Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επεισοδιακό συνέδριο των υπαλλήλων της ΕΥΠ

Οι σύνεδροι απέκλεισαν τον Θ.Σ. από την προεδρία του συνεδρίου, δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή τους για τα πεπραγμένα της θητείας του

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη το διήμερο εκλογικό και απολογιστικό Συνέδριο της ΕΥΠ, το οποίο, δυστυχώς, υπήρξε επεισοδιακό εξαιτίας του απερχόμενου προέδρου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στη συγκεκριμένη Υπηρεσία, του γνωστού Θ.Σ. Από το Συνέδριο προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τις εκλογές της 26ης Σεπτεμβρίου. Τα νέα μέλη του Δ.Σ. πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.

Την επεισοδιακή εξέλιξη του Συνεδρίου προκάλεσε ο αποχωρών πρόεδρος, καθώς είχε την ευθύνη της οργάνωσή του αλλά, κατά τη γνωστή τακτική του έστειλε επιλεκτικές προσκλήσεις συμμετοχής, με αποκορύφωμα την πρόσκληση στους δικούς του διευθυντές Α.Λ. και Μ.Α. αποκλείοντας μάλιστα τους μη αρεστούς σε αυτόν.

Κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου οι σύνεδροι οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί τον επιλεκτικό τρόπο διοργάνωσης της εκδήλωσης από τον ηττηθέντα στις εκλογές πρώην πρόεδρο, απεφάσισαν να τηρήσουν απολύτως νόμιμες διαδικασίες, βάσει του Κανονισμού της Υπηρεσίας και απέκλεισαν τον Θ.Σ. από την προεδρία του συνεδρίου.

Με βάση δε τον ίδιο Κανονισμό, του αφαίρεσαν και τη δυνατότητα να μιλήσει, δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή τους για τα πεπραγμένα της θητείας του και, κυρίως, για την αντισυναδελφική συμπεριφορά που επί μία τριετία επιδείκνυε.

Ο νόμιμος αυτός αποκλεισμός έκανε τον Θ.Σ. να αποχωρήσει παίρνοντας μαζί του και την ομάδα που τον υποστήριξε, προφανώς λησμονώντας τις αυθαιρεσίες στις οποίες επιδιδόταν την εποχή της παντοδυναμίας του.
Με αποκορύφωμα την μετατροπή του κτιρίου της Κατεχάκη σε… δικαστική αίθουσα με συνεχείς Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις σε βάρος υπαλλήλων της Υπηρεσίας τους οποίους δεν θεωρούσε δικούς του.

Στο Συνέδριο είχαν προσκληθεί και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου και Η. Βλαχογιάννης, του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλάς και Α. Μαυρόπουλος, του ΠΑΣΟΚ Κ. Τριανταφύλλου και Γ. Παπακωνσταντής, του ΚΚΕ Χ. Κατσώτης και της ΔΗΜΑΡ Β. Μαστρογιάννης.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η ομιλία του Διοικητή της ΕΥΠ κ. Θ Δραβίλλα, ο οποίος ορμώμενος από ένα πανό στα πίσω έδρανα που έγραφε «Για τους ανθρώπους και την πατρίδα», μίλησε για το ανθρώπινο δυναμικό της Υπηρεσίας, την ανάγκη για ουσιαστική δουλειά και συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων, τους εξωτερικούς και εσωτερικούς κινδύνους που καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει η ευαίσθητη αυτή Υπηρεσία και για το δύσκολο έργο της Διοίκησης να ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των υπαλλήλων χωρίς αδικίες και μεροληπτική μεταχείριση.

Το νέο Δ.Σ. καλείται τώρα να εργαστεί για την αναβάθμιση της Υπηρεσίας και την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Πηγή Εφημερίδα "Κυριακάτικη Kontranews"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

28 σχόλια :

  1. Εδώ είναι που ταιριάζει απόλυτα αυτό που λέμε ότι, "Την πάτησε σαν αγράμματος"... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΨΩΝΙ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕ; ΦΟΒΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στην ιστορία του συνδικαλιστικού Κινήματος στην Ελλάδα τουλάχιστον... Να μην αφήνουν τον απερχόμενο πρόεδρο να μιλήσει... Μα καλά τόσο απόβλητος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι μόνο αυτό... δεν πρέπει να λησμονείται ότι η συγκεκριμένη Ομοσπονδία "δημιουργήθηκε" από τον ίδιο και από κάτι πε-φωτης-μένα και "καρχιδάκια" συνδικαλιστάκια (όπως λέει κι ένας φίλος παρακάτω).... για να τη δημιουργήσει δε.. κυνήγησε μέχρις εσχάτων τον πρόεδρο της επι ετών προηγούμενης ομοσπονδίας, διέλυσε με ανάταση του χειρός την προηγούμενη ομοσπονδία ΠΟΣΕΥΠ, έστειλε στον άλλο κόσμο συναδέλφους του (όλα αυτά έχουν κατά καιρό γραφτεί σε καθόλα έγκυρες ιστοσελίδες) .... και τώρα γύρισε αυτή η Ομοσπονδία που ο ίδιος δημιούργησε να τον πετάξει έξω... και πολύ σωστά έκαναν νομίζω... γιατί από ό,τι διαβάζουμε ο άνθρωπος αυτός και η παρέα του (που αποτελείται από αλκοολικούς, μανιοκαταθλιπτικούς, τραβεστί κλπ κλπ) υπήρξε και συνεχίζει να είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την υπηρεσία που τον ταίζει και τη χώρα που ζει.... απορώ με τις γκόμενες που τον περιτριγυρίζουν κατά καιρούς.. πόσο απελπισμένες μπορεί να είναι;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΥΠ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ YOU TUBE ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΙΑ ΒΟΗΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΔΙΑ ΑΝΑΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...

      Διαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ"... ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ; ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠεΦΩΤΗΣμένοι διευθυντές και καρχιδάκιοι συδικαλισταράδες... ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
  5. Το σύνθημα στο πανό το σκέφτηκαν πολύ; Τι επίπεδο είναι αυτό ρε άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠεΦΩΤΗΣμένα καρχιδάκια συνθήματα... ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Αγραμματος αγραμματον αει βελαζει μπεεεεεεεεεεε
      Ρε σεις οχι και να προμοταρουμε το φωτη το μπλατσαρα ....
      Φωτακι ποσο παει η επιχειρηση?

      Φωτακι βιβλιο εβγαλες??? βιβλιο θα σου βγαλουμε

      Δοσιλογε τσολακογλου..... Αντε φας κουραμπιεδες με πολλη σκονη με τον αδιαβαστο τον αγραμματο και τη υδροκεφαλη τη μλακο που πηδαγες στο δωματιο που φτιαξες.ουστ λαμογιο
      Βιβλιο κλ@απ@ρχιδ@

      Οι φιλοι σου απο το βραδυ στις 2 τη νυχτα μ ε φυλο πορειας

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΦΠ ΣΤΙΣ 02:00 ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ, ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΛΙ...

      Διαγραφή
    4. Ρε παιδιά αυτή η μπλάκο η υδροκέφαλη όπως τη λέτε είναι στην ΕΥΠ ή είναι κάποια μπατσίνα;

      Διαγραφή
    5. Ti blako dhladh? Exete mabrous sthn eyp?

      Διαγραφή
    6. Αυτή η μπλάκο μήπως χορεύει και σόλο τσιφτετέλια στις πίστες;

      Διαγραφή
  6. Ο Δημ. Τσουκαλάς για το Συνέδριο της ΕΥΠ

    Δήλωση του Δημήτρη Β. Τσουκαλά, βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Τ.Ο.Ε.), για το συνέδριο της ΕΥΠ

    Δεν σκόπευα να σχολιάσω ή να αναφερθώ σχετικά με το Συνέδριο του προσωπικού της ΕΥΠ που διεξήχθη κατά το διήμερο 21& 22-10-2014, αν δεν λάμβανα γνώση άρθρων όπως αυτό με τίτλο «Οι σύνεδροι απέκλεισαν τον Θ.Σ. από την προεδρία του συνεδρίου, δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή τους για τα πεπραγμένα της θητείας του» που δημοσιεύτηκε στην «Κυριακάτικη Contranews», το οποίο εν πολλοίς αναπαρήγαγε πληροφορίες άρθρου με τίτλο «Επεισοδιακό το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ομοσπονδίας της ΕΥΠ!!! Τα αποτελέσματα της πολιτικής του φαίνεται να πληρώνει ο απερχόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας εργαζομένων της ΕΥΠ κ. Θ.Σ.», που καταχωρήθηκε από την κα Δέσποινα Συριοπούλου σε δικτυακό μέσο.

    Αισθάνθηκα ωστόσο την ανάγκη να τοποθετηθώ γιατί στα άρθρα όπου αναφέρεται και το όνομά μου ως προσκεκλημένου, αναγράφονται ανακρίβειες όπως για ακραία ένταση και φραστικές επιθέσεις των συνέδρων, καθαιρέσεις, αντεγκλήσεις κλπ. Ακόμα αναφέρονταν ως παρευρισκόμενοι, ο Α. Μαυρόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής κ. Η. Βλαχογιάννης από την ΝΔ, οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν.

    Στην ομιλία μου στο Συνέδριο, αναφέρθηκα ευθύς εξαρχής στο γεγονός ότι ουδέποτε κατά την 30χρονη συνδικαλιστική μου πορεία στο τραπεζοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα, δεν συνάντησα τέτοιου είδους διαδικασίες όπου να απαγορεύεται στον απερχόμενο πρόεδρο της ομοσπονδίας των υπαλλήλων να μιλήσει, παρουσιάζοντας τον απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του απερχόμενου Δ.Σ. καίτοι ο ίδιος είχε επανειλημμένα εκφράσει αυτή την επιθυμία. Στο ίδιο γεγονός αναφέρθηκαν, με τη δική τους βέβαια οπτική, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ η εκπρόσωπος της ΝΔ βουλευτής κα Τάνια Ιακωβίδου, δεν αναφέρθηκε καν στο θέμα γιατί προσήλθε αργότερα στο Συνέδριο.

    Για να έχουν οι αναγνώστες σας μια πλήρη εικόνα των τεκταινομένων, αφού τελείωσαν οι ομιλίες των εκπροσώπων των κομμάτων και τοποθετήθηκε ο Διοικητής της ΕΥΠ, ούτε και τότε δόθηκε ο λόγος στον απερχόμενο πρόεδρο. Μάλιστα, το προεδρείο του Συνεδρίου ανακοίνωσε όλως ξαφνικά, διάλειμμα μιας ώρας. Αυτό ως ήταν φυσικό, εκνεύρισε την πλευρά του απερχόμενου προέδρου, αφού παρόλο που ζήτησαν επίμονα να του δοθεί η δυνατότητα να τοποθετηθεί, το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό και κατόπιν τούτου αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Συνέδριο, αφήνοντας προς διανομή τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. εγγράφως

    Αυτή η πρωτοφανής συνδικαλιστική πρακτική, πιστεύω πως δεν εξέπληξε κανέναν από τους παρευρισκόμενους προσκεκλημένους, γιατί όλοι είχαμε αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατούσε. Οφείλω ωστόσο να αναφέρω ότι δεν είδαμε ούτε τις οξείες φραστικές επιθέσεις, ούτε τις βίαιες αντεγκλήσεις που αναφέρει το άρθρο σας, παρόλη την ένταση στην ανταλλαγή απόψεων.

    Τέλος, αναφέρω ότι καμία εντύπωση δεν μου έκανε η αποχώρηση των συνέδρων μετά από την περιφρονητική σχεδόν απόρριψη του αιτήματός τους για τοποθέτηση του απερχόμενου προέδρου. Κατά τη γνώμη μου παρέμειναν πολύ περισσότερο από το ανεκτό. Αν ήμουν στην θέση τους θα είχα αποχωρήσει πάραυτα, καταγγέλλοντας δημόσια αυτή την πρωτοφανή αντισυνδικαλιστική διαδικασία και επιπλέον, θα είχα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Βέβαια, κατανοώ ότι η ΕΥΠ συνιστά έναν ιδιαίτερο εργασιακό χώρο με ευαίσθητο αντικείμενο, γι' αυτό και σταματώ εδώ.

    - See more at: http://left.gr/news/o-dim-tsoykalas-gia-synedrio-tis-eyp#sthash.iI8XY4kS.dpuf

    http://left.gr/news/o-dim-tsoykalas-gia-synedrio-tis-eyp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχήν μία - δύο παρατηρήσεις... Απ΄ ότι έχω καταλάβει, παρακολουθώντας το θέμα, το Συνέδριο αυτό δεν ήταν της ΕΥΠ ούτε του προσωπικού της... Ήταν απλά μάλλον ένα Συνδικαλιστικό Συνέδριο των συνδικαλιζόμενων της Υπηρεσίας... Και η εφημερίδα γράφεται "Kontranews" και όχι "Contranews"... Διαβάζοντας κάποιος το ρεπορτάζ και την παρέμβαση του κυρίου Τσουκαλά καταλήγει στα ίδια συμπεράσματα... Ότι στο Συνέδριον αυτό έγινε της κακομοίρας... Έχω όμως κάποια ερωτήματα προς τον κύριο Τσουκαλά... Πως είναι ανακριβή τα περί ακραίας έντασης όταν ο ίδιος αναφέρει ότι στην μακρόχρονη συνδικαλιστική του καριέρα δεν συνάντησε ποτέ τέτοιου είδους διαδικασίες και μάλιστα ομιλεί για πρωτοφανή συνδικαλιστική πρακτική που δεν εξέπληξε κανέναν από τους προσκεκλημένους που όλοι είχαν αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατούσε.. Εάν ο αποκλεισμός από το προεδρείο και η απαγόρευση του λόγου στον απερχόμενο πρόεδρο δεν είναι καθαίρεση τότε ποιος είναι ο ορισμός της καθαίρεσης κύριε Τσουκαλά; Και αυτό θέλετε να πιστέψουμε ότι έγινε χωρίς αντεγκλήσεις και χωρίς εντάσεις; Μα ο ίδιος λέτε ότι, ο απερχόμενος πρόεδρος είχε επανειλημμένα εκφράσει αυτή την επιθυμία (να πάρει το λόγο) και ότι η πλευρά του εκνευρίστηκε και τελικά αποχώρησε... Και παρακάτω γιατί λέτε "παρόλο που ζήτησαν επίμονα και παρόλη την ένταση...'; Άρα; Και αλήθεια κύριε Τσουκαλά ποιος έχει τον τελικό λόγο σε μια τέτοια διαδικασία; Δεν τον έχει το κυρίαρχο Σώμα των Συνέδρων; Αν αυτοί, δημοκρατικά αποφάσισαν να μην είναι στο προεδρείο και να μην του δοθεί ο λόγος τότε που είναι το πρόβλημα; Λέτε να μην είχαν τους λόγους τους για να κάνουν κάτι τέτοιο; Και δεν νομίζω ότι ο απολογισμός ενός τέτοιου οργάνου αφορά τους προσκεκλημένους... Άλλο ένας χαιρετισμός που να περιλαμβάνει και τα αιτήματα των εκπροσώπων των εργαζομένων προς τους εκπροσώπους της Πολιτείας...Αλλά ο απολογισμός ενός οργάνου και μάλιστα μιας τέτοιας Υπηρεσίας όπως πολύ σωστά κι εσείς λέτε στο τέλος της παρέμβασής σας, δημόσιο θέαμα;;; Εσείς θα τον ψηφίζατε τον απολογισμό, οι προσκεκλημένοι;;; Και αλήθεια εσείς μπορείτε να είστε γνώστης του τι συνέβη στο παρασκήνιο της όλης διαδικασίας και να όντως υπήρξαν βίαιες αντεγκλήσεις και φραστικές αντιπαραθέσεις;;; Μήπως υπήρχε και άλλη διαδικασία πιο πριν;;; Και μήπως όλα αυτά προβλέπονταν στο Καταστατικό ή στο πρόγραμμα του Συνεδρίου; Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια Πρόσκληση που θα σας είχε σταλεί και που θα περιγράφει τη διαδικασία που θα ακολουθείτο... Και στο τέλος κύριε Τσουκαλά γιατί προσπαθείτε να δυναμιτίσετε το κλίμα προτείνοντας διαδικασίες που έρχονται σε αντίφαση με τα όσα λέτε στην τελευταία σας πρόταση; Και για πιο λόγο αλήθεια θα είχατε εσείς προσφύγει στη Δικαιοσύνη γιατί εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει... Έγινε κάτι το αντικαταστατικό κάτι το παράνομο γιατί εξ όσων γνωρίζω η συνδικαλιστική πρακτική, εφ όσον τηρούνται οι προβλεπόμενες διατάξεις, δεν ποινικοποιείται...Όχι ακόμα τουλάχιστον...

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη Τσουκαλά, όπως λες κι εσύ άλλο η ΕΥΠ και άλλο οι Τράπεζες...

      Διαγραφή
    3. Βρε Δημητρακη δεν μασ λες πωσ να πάρουμε κι εμεις κανενα εκατομμυριακι εφάπαξ;

      Διαγραφή
    4. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ... ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑ!!!

      Διαγραφή
    5. Εγώ, διαβάζοντας και τους δυό σας, αρχίζω να αναρωτιέμαι σοβαρά. Είναι βέβαιο πως τις δηλώσεις αυτές τις έκανε ο ίδιος ο Τσουκαλάς; Υπάρχει κάποιο βίντεο των δηλώσεων; Το Left (που αν δεν κάνω λάθος πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ) έχει κάποιο υπογεγραμμένο αντίγραφο της συγκεκριμένης δήλωσης του κ. Τσουκαλά ή πρόκειται για έντεχνο κατασκεύασμα; Γιατί, ειτε ο κ. Τσουκαλάς δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε στο χώρο και το δημοσίευμα του KontraNews είνα αληθές είτε κάποιος λέει ψέματα. Και αν λέει ψέματα ο βουλευτής (και πρώην συνδικαλιστής) τότε, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για την πολιτική του υπόσταση. Αν λέει ψέματα η εφημερίδα, θα έπρεπε ο κ. Τσουκαλάς ως πρώην συνδικαλιστής να την μηνύσει για ψευδή είδηση. Αλλά και πάλι, αναρωτιεμαι: Μήπως το δημοσίευμα του Left με τις δηλώσεις Τσουκαλά εξυπηρετεί κάποιον συγκεκριμένο σκοπό;

      Διαγραφή
    6. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΤΙ ΗΤΑΝ... ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ; ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΑ ΠΡΩΗΝ Ή ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΤΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

      Διαγραφή
    7. Θεωρώ ότι το προεδρείο του Συνεδρίου ή το νέο Δ.Σ. της ομοσπονδίας πρέπει να πάρουν θέση επί του θέματος... Για να δούμε ποια είναι η αλήθεια...

      Διαγραφή
    8. ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΚΕ (902.gr) ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΥΤΟ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ ΑΠ΄ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ... ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΔΟΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΡ. ΚΑΤΣΩΤΗ:


      http://www.902.gr/eidisi/politiki/53546/topothetisi-toy-hristoy-katsoti-sto-4o-taktiko-eklogoapologistiko-synedrio-tis

      Διαγραφή
    9. Ε ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.... Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!!!
      ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...
      ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΜΟΙΟΣ, ΟΜΟΙΩ...
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ...

      Διαγραφή
  7. Κι όλο κλαίνε τα Καρχιδάκια στης Κατεχά, στης Κατεχάκη τα σκαλάκια....
    (ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΧΙΔΑΚΙΑ... ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΣΟΚ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως πλέον αντι για καρχιδάκια πρέπει να τα λέμε τσιριζάκια; Ή καλύτερα καρχιδοτσιριζάκια;

      Διαγραφή
    2. Θοδωρακη πες αλευρι!!! Ο ΦΟΥΚΑΣ σε γυρευει

      Διαγραφή
  8. Τσυκαλά Αριστερέ του ενός εκατομμυρίου ευρώ Εφάπαξ άντε πάγαινε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]