Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποκαλυπτικό – Ο Άδωνις ομολογεί… την προπαγάνδα του!


Πέντε μέρες τον αναζητούσαμε, με τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πιο χυδαία του προπαγάνδα, και εκείνος πεισματικά αρνιόταν να απαντήσει. Κρυβόταν, όπως δεν ταιριάζει σε έναν Έλληνα βουλευτή. Κρυβόταν από ντροπή, όπως ταιριάζει στον Άδωνι Γεωργιάδη. Και τελικά απάντησε. Με μια δήλωση… του Σταθάκη!
Θυμίζουμε…
Προκειμένου ΚΑΙ ΠΑΛΙ να προπαγανδίσει υπέρ του αγαπημένου του μνημονίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε και ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ στη Βουλή ότι δήθεν «σήμερα, η μνημονική Ελλάδα έχει 27.000 ευρώ κατά κεφαλήν εισόδημα, τριπλάσιο από αυτό της Αργεντινής». Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι το συγκεκριμένο μέγεθος στην Ελλάδα του μνημονίου έχει υποστεί μια πραγματική καταστροφή! Η πορεία του είναι σε ελεύθερη πτώση! Παρουσιάσαμε όλα τα στοιχεία αναλυτικά. Και αναζητήσαμε τον Άδωνι στο twitter.
toxwni tweet
Στείλαμε ανοικτή επιστολή, ως εφημερίδα, στον Πρόεδρο της Βουλής. Όμως, ο Άδωνις κρυβόταν! Για πέντε μέρες έκανε την πάπια. Τουιτάριζε στα κρυφά μόνο τις εμφανίσεις του στο ΣΚΑΙ (για να… διαφημίσει τον ΕΝΦΙΑ!). Από εμάς κρυβόταν. Μπορεί να έβρισκε το χρόνο να απαντήσει ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ σε άλλα sites (!) – [δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει να απαντήσει πρώην υπουργός σε σχόλια αναγνωστών!!!] αλλά από Το ΧΩΝΙ κρυβόταν. Μεταξύ μας, καλά έκανε και κρυβόταν…
Και ξαφνικά εμφανίστηκε (καλώς τον!) ο πρώην υπουργός της ΝΔ. Και μας απάντησε με το εξής:
adonis tweet
Το ΧΩΝΙ ανταπαντά:
Προφανώς, θα αστειεύεσαι, πρώην υπουργέ της ΝΔ, που απαντάς Στο ΧΩΝΙ με μια δήλωση Σταθάκη. Μπερδεύεσαι. Από το πολύ «κρυφτό», ζαλίστηκες.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, Άδωνι, είναι η χυδαία σου προπαγάνδα. Σηκώθηκες στη Βουλή και είπες ότι «σήμερα, η μνημονιακή Ελλάδα έχει 27.000 δολάρια κατά κεφαλήν εισόδημα».
ΈΧΕΙ όντως η Ελλάδα τέτοιο κατά κεφαλήν εισόδημα ή είπες ένα χυδαίο ψέμα στους ψηφοφόρους σου και στον ελληνικό λαό;
Σέβεσαι στοιχειωδώς το κοινοβούλιο ή θεωρείς ότι μπορείς να λες ό,τι βλακεία σου κατεβαίνει στο κεφάλι, λες και είσαι στην εκπομπή σου και πουλάς βιβλία;
Ποιον είναι ο ορισμός της πιο χυδαίας προπαγάνδας;
Οι παραπάνω ερωτήσεις είναι ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, Άδωνι.
Εσύ και η χυδαία γαλάζια προπαγάνδα είναι το διαρκές μνημονιακό ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
Δεν μπορείς να το αντιληφθείς, ε;
Θεωρείς ότι με τη δήλωση Σταθάκη που αλίευσες από το Ιντερνετ, ανακτάς το χαμένο κοινοβουλευτικό σου κύρος, ε;
Μην αγχώνεσαι. Δεν σε επέλεξαν για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ για το κύρος και την αξιοπιστία σου. Για την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ σε επέλεξαν. Για να λέει κάποιος αυτά τα χυδαία ψέματα, που δεν τολμά να πει άλλος.
Αληθεύει ότι σε συνεχάρη ο Πρωθυπουργός, μετά το χυδαίο σου ψέμα στη Βουλή; (Γιατί, δεν είδαμε να σε επιπλήττει κιόλας…)
Άδωνι, εσύ που αυτοθαυμάζεσαι για τις απολύσεις, εσύ που λες χυδαία ψέματα στο λαό και παρουσιάζεις μια τελείως παραπλανητική εικόνα της οικονομίας, προκειμένου να εξυπηρετήσεις την τρόικα, ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ με μια δήλωση Σταθάκη, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ να αφήσεις τις ανοησίες και να μας απαντήσεις ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 27.000 ΔΟΛΑΡΙΑ.
Ειδάλλως, με τη στάση σου ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ότι είσαι ένας αθεράπευτος προπαγανδιστής, εχθρός της δημοκρατίας. (Όχι ότι δεν σε ξέραμε και από πριν, δηλαδή…)
Αναφορικά, δε, με την πραγματική κατάσταση της αργεντίνικης οικονομίας, επί ΔΝΤ και μετά ΔΝΤ, νομίζουμε ότι θα σε καλύψει η Fernanda Vallejos, μέλος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Κίρχνερ, που δίνει αποκλειστική συνέντευξη Στο ΧΩΝΙ αυτή την εβδομάδα. Πάρε μια μικρή γεύση και κλάψε:
fernand
ΠΡΙΝ ΤΟ 2003 (ΕΠΙ ΔΝΤ):
- Το εξωτερικό χρέος είχε μετατραπεί σε ένα πρωτοφανές εργαλείο πολιτικής κυριαρχίας και οικονομικής υποταγής
- Ο πλούτος που παραγόταν στη χώρα διοχετευόταν στο εξωτερικό μέσω του μηχανισμού του χρέους. Και, όταν δεν μπορούσε πια να παραχθεί πλούτος, συνεχίστηκε η υπερχρέωση της χώρας με λογιστικές αλχημείες και οικονομικές απάτες, με στόχο να αναχρηματοδοτηθεί ένα υπέρογκο χρέος που μεγάλωνε όλο και περισσότερο ώσπου η οικονομία χρεοκόπησε.
ΜΕΤΑ ΤΟ 2003 (ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ):
- Από το 2003, όμως, ήρθε ξανά η ανάπτυξη, το ΑΕΠ διπλασιάστηκε την τελευταία δεκαετία, χάρη στην εφαρμογή πολιτικών τόνωσης της ζήτησης με ενισχυμένο το ρόλο του κράτους.
- Επίσης, η Αργεντινή μπόρεσε να απαλλαχθεί από τους σκληρούς όρους λιτότητας και τις πολιτικές προσαρμογής που επιβάλλονταν και διέλυαν τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας. Ήταν ένας φαύλος κύκλος που ερχόταν χέρι-χέρι με την αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας και της οικονομικής ανεξαρτησίας της χώρας. Χωρίς την ανάκτηση της πολιτικής ελευθερίας, θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί ξ κοινωνική δικαιοσύνη που αξίζει στο λαό.
(Από την αποκλειστική συνέντευξη της Fernanda Vallejos, μέλους του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Κίρχνερ Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής)
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]