Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πούτιν σε Μπαρόζο: "Αν ήθελα σε 15 ημέρες θα ήμουν στο Κίεβο"

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Reppublica, ο Μπαρόζο είχε την Παρασκευή τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν, όπου κατήγγειλε «επιδρομές» από τις ρωσικές δυνάμεις προς την Ουκρανία.

Ενοχλημένος ο Πούτιν απέρριψε τις κατηγορίες του Μπαρόζο και του πέταξε κεραυνό… "Άμα θέλω σε δεκαπέντε ημέρες μπαίνω και στο Κίεβο"! Και, φυσικά, κόκκαλο έμεινε ο Μπαρόζο που πίστευε ότι έχει να κάνει με τους γνωστούς πολιτικούς νάνους Ευρωπαίους ηγέτες!

Σίγουρα κάποιοι ξύπνησαν την Κόκκινη Αρκούδα του Βορρά και τώρα αρχίζουν να βλέπουν εφιάλτες, αλλά δεν είναι τολμούν να παραδεχτούν το λάθος τους και συνεχίζουν την καταστροφική τους πορεία, συμπαρασύροντας την Ευρώπη και δημιουργώντας καθημερινά νέα μεγαλύτερα προβλήματα που αφορούν την ασφάλεια του πλανήτη...

Από την πλευρά του, ο Πούτιν καταδίκασε χθες τη Δύση ότι «κλείνει τα μάτια» στις στρατιωτικές ενέργειες των ουκρανικών δυνάμεων που «πλήττουν κατοικημένες συνοικίες».

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν το Σάββατο να ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα επεξεργασθεί νέα δέσμη κυρώσεων κατά της Μόσχας, έπειτα από τη διατύπωση κατηγοριών κατά της Ρωσίας για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην ανατολική Ουκρανία.

Η αυτονόητη απάντηση στους παράφρονες συνωμοσιολογους της δύσης που προσπαθούν να πείσουν ότι η Ρωσία κάνει… εισβολή! Μάλλον έχουν ξεχάσει την Γεωργία του Σόρος που έπεσε σε 36 ώρες…

Ανακοίνωση Κρεμλίνου μιλάει για... λάθος μετάδοση δηλώσεων του Πούτιν
Αξιωματούχος του Κρεμλίνου δήλωσε σήμερα ότι τα σχόλια του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν σύμφωνα με τα οποία η Ρωσία θα μπορούσε να καταλάβει το Κίεβο σε διάστημα δεκαπέντε ημερών απομονώθηκαν από το πλαίσιό τους, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ.
"Απομονώθηκαν από το πλαίσιό τους και είχαν τελείως διαφορετική σημασία", δήλωσε ο Γιούρι Ουσακόφ.
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας La Repubblica, ο Πούτιν είπε στο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο: "Αν θέλω, μπορώ να καταλάβω το Κίεβο σε δύο εβδομάδες".


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]