Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μιχαλολιάκος δηλώνει πολιτικός κρατούμενος και κατηγορεί την κυβέρνηση για ρατσισμό!

Μας κατηγορούν σαν ρατσιστές χωρίς να διευκρινίζουν τι είναι ρατσισμός και σε ποιον ρατσισμό επιτέλους εμείς πιστεύουμε. Γιατί εάν ρατσισμός είναι η δυσμενής διάκριση, η περιφρόνηση και η χλεύη και το ασίγαστο μίσος εναντίον κάποιων, τότε σίγουρα ρατσιστές με όλη την σημασία της λέξεως είναι το πολιτικό κατεστημένο αυτής της χώρας σύμφωνα με τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται κατά της Χρυσής Αυγής.

Οι Έλληνες δεν υπήρξαν ουδέποτε ρατσιστές σύμφωνα με την έννοια που δίνουν σήμερα στον όρο. Ήταν υπερήφανοι για την φυλή τους, για την καταγωγή τους, για τον πολιτισμό τους, για την ελευθερία τους σε αντίθεση με τους άλλους λαούς τους οποίους αποκαλούσαν βαρβάρους. Αντίθετα ρατσιστές ήταν στην πράξη οι αμερικανοί, οι οποίοι αφού πρώτα έκαναν μία κυριολεκτική γενοκτονία εις βάρος των ιθαγενών της χώρας την οποία εποίκησαν, στην συνέχεια έφεραν και εκατομμύρια μαύρους από την Αφρική σαν δούλους. Ρατσιστές ασφαλώς υπήρξαν και οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και όλοι οι αποικιακοί λαοί, οι οποίοι λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο δεκάδων εθνών σε ολόκληρο τον κόσμο κατακτώντας τους και κρατώντας τους στην δουλεία μέχρι ακόμη και τον 20ο αιώνα.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν είμαστε λοιπόν ρατσιστές, δεν εξοντώσαμε κανέναν λαό, αλλά ζούμε σε αυτή την Πατρίδα για πολλές χιλιάδες χρόνια, ζούμε με ιστορική παρουσία και συνειδητή εθνική ενότητα. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν είμαστε ρατσιστές υπό την έννοια που δίνουν αυτοί στον όρο, ούτε θέλουμε μαύρους ή Πακιστανούς δούλους για τις φυτείες μας… Οι μόνοι δούλοι που υπάρχουν κατά κάποιο τρόπο είναι οι διάφοροι αλλοεθνείς, που απασχολούν οι πλουτοκράτες και οι διάφοροι νεοτσιφλικάδες του κομματικού κράτους.
Αντίθετα, αυτό το οποίο ζούμε σκληρά στο πετσί μας όλοι εμείς που ακολουθούμε τη σημαία της Χρυσής Αυγής είναι τον ρατσισμό και το ανάθεμα του λεγομένου συνταγματικού τόξου και των αφεντικών του είτε αυτοί είναι οι εγχώριοι πλουτοκράτες-μιντιάρχες, είτε οι διεθνείς τοκογλύφοι στους οποίους έχουν υποδουλώσει την χώρα μας με το μνημόνιο.

Ανάμεσα στα άλλα στα οποία μας καταμαρτυρούν και μάλιστα επίσημα στο κατηγορητήριο για να αντιληφθείτε την όλη φαιδρότητα των Ιαβέρηδων κατά της Χρυσής Αυγής, είναι ότι η Χρυσή Αυγή θέλει να καταδικάσει σε θάνατο όσους είναι ανάπηροι! Την περασμένη εβδομάδα όμως στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης ορκίστηκε σαν δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής μία υπερήφανη συναγωνίστρια ΑΜΕΑ επάνω στο αναπηρικό της καροτσάκι. Αυτό όμως το έπνιξαν, δεν το έδειξαν καθόλου τα κοράκια της τηλεχούντας. Γιατί; Γιατί έτσι θα έπεφτε το κατηγορητήριο των σε διατεταγμένη αποστολή εξοντώσεως του εθνικιστικού κινήματος δημοσίων υπαλλήλων.

Επί προσωπικού τώρα, θα θέσω ένα θέμα το οποίο δείχνει το πόσο βρώμικα, πόσο ρατσιστικά έχει συμπεριφερθεί απέναντί μας το αμαρτωλό καθεστώς. Όταν εισέβαλαν στην κατοικία μου σαν γκάνγκστερ ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου του 2013 οι δημόσιοι υπάλληλοι, ανάμεσα στα άλλα ευρήματα της “εγκληματικής οργανώσεως” ήταν και το ποσόν των 43.000 ευρώ, τα οποία είχα αποσύρει από την τράπεζα για να πληρώσω την εξοντωτική εφορία. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Πρετεντέρης του μνημονίου βγήκε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και είπε ότι θα πρόκειται για την “είσπραξη της προηγούμενης ημέρας”. Οι μήνες πέρασαν και με απόφαση επίσημη δικαστική τα χρήματα μου επιστρέφονται γιατί ασφαλώς δεν έχουν καμία σχέση με την οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα.

Όλοι αυτοί οι αλήτες οι οποίοι μιλούσαν για μαύρο χρήμα, για προστασίες, για εφοπλιστές οι οποίοι δήθεν μας χρηματοδοτούσαν, γιατί σιωπούν; Δεν έχει ούτε ένας από αυτούς το φιλότιμο να πει ένα συγγνώμη; Φυσικά και δεν περιμένουμε κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι με δασεία κατά Θουκυδίδην πληρώνονται για αυτό ακριβώς τον λόγο, για να μας συκοφαντούν. Να μας συκοφαντούν γιατί είμαστε ενάντιοι στα βρώμικα σχέδια της εγκληματικής οργανώσεως, η οποία έχει καταντήσει την Πατρίδα μας στα σημερινά χάλια.

Λένε ότι εμείς είμαστε το κόμμα του μίσους και του ρατσισμού, αλλά αυτό που φαίνεται μόνον είναι το μίσος και ο απόλυτος ρατσισμός του πολιτικού κατεστημένου και των ΜΜΕ της διαπλοκής κατά της Χρυσής Αυγής. Έχουν καταργήσει με το έτσι θέλω κάθε νόμο και μας έχουν αποκλείσει από εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είμαι ο επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και όμως δεν έχει ούτε μία εφημερίδα, από αυτές οι οποίες μας έχουν λυντσάρει κυριολεκτικά, ζητήσει μία απάντησή μου.

Πίστευαν ότι με την λάσπη τους, με τις φυλακίσεις και την τρομοκρατία τους θα μας “λειώσουν” για να χρησιμοποιήσω την έκφραση του ίδιου του Σαμαρά. Δεν φαντάζονται οι αφελείς ότι σε μια δημόσια δίκη στην οποία θα έχουμε λόγο και θα είναι παρόντα διεθνή ΜΜΕ, θα ακουστεί η αλήθεια. Θα είναι για αυτούς ένας εφιάλτης. Ένα θρίλερ αληθινά τρομακτικό, αφού θα αποκαλύψουμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ την σκευωρία τους εναντίον μας.

Γράφοντας τις λέξεις αυτές, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την άδικη και παράνομη φυλάκισή μου, διάβασα στον Τύπο μία δημοσκόπηση της εταιρείας PALMOS. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει τρίτο κόμμα και η Ν.Δ. πέφτει κουτρουβάλες… Τι πετύχατε, λοιπόν, άθλιοι σκευωροί; ΤΙΠΟΤΕ!

Έρχονται ωραίες ημέρες, μεγάλες ημέρες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων και η δικαίωσή μας δεν θα είναι μια απλή πολιτική νίκη, θα είναι μία νίκη ενάντια στην κόκκινη τρομοκρατία ιδεολογική και πολιτική η οποία επί σαράντα χρόνια κυριαρχεί στην χώρα και η οποία μισεί όσο οτιδήποτε άλλο τους εθνικιστές. Θα είναι επί πλέον μία μεγάλη νίκη κατά της χούντας των τηλεπαραθύρων, μια νίκη ενάντια στον big brother, ο οποίος έχει ηττηθεί κατά κράτος από την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Πηγή ΑΠΕ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Βαστα γερα αρχηγε συντομα ο στραβος θα τελειωσει και θα ερθει η δικαιωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επιτέλους θα ενωθούν τα αδέρφια να κυβερνήσει ο Βορίδης με τον Κασιδιάρη μαζί!

      Διαγραφή
  2. Η Δεξια εχει πολλες εκφανσεις...Δεν τις εχει ξεκαθαρισει ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]