Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτοκαταργήθηκε η τουρκική επιτροπή κατά της διαφθοράς

Η επιτροπή της τουρκικής βουλής, η οποία συγκροτήθηκε για να ερευνήσει «θέματα διαφθοράς σε κυβερνητικά και άλλα κλιμάκια» έχει αυτοκαταργηθεί. Την περασμένη Τετάρτη 15 Οκτωβρίου έληξε η χρονική περίοδος λειτουργίας της και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται να επαναλειτουργήσει, λένε βουλευτές της αντιπολίτευσης. Η επιτροπή συνεδρίασε μια μόνο φορά, στην αρχη.

Η επιτροπή, για τη δημιουργία της οποίας έγινε πολύωρη συζήτηση στην τουρκική βουλή τον περασμένο Μάιο, έπρεπε να εξετάσει τις κατηγορίες για διαφθορά εναντίον των πρώην υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν, η ανάμειξη των οποίων σε «ύποπτες χρηματικές συναλλαγές» είχε διαπιστωθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα τηλεφωνικές συνομιλίες τους. Συγκεκριμένα, εναντίον των κ.κ. Ζαφέρ Τσαγλαγιάν, Εγκεμέν Μπαγκίς και Μουχαμερ Γκιουλέρ.

Ο Μπιλαλ Ερντογάν, γιος του τότε πρωθυπουργού Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αρχικά ήταν μεταξύ των «υπόπτων», έχει απαλλαγεί από κάθε κατηγορία με δικαστικό βούλευμα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ, ΚΕΦΑΛΑ!
    Οι Ελληνικές επιτροπές, πόσους ενόχους έστειλαν στη φυλακή ή έστω στη Δικαιοσύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]