Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαβρόφ: Να σεβαστούν οι ΗΠΑ την κυριαρχία της Συρίας κατά των τζιχαντιστών

Ο ρώσος ΥΠΕΞ τόνισε την ανάγκη στην αυστηρή συμμόρφωση με το καταστατικό του ΟΗΕ

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε την Κυριακή στον αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι ότι οι ΗΠΑ οφείλουν να σεβαστούν την κυριαρχία της Συρίας στον πόλεμό τους κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τόνισε «την ανάγκη στην αυστηρή συμμόρφωση με το καταστατικό του ΟΗΕ, τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και του άνευ όρων σεβασμού της συριακής κυριαρχίας κατά τη διάρκεια της υλοποίησης των σχεδιασμών του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού, που περιλαμβάνουν τη χρήση στρατιωτικής βίας».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έδωσε την έγκρισή του για τη διεξαγωγή αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών κατά στόχων του ΙΚ στη Συρία νωρίτερα αυτό το μήνα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]