Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οργανώνονται εντός Τουρκίας οι τζιχαντιστές

10 άτομα από την πόλη Ντιλόβασι του νομού Κοτζάελι άφησαν σημείωμα στο οποίο έλεγαν πως πάνε στην Συρία για να πολεμήσουν μέσα από τις τάξεις της οργάνωσης ¨Ισλαμικό Κράτος¨. Στην Ντιλόβασι χρόνια τώρα άτομα γνωστά με γνωστό τόπο διαμονής ασκούνε προπαγάνδα για τζιχάντ, χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα εμπόδιο από το κράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι. Συγγενείς της ομάδας τζιχαντιστών που έχουν ως επικεφαλής τους Κερέμ Α. και Μπαρίς Α. όταν πήγαν στο σπίτι τους το βράδυ, βρήκαν ένα σημείωμα.
 Στο σημείωμα έλεγε πως ¨Εμείς πάμε στην Συρία. Δεν θα γυρίσουμε μέχρι να υπάρξει Τουρκικό Ισλαμικό Κράτος¨.
Ανακοινώθηκε πως 8 άτομα από την οικογένεια των Κερέμ Α. και Μπαρίς Α. μαζί με δύο ακόμη άτομα ονόματι Αχμέτ και Εργκιούν, φάνηκαν να έχουν ανεβεί στο υπ.αρ. 34 RTZ 76 φορτηγό μάρκας Χιουντάι.

Μετά από αυτό οι οικογένειες πήγαν στην αστυνομία όπου και έκαναν καταγγελία. Ο Κερέμ Α. και ένα ακόμη άτομο συνελήφθησαν πριν μπορέσουν να περάσουν στην Συρία. Ένας όμως τζιχαντιστής αργά το βράδυ τηλεφώνησε στην οικογένεια του στην Ντιλόβασι και τους είπε πως πέρασαν τα συριακά σύνορα.

Επί μακρόν καιρό οργανώνονται
Πολίτης που ενημέρωσε την εφημερίδα Sol, μας είπε πως οι διευθύνσεις και τα ονόματα των τζιχαντιστών είναι γνωστά στην Ντιλόβασι και ότι τουλάχιστον δύο χρόνια τώρα κάνουν προπαγάνδα και ασκούν δραστηριότητες της οργάνωσης.

 Πηγή "Τουρκικά Νέα"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]