Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: "Φούχτελ και Σόρος ανεπιθύμητοι στην Θράκη"

«Φούχτελ και Σόρρος είναι μη αποδεκτά ονόματα. Είναι persona non grata για τον ΑΜ-Θ Περιφερειακό Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου είμαι επικεφαλής. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Επ' αυτού έχω τοποθετηθεί και ως Εκπρόσωπος και ως Βουλευτής Επικρατείας».

Την δήλωση αυτή έκανε ο Τέρενς Κουίκ και στην 2η συνεδρίαση του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Κομοτηνή, αλλά και στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ αμέσως μετά.

Το θέμα μπήκε για συζήτηση στο Συμβούλιο, με αφορμή τη θρασύτατη επιστολή που έστειλε ο Φούχτελ στους Δήμους της Ελλάδας, ζητώντας λίστα με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

«Ούτε που να το διανοηθούν οι Έλληνες Δήμαρχοι να ανταποκριθούν στο προκλητικό ερωτηματολόγιο που τους απέστειλε ο Φούχτελ ενεργώντας ως Κομαντατούρ, συμπεριφερόμενος ως εκπρόσωπος του 4ου Οικονομικού Ράιχ», σχολίασε ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας:

«Οφείλω να επισημάνω την εξαιρετική τοποθέτηση στο εν λόγω ζήτημα, του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Τύποις και ουσία απέρριψε ως Αυτοδιοίκηση το ερωτηματολόγιο Φούχτελ, ξεκαθαρίζοντας ότι συνεργάζεται και ανταποκρίνεται σε ανάλογα αιτήματα μόνο της ελληνικής κυβέρνησης».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

  

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ρε Κουικ νομίζεις οτι σας δίνει σημασία ο κοσμος ;
    Ο αρχηγός σου ψάχνει να βρει τρόπους συνεργασίας με τους ανθελληνες τσιπραιους και συ .......αλλα λόγια να αγαπιόμαστε .
    Να δούμε που θα βρείτε τρύπα να χωθήτε ΟΣΟΝΟΥΠΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας από που τα ξέρεις εσύ αυτά, ρε ομορφάντρα; Σου τα ψιθύρισαν, τα είδες, τα άκουσες ή τα... φαντασιώθηκες; Ονοματεπώνυμα, όμορφε, αλλιώς είσαι αυτό που καταγγέλεις, αλλά κρυμμένος στην τρύπα και γαυγίζεις σε ό,τι κινείται. Σε αυτόν που κρατάει την αλυσίδα σου, όμως, δεν λες κουβέντα

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]