Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βούλγαροι τζιχαντιστές πολεμούν στο πλευρό του ισλαμικού κράτους

Βούλγαροι πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους. Σχετική είδηση που αναφέρθηκε από το εθνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα επιβεβαιώθηκε από τον υπουργό Άμυνας, Βελιζάρ Σαλαμάνοφ.

Σε δήλωσή του ο Βούλγαρος υπουργός περιέγραψε το γεγονός ως «πολύ ανησυχητικό».
Ο Σαλαμάνοφ διευκρίνισε ότι οι βουλγαρικές υπηρεσίες ασφαλείας, μαζί με υπηρεσίες άλλων χωρών έχουν ελέγξει τους Βουλγάρους που ταξιδεύουν στη Συρία και το Ιράκ, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα για τη συμμετοχή Βουλγάρων στην τρομοκρατική οργάνωση.

Αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ανέφερε ότι σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, οι ξένοι τζιαντιστές που πολεμούν στο πλευρό του ισλαμικού κράτους είναι πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πολίτες της Ισπανίας, του Βελγίου και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για τους μουσουλμάνους Βουλγάρους τζιχαντιστές, απέφυγε να απαντήσει, σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

Πηγή echedoros


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]