Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πού πήγαν οι καταθέσεις Αντωνάκη μας;

Ο Αντώνης άκουσε τον Αλέξη κι έτρεξε να προλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ και εξαφάνισε τις καταθέσεις πρώτος!!!
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, απαντά στο ποιός εξαφάνισε τις καταθέσεις στην Ελλάδα
Ο Προβόπουλος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος...!

Επί κυβέρνησης Καραμανλή, το 2008, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΚΤ, οι καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες υπολογίζοντο στα 211 δισεκατομμύρια Ευρώ.
Επί εθνοσωτηρίου μνημονίου, σύμφωνα με την τελευταία αποτίμηση της ΕΚΤ, τον Σεπτέμβρη του 2013, οι καταθέσεις είχαν εξαϋλωθεί. Κατρακυλώντας στα 135 δις Ευρώ.

Υπάρχει κανείς που ακόμα δεν κατάλαβε ότι… βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη ληστεία δημοσιου και ιδιωτικού πλούτου στη νεώτερη ιστορία. Στο 174,2% το ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ χρεος της χώρας;

Την ίδια στιγμή, η Τράπεζα του Προβόπουλου τι νομίζετε ότι έδινε ως σύνολο καταθέσεων; 162 δις Ευρώ! Είπατε κάτι για greek statistics;

Τα στοιχεία:

Μειώθηκαν κατά ένα δισ. ευρώ οι καταθέσεις των νοικοκυριών στις ελληνικές τράπεζες τον Σεπτέμβριο και διαμορφώθηκαν στα 135,7 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η μείωση αποδίδεται στις αυξημένες πληρωμές φόρων.

Τα στοιχεία της ΕΚΤ, που εμφανίζουν διαφοροποίηση σε σχέση με αυτά που δημοσιεύει η Τράπεζα της Ελλάδος, καταδεικνύουν πως από το τέλος του 2008 έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2013, οι συνολικές απώλειες καταθέσεων στην Ελλάδα είναι της τάξεως των 75,3 δισ. ευρώ. Είναι αξιοσημείωτο ότι καμιά άλλη χώρα δεν έχει καταγράψει αντίστοιχη μείωση των καταθέσεών της για τόσο μακρύ χρονικό διάστημα.

Πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]