Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισε το «ξήλωμα» Σαμαρά

Τα γεγονότα πλέον τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Και τα γεγονότα δείχνουν πως δεν μπορούν να βρεθούν με τίποτα οι 180 βουλευτές, ώστε να παραταθεί η παραμονή στην πρωθυπουργία του κ. Σαμαρά. Σε αυτό συμβάλλουν φυσικά και οι άσχημες για τη ΝΔ δημοσκοπήσεις (φανερές και κρυφές).

Είναι προφανές πως ένα από τα βασικά εμπόδια συλλογής των 180 βουλευτών είναι η παραμονή στην ηγεσία της κυβέρνησης των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, οι οποίοι έχουν ταυτιστεί στη λαϊκή συνείδηση με την ακολουθούμενη φορομπηχτική πολιτική και την εξαθλίωση του λαού.

Έτσι, ως φυσιολογική ακούγεται η πρόταση του περιφερειάρχη Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, για απομάκρυνση του κ. Σαμαρά, μήπως και υπάρξει μια ευρύτερη πολιτική συναίνεση. Άποψη με την οποία συμφώνησε και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ν. Κακλαμάνης. Ταυτόχρονα, βέλη εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα και ο ίδιος ο υπουργός της κ. Χρυσοχοϊδης.

Όλα δείχνουν πλέον πως η αντίστροφη μέτρηση για την απομάκρυνση του κ. Σαμαρά έχει αρχίσει. Όπως εξάλλου συνέβη και με την περίπτωση του κ. Παπανδρέου. Οι εκκλήσεις για την απομάκρυνση του κ. Σαμαρά άρχισαν από την περιφέρεια του κόμματος, αλλά προβλέπουμε πως σύντομα θα ακουστούν και από το εσωτερικό του και τότε….

Πέτρος Χασάπης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]