Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

400 τούρκοι μισθοφόροι στην Ουκρανία

Ο Ερντογάν στηρίζει τους ναζιστές του Κιέβου 
  
Ενίσχυση των παραστρατιωτικών ομάδων του Κιέβου από τούρκους μισθοφόρους καταγράφηκε πως έχει πραγματοποιηθεί από την ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου.
Μπορεί ο τούρκος «σουλτάνος» Ταγίπ Ερντογάν να απαγορεύει (με τιμωρία άμεσης θανάτωσης) στους Κούρδους της Τουρκίας να μεταφερθούν στην Συρία ή στο Βόρειο Ιράκ, για να συμπαραταχθούν με τους Κούρδους του Κομπάνι ή για να πολεμήσουν σε άλλα μέτωπα κατά των τζιχαντιστών, όμως δεν ισχύει η ίδια απαγόρευση για οποιονδήποτε τούρκο επιθυμεί να συστρατευτεί με τις παραστρατιωτικές ομάδες ναζιστών της Ουκρανίας, προκειμένου να πολεμήσει εναντίον των κατοίκων της ανατολικής Ουκρανίας.
Κατά τα φαινόμενα, ο τούρκος πρόεδρος «ξεδιπλώνει» την ιδεολογία του και το… ταλέντο του να εμπλέκει την Τουρκία σε προβλήματα για τα οποία δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να δώσει κάποια λύση εάν αυτά στραφούν κατά της Τουρκίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πάρα πολύ καλό Dimpenews, δημοσιογράφος της Regnum.ru μετέδωσε μια σημαντική είδηση προερχόμενη από το κέντρο πληροφόρησης με την ονομασία Βοστόκ.

“Στις 15 /10/14 παρατηρήθηκαν σημαντικές αλλαγές στα μέτωπα των παραστρατιωτικών ταγμάτων και των στρατευμάτων της χούντας. Το Κίεβο προσέλκυσε με διάφορα αντίτιμα την στρατιωτική συνδρομή Τούρκων μισθοφόρων. Ο στρατός της χούντας συνεχίζει να σκάβει στα σύνορα και εκεί έχει τραβήξει πολλούς άντρες. Συνεπώς αναπληρώνει τις δυνάμεις του στη γραμμή αντιπαράταξης με μισθοφόρους. Στις 15 Οκτωβρίου βρίσκονταν στο Kharkov περίπου 400 Τούρκοι για να πάρουν μέρος στις μάχες σε όλο το Donbas”.

“Αλεξιπτωτιστές ταξιαρχίας της χούντας έκαναν μια προσπάθεια να σπάσουν τη γραμμή άμυνας της Μακεγιέφκα κοντά στο βόρειο ορυχείο, αλλά απωθήθηκαν. Η χούντα συνεχίζει να βομβαρδίζει το Ντόνετσκ, τέσσερις άμαχοι τραυματίστηκαν”, συμπλήρωσε ο μαχητής με τον κωδικό «Γάτα».
Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση των αρχών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ να καταρρίψει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της αποστολής του ΟΑΣΕ σε περίπτωση που πετάξουν πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας.

“Η Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk είναι μια αυτόνομη δημοκρατία… Ως εκ τούτου, η πτήση ξένων κατασκοπευτικών ή μαχητικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο μας, είναι απαράδεκτη. Νομίζω ότι οι πτήσεις κατασκοπευτικών πάνω από το έδαφός της οφείλουν να λάβουν έγκριση από την ηγεσία της δημοκρατίας”.

Πληροφορίες από Dimpenews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]