Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε πυρηνικό πόλεμο θέλει η ρίξει τον πλανήτη η κυβέρνηση του Κιέβου!

Οι τελευταίες μονομερείς (και χωρίς αποδείξεις) αναφορές από την πλευρά στελέχους της κυβέρνησης του Κιέβου, είναι σαφές πως προδίδουν είτε την παράνοια εκείνων που κυβερνούν την Ουκρανία, είτε την σκοπιμότητά τους (ή και εκδικητικότητα!) να πιέσουν σε πλήρη εκτροχιασμό την διεθνή κοινότητα.
Βέβαια, δεν προκάλεσε σχεδόν καμία απολύτως έκπληξη η αναφορά σε χρήση πυρηνικών (εκ μέρους της Ρωσίας) επί του εδάφους της Ουκρανίας. Και δεν υπήρξε αιφνιδιασμός, επειδή οι μελετητές της ακροδεξιάς κυβέρνησης της Ουκρανίας, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως δεν υπάρχει εκ μέρους τους καμία απολύτως πρόθεση ειρήνευσης, πόσω δε μάλλον τη στιγμή που ο Ουκρανικός στρατός έχει σχεδόν διαλυθεί και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας εναντίον των ρωσώφωνων εκτελούνται από μισθοφόρους και οπλισμένες ομάδες ακροδεξιών.

Σε δηλώσεις του ο Ουκρανός Υπουργός Άμυνας Valeri Gueleteï δήλωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποίησαν “πυρηνικά χτυπήματα” εναντίον του αεροδρομίου του ”Lugansk”.
Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά της Ρωσίας. «Αυτό δείχνει ότι έχασε το μυαλό του», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της ρωσικής Δούμας Alexei Pushkov.

"Προφανώς, ο Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας ”χάνει το κεφάλι του”. Ως εκ τούτου, προχωράει σε παραληρητικούς ισχυρισμούς όπως τις λεγόμενες ”πυρηνικές επιθέσεις των ρωσικών στρατευμάτων κατά του αεροδρομίου του Λούγκανσκ". Φανταστείτε ένας τέτοιος άνθρωπος να είχε πυρηνικά όπλα στην διάθεση του», έγραψε ο Ρώσος βουλευτής στο λογαριασμό του στο ”Twitter”.

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, τα Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής του από την Πολωνία, ο Gueleteï δήλωσε σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν πως οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν δύο επιθέσεις χρησιμοποιώντας πυρηνικά πυρομαχικά που εκτοξεύτηκαν από ένα σύστημα ”Tioulpan 2S4” εναντίον του αεροδρομίου του Λούγκανσκ.

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι δηλώσεις του κ. Gueleteï ενέπιπταν στην «παράνοια», τονίζοντας ότι τέτοιου είδους ισχυρισμοί ήταν μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτυχία της τιμωρητικής επιχείρησης που διεξήχθη από το Κίεβο στα νοτιοανατολικά.

Αναλογιζόμενοι πως οι "καταγγελίες" αυτές πηγάζουν από τον ουκρανό υπουργό Άμυνας, αντιλαμβανόμαστε πως είτε πρόκειται για δήλωση απελπισίας (ενός παράφρονα, θανατηφόρο χρήσιμο ηλίθιο), είτε πρόκειται για στοχευμένη επικίνδυνη ανακοίνωση της ουκρανικής κυβέρνησης, η οποία διαβλέποντας την τραγική ήττα της επιζητά να παρασύρει την διεθνή κοινότητα σε μία σύγκρουση με την Ρωσία και μάλιστα σε επίπεδο μη συμβατικών όπλων...

Πηγή Ria Novosti


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]