Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χημικά κατά των Κούρδων της Κομπάνι από τους τζιχαντιστές εγκληματίες!

Οι τζιχαντιστές κάνουν χρήση χημικών όπλων για να νικήσουν τους Κούρδους
Εικόνες φρίκης από τα θύματα των σχιζοφρενών τζιχαντιστών


Οι παρακάτω φωτογραφίες κάνουν το γύρο το Facebook τις τελευταίες ώρες.
Ο χρήστης Maha Ahmed αναφέρει ότι απεικονίζουν μία νεκρή Κούρδισσα μαχήτρια. Τα χέρια της και διάφορα άλλα σημεία του σώματός της είναι ξεφλουδισμένα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι τα ισλαμιστικά κτήνη χρησιμοποιούν χημικά όπλα στο Κομπάνι.
Μέσω των φωτογραφιών, οι Κούρδοι προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράττουν οι τζιχαντιστές όχι μόνο εναντίον τους αλλά κατά της ανθρωπότητας.
«Η ISIS χρησιμοποιεί τώρα χημικά όπλα εναντίον των Κούρδων μαχητών στο Κομπάνι. Οι φωτογραφίες μόλις έφτασαν από το Κομπάνι, γι” αυτό εκλιπαρούμε, ικετεύουμε όλο τον κόσμο να κινηθεί αμέσως για να σταματήσει την ISIS πριν σφάξει τους αμάχους.
Το Κομπάνι κινδυνεύει από τα χημικά όπλα των τζιχαντιστών. Τουλάχιστον 12.000 άνθρωποι -μαχητές και άμαχοι- βρίσκονται εντός της πόλης αυτή την ώρα», αναφέρεται στο σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]