Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: «Θα είμαστε εγγυητές σε μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία, μετά τις εκλογές»

Την πεποίθηση ότι οι ΑΝΕΛ, μετά τις εκλογές, θα έχουν ρόλο εγγυητή σε μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ, αν και πρόσθεσε, ότι σε αυτή την κυβερνητική συμμαχία, θα μετέχουν όλα τα κόμματα και αυτά της συγκυβέρνησης, χωρίς, όμως, τις σημερινές ηγεσίες.

«Όλοι οι υπουργοί μέχρι τώρα, έχουν κάνει προεκλογικές ομιλίες. Απολογισμό και εξαγγελίες. Και ρωτώ: Γιατί πρέπει να περιμένουμε τις πρόωρες εκλογές, τους πρώτους μήνες του 2015, όπως είπε, χθες ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναφέρομαι στον αντιπρόεδρο των υποβρυχίων. Που του δώσατε εσείς της ΝΔ συγχωροχάρτι για το θέμα αυτό. Με τόσες προεκλογικές ομιλίες, γιατί δεν κάνουμε και τις εκλογές τώρα για να τελειώνουν τα βάσανα του κόσμου και της αγοράς που δεν αντέχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Δείχνει ότι με αυτά που λέτε οι υπουργοί είστε έτοιμοι για εκλογές», ανέφερε ο κ. Κουίκ.

Και πρόσθεσε:

«Σας διαβεβαιώ ότι και εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ακόμη περισσότερο έτοιμοι. Γιατί εκτός από την αυριανή καταψήφιση, γιατί θα πούμε όχι στην πρόταση εμπιστοσύνης, δεν θα μας βρείτε πελάτες στα 180 κουκιά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Θα μας βρείτε μετά τις κάλπες, ως εγγυητές μιας μεγάλης κυβερνητικής συμμαχίας από όλες τις δυνάμεις που θα προκύψουν μετά τις κάλπες, από όλα τα κόμματα και αυτά της συγκυβέρνησης, που δεν θα έχουν τους σημερινούς αρχηγούς τους. Ο λαός θέλει πλατιά συναίνεση, θα είμαστε εγγυητές για εθνικά θέματα, ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας».




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]