Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Ισραήλ εκτόξευσε δύο βαλλιστικούς πυραύλους…!

Από την Μεσόγειο σε περιοχή κοντά στα σύνορα Συρίας και του Λιβάνου
Μετάφραση – Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
Πηγή: “Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!”


Tό σύστημα προειδοποίησης βαλλιστικών πυραύλων του ρωσικού στρατού, σήμερα Τρίτη, κατέγραψε πτήση δύο βαλλιστικών πυραύλων από το κεντρικό τμήμα της Μεσογείου προς την ανατολική ακτή( Ισραήλ), δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Konashenkov, μη δίνοντας όμως άλλες πληροφορίες.

«Τα ρωσικά ραντάρ κατέγραψαν στις 12.31 MSK ώρα Μόσχας την εκτόξευση δύο βαλλιστικών πυραύλων σε στόχους στη Μεσόγειο Θάλασσα», είπε ο ρώσος ανώτατος αξιωματικός, προσθέτοντας ότι ο εντοπισμός της εκτόξευσης πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό του ειδικού κέντρου ραντάρ μακράς εμβέλειας στο Armavir (περιοχή Κρασνοντάρ).

Η διαδρομή πτήσης που διήνυσαν οι πύραυλοι ξεκινούσε από το κεντρικό τμήμα της Μεσογείου με κατεύθυνση την ανατολική ακτή του Ισραήλ (οι στόχοι βρίσκονταν σε σημείο 300 χιλιόμετρων βόρεια του Τελ Αβίβ, σε αυτόν τον τομέα είναι τα σύνορα της Συρίας και του Λιβάνου).

Άλλες λεπτομέρειες ακόμη δεν έχουν καθοριστεί ακόμη.

Πριν από ένα χρόνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου, τα ρωσικά ραντάρ κατέγραψαν την εκτόξευση επίσης δύο βαλλιστικών πυραύλων από το κεντρικό τμήμα της Μεσογείου με κατεύθυνση την ανατολική ακτή. Τότε η εξήγηση που είχε δοθεί ήταν ότι οι ισραηλινού πραγματοποιούσαν δοκιμή στα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας, μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]