Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική εφημερίδα καταγγέλει την περίθαλψη τζιχαντιστών σε τουρκικά νοσοκομεία!

Δημοσίευμα της τουρκικής Τoday’s Zaman στις 17/09/14 επιβεβαιώνει αυτό που είναι κοινός τόπος για όλους τους εχθρούς του Ισλαμικού Κράτους, δηλαδή ότι η Τουρκία εκτός από το να προωθεί μέσα από τα σύνορά της Τζιχαντιστές σε Συρία και Ιράκ, περιθάλπτει και στα παραμεθόρια νοσοκομεία της τους τραυματίες τρομοκράτες.

Μια νοσηλεύτρια που εργάζεται σε ιδιωτική κλινική στην Mersin , τουρκική πόλη και επαρχία στην Μεσογειακή Τουρκία, ανέφερε στις τουρκικές αρχές και στο Κοινοβούλιο ότι αηδίασε και κουράστηκε με το να περιθάλπτει μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και της Μ.Συρίας που τώρα αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος.

Η ιστορία της νοσηλεύτριας που για λόγους ασφαλείας αναφέρονται μόνο τα αρχικά E.G δημοσιεύθηκε και από την καθημερινή εφημερίδα Taraf την περασμένη Τετάρτη.

Τους περιθάλπτουμε και τους θεραπεύουμε για να πάνε να αποκεφαλίσουν κόσμο. Έχω αρρωστήσει από αυτήν την κατάσταση του να φροντίζω τους μαχητές της ISIS.

Η E.G. έγραψε επίσης επιστολή στην Τουρκική Βουλή και στο Παράρτημα Εθνικής Αστυνομίας, λέγοντας ότι τόσο αυτή όσο και οι συνάδελφοί της είναι εξαιρετικά ενοχλημένοι από το γεγονός ότι πρέπει να περιθάλψουν άτομα που “κόβουν κεφάλια”.

H Taraf δημοσιεύει επίσης ότι “και άλλοι υπάλληλοι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας στην Mersin αλλά και σε άλλες επαρχίες κοντινές στα συριακά σύνορα ανησυχούν από το γεγονός ότι καλούνται να προσφέρουν τις φροντίδες τους στους τρομοκράτες της οργάνωσης που ευθύνονται για την ακραία βία και την αιματοχυσία στο Βόρειο Ιράκ και στη Συρία”.

Στην επιστολή της προς την Τουρκική Βουλή και την Αστυνομική Διεύθυνση η E.G. δηλώνει ότι προσλήφθηκε στην κλινική εδώ και πολύ καιρό και ότι το νοσοκομείο αυτό περιθάλπτει πολλούς τραυματίες από τη Συρία που εμφανίζονταν ως μέλη της αντιπολίτευσης.

Εγώ ωστόσο διαπίστωσα ότι η πλειοψηφία από αυτούς ήταν μέλη του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Μ.Συρίας. Ήμουν πολύ στενοχωρημένη γι ‘αυτό. Λυπάμαι πολύ για την κατάσταση αυτή. Έχω διαταραχθεί από το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε θεραπεία στα νοσοκομεία μας, είναι οι ίδιοι που κρατούν ανθρώπους μας υπό ομηρία.

Πριν από τρεις μήνες η οργάνωση κρατούσε ομήρους 46 Τούρκους πολίτες του Ιράκ και 3 υπαλλήλους του Τουρκικού Προξενείου.

Η E.G. δήλωσε ότι ντρέπεται που έπαιξε το ρόλο του θεραπευτή των τρομοκρατών και ότι τα μέλη της ISIS έκαναν εισαγωγή στο νοσοκομείο με ψεύτικα ονόματα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην ίδια κλινική νοσηλεύθηκε και ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης.
"Ο ηγέτης της ISIS που ονομαζόταν Muhammet Ali R. εισήλθε για νοσηλεία στις 7 Αυγούστου και είχε το δωμάτιο 323 Aug. Είχε πολλούς σωματοφύλακες οι οποίοι παρακολουθούσαν την κίνηση εντός και εκτός του νοσοκομείου. Πολλοί αρχηγοί σαν κι αυτόν αλλά και μαχητές νοσηλεύθηκαν σε εμάς και επέστρεψαν στον πόλεμο μετά την αποθεραπεία τους. Δεν θέλω να βοηθάω τέτοιους ανθρώπους. Σας καλώ να επιθεωρήσετε αυτά τα νοσοκομεία. Και παραδίδω στο Θεό τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση της κλινικής".
Πηγή dimpenews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]