Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία ενοχλείται από την ελληνική αεράμυνα

Αεροσκάφη F-16 και F-4 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που πετούσαν στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, παρενοχλήθηκαν από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη και από συστήματα αεράμυνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου, 6 αεροσκάφη F-16 εκτέλεσαν εκπαιδευτική πτήση στο Αιγαίο. Στην διάρκεια αυτής της πτήσης στις 13:09 στα δυτικά της Μυτιλήνης, δύο αεροσκάφη F-16 της Ελλάδας από πέντε ναυτικά μίλια πίσω παρενόχλησαν δύο αεροσκάφη μας F-16, κλειδώνοντας τα στο ραντάρ τους για πέντε λεπτά, ενώ τα πλησίασαν καιν σε απόσταση μικρότερη των 1000 ποδιών. 4 αεροσκάφη μας F-4 στο διάστημα από 13:03 έως 13:19 παρενοχλήθηκαν από διάφορα συστήματα επίγειας αεράμυνας προερχόμενα από διάφορους τομείς.

Προφανώς, οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν πως η Ελλάδα υπερασπίζεται τα σύνορά της και ο Ελληνικός στρατός - αεράμυνα, τους στέλνει μηνύματα για το ποιός είναι το αφεντικό στο Αιγαίο, αλλά και "χαιρετίσματα" για το τι θα μπορούσε να συμβεί εάν κάποια στιγμή τολμήσουν να παραβιάσουν τον ελληνικό εθνικό εναέριο χώρο με διαφορετικές συνθήκες...

Πηγή "Τουρκικά Νέα"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]