Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κερκόπορτα του ισλαμισμού

Κόβουν λαιμούς μπροστά σε κάμερες, αλλά και εκτός... αέρα.
Γδέρνουν ζωντανούς αντιπάλους τους, σταυρώνουν χριστιανούς και εν γένει «αλλοπίστους».
Εκτελούν διά λιθοβολισμού γυναίκες που διέπραξαν το έγκλημα να παντρευτούν λόγω έρωτα. 
Σφάζουν και αποκεφαλίζουν μικρά παιδιά.
Θάβουν ζωντανούς τους «αιρετικούς».
Καίνε σπίτια, εκκλησίες, χωριά ολόκληρα.
Υπακούν μόνο στο Κοράνι και στους στρατιωτικούς επικεφαλής τους.

Είναι οι στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους και δεν πρόκειται να σταματήσουν τον πόλεμό τους μέχρι ολόκληρη η υδρόγειος να εφαρμόσει τη σαρία, τον ισλαμικό νόμο.
Τα «κατορθώματά» τους, οι ανείπωτες κτηνωδίες τους, έχουν πλημμυρίσει την τηλεόραση και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οποιος υποκρίνεται ότι δεν τα βλέπει και υποτιμά τον κίνδυνο για την πατρίδα μας και το σύνολο του δυτικού κόσμου απλώς είναι επικίνδυνα αφελής ή αδήλωτο μέλος των στρατευμάτων του Ισλαμικού Κράτους, λειτουργώντας ως εμπροσθοφυλακή των προπαγανδιστικών μηχανισμών του.

Οι πιστοί μαχητές του πολυαίμακτου ασύμμετρου πολέμου βρίσκονται διάσπαρτοι σ' ολόκληρο τον κόσμο. Δεν εισέβαλαν επισήμως στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά ατύπως.

Οι περισσότεροι εξ αυτών, ειδικά στην Ευρώπη και στην πατρίδα μας, πέρασαν παρανόμως τα σύνορα με την ιδιότητα του... λαθρομετανάστη.
Η λαθρομετανάστευση είναι η σύγχρονη κερκόπορτα που έχει ανοίξει εδώ και αρκετά χρόνια, και συνιστά τη μεγαλύτερη απειλή για όλους μας.
 Η Ελλάδα βιώνει τα επίχειρα του εποικισμού από ισλαμιστές από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και τίποτα μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει ότι υπάρχει η πολιτική βούληση να τερματιστεί αυτό το κακό.

Η «δημοκρατία» δημοσίευσε τη σχετική επισήμανση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει την πληροφορία ότι καταφθάνουν στην Ελλάδα «άνθρωποι που κόβουν τους λαιμούς των χριστιανών».

Κι ενώ το μείζον για την Ελλάδα είναι η αποτροπή του εξισλαμισμού της και η παντί τρόπω απόκρουση της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, η εγκληματική αφέλεια ή ο δόλος ορισμένων προετοιμάζουν την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Μωραίνει Κύριος...

Πηγή εφημ. "Δημοκρατία"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]