Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και οι Βούλγαροι «καρφώνουν» τώρα τους Σκοπιανούς

Στο… κλαρί βγάζουν οι Βούλγαροι τους Σκοπιανούς, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός BTV σε παλαιότερο ρεπορτάζ του ξεδιαλύνει τις μεθοδεύσεις των γειτόνων να υφαρπάξουν την κυριότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Σε ένα εικοσάλεπτο ντοκιμαντέρ, όπου μιλούν οι κορυφαίοι υποστηρικτές και εκφραστές της «αρχαιομακεδονοποίησης», όπως ο αρχιτέκτονας του φαραωνικού σχεδίου «Σκόπια 2014» που έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα σε Ντίσνεϊλαντ, ο ακαδημαϊκός Μπλάζε Ριστόφσκι, πατέρας της αμφιλεγόμενης «μακεδονικής εγκυκλοπαίδειας», ο πρώην πρωθυπουργός Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι και ο αρχιτέκτονας Μιροσλάβ Γκρίτσεφ, σχεδιαστής της σημερινής σημαίας των Σκοπίων, αποτυπώνονται οι μεθοδεύσεις του Γκρούεφσκι.

Ειδικότερα το σχέδιο με την ονομασία «Σκόπια 2014» που βρίσκεται σε εφαρμογή, προβλέπει, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, την αλλαγή της Ιστορίας των Βαλκανίων.

«Στα Βαλκάνια συχνά η Ιστορία μπερδεύεται με το ψέμα και αν έως τώρα έλεγαν ψέματα μεταξύ τους, πριν από δύο χρόνια η κυβέρνηση των Σκοπίων αποφάσισε να κλείσει τα στόματα όλων με μία απάτη. Το σχέδιο «Σκόπια 2014». Αυτό το σχέδιο δείχνει ότι η Μακεδονία ήταν και θα μείνει εθνική και βιβλική γη» αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Δουλεύουν κατά τη γνώμη μου για τη δημιουργία μιάς «καρικατούρας ιδεών» στην κεντρική πόλη των Σκοπίων» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι.
Σχετικά με την ανάπλαση της πρωτεύουσας των Σκοπίων την ώρα που η περιφέρεια… πεινάει, στο ντοκιμαντέρ υπογραμμίζεται: «Σκοπός είναι τα νέα κτίρια να δώσουν μία θεατρική εμφάνιση με στόχο τη γρήγορη αλλαγή της εθνικής ταυτότητας».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]