Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο ρωσικό κομβόι φορτηγών μπήκε στην Ουκρανία

Πέρασε από συνοριακό φυλάκιο της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ»

Περισσότερα από 100 φορτηγά με ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν το Σάββατο το πρωί στην ανατολική Ουκρανία, στο κομμάτι που ελέγχεται από φιλορώσους αποσχιστές αντάρτες.

Την σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο αξιωματούχος των ρωσικών τελωνείων Ραγιάν Φαρούσκιν.

Τα φορτηγά με το ανθρωπιστικό - σύμφωνα με τους Ρώσους - υλικό κατευθύνονται στην πόλη του Λουχάνσκ, ένα εκ των δύο προπυργίων των αποσχιστών.

Η αυτοαποκαλούμενη «Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ» είχε τονίσει από την Παρασκευή ότι η Μόσχα την ενημέρωσε για την έλευση του κονβόι το Σάββατο.

Το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία περιλαμβάνει κονσέρβες, ζάχαρη, αλεύρι και άλλα είδη διατροφής έχει βάρος 1.880 τόνους.

Το πρώτο ρωσικό κονβόι, το οποίο μετέφερε 2.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, είχε περάσει στην Ουκρανία στα τέλη Αυγούστου, και πάλι από συνοριακό πέρασμα το οποίο ελεγχόταν από τους φιλορώσους αποσχιστές.

Το Κίεβο και η Δύση είχαν αντιδράσει έντονα, καθώς οι Ρώσοι είχαν παρακάμψει τις ουκρανικές συνοριακές αρχές, κατηγορώντας τες ότι κωλυσιεργούσαν στον έλεγχο των φορτηγών που αποτελούσαν το κονβόι.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]