Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο γιός του Ερντογάν δεν δικάζεται για διαφθορά, για να μην κινδυνεύσει η... δημοκρατία!


Η αντίληψη για το αδιάφθορο της εξουσίας και για την επιβολή της Δικαιοσύνης στην Τουρκία, είναι πραγματικά πολύ περισσότερο ενδιαφέρουσα και από την Ελλάδα (όπου η μνημονιακή συγκυβέρνηση έχει σπάσει κάθε ρεκόρ καταπάτησης του Συντάγματος και παραβίασης της κοινής λογικής).

Έτσι, αθώος κρίθηκε ο Μπιλάλ Ερντογάν (και τα «περιπλέοντα» κυβερνητικά λαμόγια), αφού οι δικαστές θεώρησαν πως πιθανή καταδίκη του υιού Ερντογάν, θέτει σοβαρά ζητήματα για την λειτουργία της τουρκικής κυβέρνησης, αφού στην ουσία εμπλέκει και τον τότε πρωθυπουργό και σημερινό Πρόεδρο της Τουρκίας και αυτό θεωρείται απόπειρα πολιτικής διασάλευσης και κυβερνητικής εκτροπής…!

Έτσι, αποφασίστηκε η μη άσκηση δίωξης στους 96 συνολικά ύποπτους (μεταξύ των οποίων και ο γιος του Ερντογάν, ο Νετσμετίν Μπιλάλ Ερντογάν) των υποθέσεων διαφθοράς και ρουσφετιών.

Σύμφωνα με την είδηση του Τουϊγκούν Αττίλα από την εφημερίδα Χουριέτ, η αρχιεισαγγελία Κωνσταντινούπολης αποφάσισε να μην ασκηθεί κάποια δίωξη στους 96 υπόπτους των υποθέσεων διαφθοράς και ρουσφετιών.
Στην απόφαση για μη άσκηση δίωξης, οι εισαγγελείς Ισμαήλ Ουτσάρ, Ιρφάν Φιντάν, και Φουζουλί Αϊντογάν χρησιμοποίησαν την εξής φράση:
«Προβολή του πρωθυπουργού της Τουρκικής Δημοκρατίας ως ηγέτη παράνομης οργάνωσης, η χρήση του όρου «ο τότε πρωθυπουργός», η οργάνωση της δικογραφίας, φανερώνει πως η προσπάθεια από αυτούς που διεξήγαγαν την έρευνα με ένα νομικό προκάλυμμα, ήταν να υποχρεώσουν σε κατάργηση την κυβέρνηση της Τουρκικής Δημοκρατίας ή να παρεμποδίσουν εν μέρει ή εξ ολοκλήρου την εκ μέρους της άσκηση των καθηκόντων της».
Με απλά λόγια, κλέφτες ανώτατων αξιωμάτων, καθώς και οι οικογένειές τους, δεν δικάζονται για τις παρανομίες τους, επειδή αυτό θέτεις σε κίνδυνο ολόκληρη τη χώρα (περίπου όπως και η περίπτωση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της "παρέας" του, που κανείς δεν τον ακουμπάει, για να μην δημιουργηθεί «κακό νομικό προηγούμενο» και ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες των φυλακών για εκατοντάδες πολιτικούς της Ελλάδας)…

Με απλά λόγια, επειδή ο πατέρας Ερντογάν ήταν πρωθυπουργός και έγινε πρόεδρος της τουρκικής δημοκρατίας, ο γιός δεν δικάζεται…
Χαλάλι μπρε… Άντε και τα 800 εκατομμύρια στην Ελβετία, να γίνουν σύντομα 1 δισ. για να έχει στα γεράματά του ο σουλτάνος, να παίρνει καραμέλες στα εγγόνια και στα δισέγγονά του…!

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"
Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]