Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η θεωρία του φόβου

Το κυρίαρχο πολιτικό συνονθύλευμα, στην πατρίδα μας, παραπλανά τον λαό με ασύστολα ψεύδη και προσπαθεί να τον εκφοβίσει, εφαρμόζοντας την θεωρία του φόβου.
Λέγει:
Α. Ότι, αν δεν δεχόμαστε το μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν τα αφεντικά τους, οι διεθνείς τοκογλύφοι
Β. Ότι, αν φύγουμε από την ΟΝΕ θα καταστραφούμε
Γ. Ότι, αν επανέλθει το εθνικό μας νόμισμα, η Δραχμή, θα πεινάσουμε
Δ. Ότι, αν ορίζουμε την ΑΟΖ (αποκλειστική οικονομική ζώνη) οι Τούρκοι θα μας κάνουν ντα-ντα.

Και τόσα άλλα ψεύδη μας αραδιάζουν, οι δούλοι των τραπεζιτών και των παγκοσμιοποιητών…
Επειδή αυτοί είναι εξωνημένοι και απάτριδες, θέλουν να μας φοβίσουν, τα σκιάχτρα, με ψεύδη και δήθεν κινδύνους, διότι αυτό που φοβούνται τα αφεντικά τους, και τρέμουν από τον φόβο τους, είναι μήπως «ξυπνήσει» η ελληνική ψυχή και τους πάρει φαλάγγι.
Ενδεικτικό του φόβου τους είναι η επαναπόκτηση του εκδοτικού μας προνομίου, δηλαδή η επαναφορά της Δραχμής μας.
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω δημοσίευμα με τίτλο: «Να βρεθεί ένας ήρωας!»
«Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι ένας νέος ήρωας» (άρθρο της 28ς Φεβρουαρίου της μεγάλης εμβέλειας αμερικανικής ιστοσελίδας Huffington Post.
Όμως, ο ήρωας υπάρχει. Είναι ο Ελληνικός λαός, που θα δώσει την πρέπουσα απάντηση στους λυμεώνες της φαύλης οικογενειακοκρατίας και η Ελλάδα μας θα αναστηθεί. Η ώρα πλησιάζει για μία νέα πνευματική επανάσταση. Η Ανάσταση έρχεται για μία νέα Ελλάδα, με ένα νέο Σύνταγμα και νέο πολιτικό και οικονομικό μοντέλο, που θα καταπλήξει και πάλι την Ανθρωπότητα.
Η Ελλάδα είναι φως που δεν σβήνει ποτέ. Αυτό πρέπει ιστορικά να το γνωρίζουν «αυτοί» που θέλουν να επιβάλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Χρήστος Α. Αθανασόπουλος
Πηγή «KontraNews»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]