Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι αιμοσταγείς ισλαμιστές, ο Ερντογάν και η εθνική στάση

«Λάφυρα είναι για τους φανατισμένους αγριανθρώπους του Ισλάμ οι γυναίκες και τα παιδιά των «αιρετικών». Πεσμεργκά. Οι «αγωνιστές», τους οποίους στηρίζουν η ποντικομαμή ο Ερντογάν και ο «γερολαδάς» Νταβούτογλου, θεωρούν τους «άπιστους» περιττό βάρος και τους «αιρετικούς» αντικείμενα!
Τους χριστιανούς τους θέτουν προ του διλήμματος: «Γίνεσαι μουσουλμάνος ή πληρώνεις κεφαλικό φόρο»!
Κάτι παρόμοιο, αν θυμάμαι καλά, είχε ζητήσει και ο αλογοουρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Κουράκης. Να πληρώνουν φόρο όσοι θέλουν να αναγράφεται το «Χριστιανός Ορθόδοξος» (Χ.Ο.) στην ταυτότητά τους!
Έχουμε χάσει τον μπούσουλα!

Οι αμερικανοί αντιλαμβάνονται πολύ αργά την «ανεξιθρησκία» της ασυδοσίας που θέσπισαν στο κράτος τους. Κουκούλια εγκληματιών του Ισλάμ έχουν γίνει τα γκέτο και οι χώροι λατρείας των μουσουλμάνων. Τώρα δεν έχουμε να κάνουμε με Μάλκοκλμ Χ, με Μοχάμεντ Άλι ή με Μαύρους Πάνθηρες. Τώρα έχουμε μπροστά μας την πλέον αποκρουστική θρησκευτική φανατίλα, τους αιμοσταγείς δολοφόνους, που «ψήθηκαν» στα Λονδίνα και τα Παρίσια και τώρα θέλουν να πιούν το αίμα εκείνων που τους δέχθηκαν στα εδάφη τους και πίστεψαν –ηλιθίως- ότι τους «αφομοίωσαν»!

«Δεν είναι μόνο ότι μπροστά μου έσφαξαν όλη μου την οικογένεια. Το χειρότερο είναι που με υποχρέωσαν να παντρευτώ δύο από αυτούς», έλεγε μία κοπελίτσα 15 ετών στον φακό του Euronews.

Αυτοί είναι οι «αγωνιστές του Αλλάχ», αυτοί είναι οι κατσαπλιάδες που στήριζαν οι Αμερικανοί και οι Τούρκοι εναντίον του Άσαντ.
Και η κομπλεξάρα ο Ταγίπ έβγαλε το μίσος για εκείνους που κομμάτιασαν την -πεθαμένη ήδη- οθωμανική κατοχή, μιλώντας για «νέους Λόρενς της Αραβίας».

Αυτά συμβαίνουν εδώ, στη γειτονιά μας, και δεν τα βλέπουν οι δικοί μας πολιτικοί, που μαλώνουν σαν τα κοκόρια, αντί να είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά τώρα που ο τούρκος έχει στριμωχτεί!
Όπως τότε, που οι «προοδευτικοί» χαίρονταν με τους βομβαρδισμούς κατά της Σερβίας από τη Δύση και στήριζαν τους μουσουλμάνους.
Τι λένε τώρα που η Βοσνία, το Κόσοβο και τα Σκόπια είναι ορμητήρια της Τζιχάντ;
Τα λάθη και τον αποχριστιανισμό της πληρώνει η Ευρώπη.
Γι αυτό και οι ακραίες αντιλήψεις κερδίζουν έδαφος.

Βεβαίως, στην Ελλάδα του Μνημονίου δεν μπορεί κανείς να περιμένει ισορροπία και ευθυκρισία. Έλα, όμως, που αυτόν τον καιρό χρειάζονται η περισυλλογή και η περίσκεψη!
Ανοιχτά, ολάνοιχτα είναι τα μέτωπα γύρω μας κι εμείς μαλώνουμε για το ποιος θα πάρει τα κλειδιά του άδειου εθνικού κορβανά!
Να μου το θυμηθείτε, αν δεν υπάρξει υπεύθυνη εθνική στάση και συνεννόηση, θα την πατήσουμε άσχημα και θα είναι κρίμα…

Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]