Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Mυστικές» δημοσκοπήσεις: Οι μετρήσεις τρόμαξαν Σαμαρά - Βενιζέλο!

Πάνω από 60% η αποδοχή των εξαγγελιών Τσίπρα 

Αμέσως μετά και τη συνέντευξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, το Μαξίμου παρήγγειλε δημοσκόπηση σε εταιρία με την οποία συνεργάζεται, για να μετρήσει την απήχηση των εξαγγελιών που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και της συνέντευξής του.

 Επίσης, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, παρόμοια μέτρηση έκανε και άλλη εταιρία και για τα αποτελέσματά της έχει ενημερώσει και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΠΑΣΟΚ.

Οι έρευνες ήταν τηλεφωνικές, πανελλαδικές. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες τα αποτελέσματά τους (με πολύ μικρές αποκλίσεις) είναι απογοητευτικά για τους κυβερνητικούς εταίρους.

 Κατά τις ίδιες πληροφορίες:

• Τα ποσοστά αποδοχής των εξαγγελιών και θέσεων Τσίπρα είναι πάνω από 60%.
• Το υπόλοιπο 40% περιλαμβάνει και τις αρνητικές τοποθετήσεις έναντι των εξαγγελιών, αλλά και τις «αδιάφορες», καθώς και το «δε γνωρίζω-δεν απαντώ».

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι στο 60% και πάνω, που αποδέχτηκε θετικά τις τοποθετήσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνονται και πολλοί εκ των ψηφοφόρων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ (γύρω στο 30%!), ενώ συντριπτική είναι η αποδοχή από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων (ΔΗΜΑΡ και μικρότερα κόμματα, κυρίως της Αριστεράς και κεντροαριστεράς).

Αντίστοιχα στις αρνητικές τοποθετήσεις έναντι του Τσίπρα περιλαμβάνεται εκτός της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και ένα ικανό τμήμα των ψηφοφόρων του ΚΚΕ (περίπου 50%), ωστόσο ένα 35-40% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ τοποθετείται θετικά…

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι μετά και τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών οι Σαμαράς και Βενιζέλος στη συνάντηση που είχαν συναποφάσισαν να εντείνουν τις κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ επιθέσεις, σε μια προσπάθεια να ανακτήσουν έστω και μέρος του χαμένου εδάφους.

Στο πλαίσιο αυτό έβαλαν το Γενικό Λογιστήριο να κοστολογήσει τις εξαγγελίες Τσίπρα και να τις βγάλει… «τρελές»!

Το ερώτημα είναι: Γιατί δεν επέλεξαν το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, που είναι ένα όργανο πιο ανεξάρτητο;
Μήπως επειδή ακριβώς δεν θα το έλεγχαν;

 Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ζητήσει από «φιλικές» εταιρίες, αν δημοσιοποιήσουν έρευνες να… «τσιμπήσουν» τα ποσοστά, ώστε να μην φανεί η μεγάλη αποδοχή των εξαγγελιών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ…

Παράλληλα έχουν κινητοποιήσει τα «φίλια» ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους της επιρροής τους να «τα δώσουν όλα» προκειμένου να αποδομήσουν τον Τσίπρα!

Τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται…

Πηγή Newsbomb


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τις δημοσκοπήσεις δεν τις εμπιστεύομαι επειδή προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κόσμο. Έτσι όμως είναι το Ελληνικό κράτος τα τελευταία χρόνια το μόνο που μας δείχνουν είναι κάποιες τάσεις του εκλογικού σώματος.
    Από την χαζοκούτι δεν ενημερώνομαι, οπότε χαμένος κόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]