Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι «πονηροί» εμφανίστηκαν και πάλι

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, για την ακρίβεια, τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια, γνωρίζουμε ότι έχουμε γίνει ενοχλητικοί σε εκείνους που δεν θέλουν να μαθαίνεται η αλήθεια ή να συζητιέται η σκληρή πραγματικότητα.
Με δεδομένο, πως οι «ενοχλημένοι» είναι άνθρωποι και ομάδες ανθρώπων που λειτουργούν αποκλειστικά προς την κατεύθυνση τους προσωπικού του συμφέροντος (επαγγελματικού, οικονομικού κ.α.), που δεν διστάζουν να προδίδουν αρχές και αξίες, αλλά και να λειτουργούν κατά των συμφερόντων της χώρας (είτε είναι Έλληνες είτε όχι), θεωρούμε πως η πορεία μας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ενίοτε, αυτά τα υποκείμενα (ο κατά το δυνατόν καλύτερος χαρακτηρισμός τους), επιχείρησαν να «σπάσουν» την ασφάλεια του ιστολογίου, για να το καταργήσουν. Άλλες φορές, πάλι, επιχείρησαν να κατασυκοφαντήσουν (η γνώριμη και πάγια μέθοδός τους), ενώ άλλες φορές (όπως συμβαίνει και τώρα) προσπαθούν να απογοητεύσουν και να εκφοβίσουν τους επισκέπτες του ιστολογίου, μέσω της παρεμβολής μηνυμάτων κινδύνου της ασφάλειας των υπολογιστών τους…

Τις δύο τελευταίες ημέρες και μετά από πολύ συγκεκριμένο δημοσίευμά μας (όπου σταχυολογήσαμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα του Τύπου) δεχόμαστε μία διαδικτυακή επίθεση εκφοβισμού των επισκεπτών, μέσω της προσπάθειας εγκατάστασης (με παραίνεση αναβάθμισης) κακόβουλου λογισμικού (Trojan – Δούρειος Ίππος).

Έχουμε ήδη ειδοποιήσει την Google σχετικά με την «επιχείρηση» επίθεσης κατά χρηστών του διαδικτύου που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του Blogger και έχει ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης των υπαιτίων, τα αποτελέσματα της οποίας θα μας δοθούν (με τις διευθύνσεις ΙΡ και τα ονοματεπώνυμα των κατόχων τους) και θα τα δημοσιεύσουμε, όποιοι κι αν είναι, σε όποια χώρα και αν βρίσκονται, ό,ποια κρατική θέση κατέχουν, ακόμη και εάν είναι υπάλληλοι των Ελληνικών Υπηρεσιών Ασφαλείας οι οποίοι λειτουργούν παράνομα, προσπαθώντας να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα μας από τους υπολογιστές μας.

Δεν απειλούμε κανέναν. Υπόσχεση δίνουμε, πως θα βγάλουμε στο φως εκείνους που έχουν μάθει να ζούνε στα σκοτάδια… και κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους έχει παραχωρηθεί.

ΥΓ1: Στους επισκέπτες του ιστολογίου, που εμφανίζεται μήνυμα σχετικά με αναβάθμιση της Java, συνιστούμε να μην το δέχονται (η πληροφορία κινδύνου αφορά τον δικτυακό «τόπο» ύπαρξης του κακόβουλου λογισμικού) και να πληκτρολογούν εκ νέου την διεύθυνση του ιστολογίου μέχρις ότου εισέλθουν κανονικά.
Όσο για τους επίδοξους «χακεράδες», τους ενημερώνουμε πως έχουν γνώση της ύπαρξής τους οι «φύλακες», οσονούπω δε θα έχουν γνώση της ύπαρξής τους και οι… φυλακές.

Προτείνουμε στους επισκέπτες του ιστολογίου να μεταφερθούν στο GrCitizen, όπου και θα αναδημοσιεύονται όλα τα άρθρα του ιστολογίου "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" μέχρις ότου "ξεκαθαρίσει" το τοπίο από τους "πονηρούς" και παυθούν τα εκφοβιστικά εμπόδια που έχουν παρεμβάλει...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η "επιχείρηση" συνεχίζεται μέχρι τώρα... προ ολίγου παρουσιάστηκε το "φαινόμενο" για 2η φορά σε μένα μέσα σε 24 ώρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]