Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Απελάθηκαν τούρκοι "τουρίστες" για προσηλυτισμό στο Ισλάμ

Στην πρωτεύουσα της Τσουβασίας, όργανα επιβολής του νόμου εντόπισαν ομάδα αλλοδαπών που έφθασαν ως τουρίστες, αλλά στην πραγματικότητα είχαν μεταβεί για «θρησκευτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες», δηλ. προσηλυτισμό στο Ισλάμ.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ως ένοχους παραβίασης της παραμονής τους στη χώρα και διέταξε την απέλαση στην πατρίδα τους – Τουρκία, ανέφερε στο πρακτορείο Ρέγκνουμ, αξιωματούχος της υπηρεσίας μετανάστευσης στη Τσουβασία.

Οι Τούρκοι υπήκοοι βρέθηκαν στη Ρωσία κατά παράβαση της διαμονής και εντοπίσθηκαν στις 22 Ιουλίου, από έλεγχο της υπηρεσίας για συμμόρφωση με τους νόμους της μετανάστευσης.

«Είχαν αποδεχθεί ότι είχαν έρθει στη Ρωσία, ώστε να μην απαιτηθεί θεώρηση, ως τουρίστες, βάσει της αμοιβαίας συμφωνίας των δύο χωρών».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Δημοκρατία της Τσουβασίας συμμετείχαν σε θρησκευτικές τελετές οργανώσεων θρησκευτικού χαρακτήρα που αποσκοπούσαν σε κέρδος με την εφαρμογή της θρησκευτικής εκπαίδευσης, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

Πηγή echedoros-a.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]