Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τί είναι χρεοκοπία...

Χρεοκοπία δεν είναι να μην πληρώνεις 1,5 δις σε έναν διεθνή απατεώνα, όχι επειδή δεν έχεις,αλλά επειδή δεν θέλεις.
Χρεοκοπία δεν είναι να σε καταδικάζει κάποιο δικαστήριο ξένης χώρας, παίρνοντας το μέρος των διεθνών λωποδυτών.

Χρεοκοπία δεν είναι να μην έχεις ανάγκη δανεισμού λόγω επωφελών συμφωνιών που έχεις συνάψει.

Χρεοκοπία δεν είναι να είναι ο λαός περήφανος για την ηγεσία του και να την στηρίζει κόντρα σε όποιες διεθνείς οικονομικές συνομωσίες.
  
Χρεοκοπία δεν είναι όταν Ρωσία,Κίνα και άλλες δυνάμεις σε βοηθούν έμπρακτα να ξεπεράσεις τα προβλήματα που βρίσκεις στον αγώνα σου κόντρα στους ξένους τικογλύφους.

Αντιθέτως:

Χρεοκοπία ΕΙΝΑΙ όταν κάθε μέρα αυτοκτονούν πολίτες από αδυναμία οικονομικής επιβίωσης.
 
Χρεοκοπία ΕΙΝΑΙ όταν η ανεργία στον γενικό πληθυσμό έχει φτάσει κοντά στο 30%, και στους νέους στο 65%, με αποτέλεσμα την μετανάστευση νέων επιστημόνων, δηλαδή φυγή του έμψυχου κεφαλαίου στο εξωτερικό.
 
Χρεοκοπία ΕΙΝΑΙ όταν οι πολίτες μέσα σε τέσσερα χρόνια έχουν χάσει το 40-60% των εσόδων τους, χωρίς να θιχτούν καθόλου τα εργολαβικά-μηντιακά-προμηθευτικά κέρδη.
 
Χρεοκοπία ΕΙΝΑΙ όταν παρ' όλη την οικονομική καταστροφή το χρέος συνεχώς αυξάνει και χρειάζεται (που δεν θα χρειαζότανε αν είχαμε σταματήσει να πληρώνουμε στο ακέραιο, όπως έκανε η κυβέρνηση της Αργεντινής, τους λωποδύτες των funds, και τους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της ευρωπαϊκής-λέγε με Γερμανία-ένωσης) συνεχής δανεισμός.
Χρεοκοπία ΕΙΝΑΙ όταν ως κυβέρνηση δεν σέβεσαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.
 
Χρεοκοπία ΕΙΝΑΙ όταν κυβερνάς με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.
 
Χρεοκοπία ΕΙΝΑΙ όταν κυβερνάς με διάφορους ημιπαράφρονες Μπουμπούκους, τσεκουροφόρους, εγκάθετους υπουργούς οικονομικών, υστερικές κυβερνητικές εκπροσώπους, Βρωμύλους, Γεράσιμους, και κάθε καρυδιάς καρύδι.
 
Χρεοκοπία ΕΙΝΑΙ όταν εξαρτάσαι από την στήριξη χυδαιότατων αρχηγών άλλων κομμάτων, όταν ακόμα και προκειμένου να κλ@σεις πρέπει να ρωτήσεις τους γκαουλάϊτερ της τρόϊκας, όταν ξυπνάς και κοιμάσαι με μόνη σου έννοια πώς θα κοροϊδέψεις τον ελληνικό λαό.
Χρεοκοπία, τέλος, ΕΙΝΑΙ:
 
Να κυβερνουν ακόμα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας έφεραν σε αυτή την κρίση και την καταστροφή.
Σαν χώρα, σαν Ελλάδα, σαν λαός, έχουμε πράγματι χρεοκοπήσει!
 
Η Αργεντινή έχει σωθεί και μας δείχνει τον δρόμο!...
Υ.Γ. Τελικά χρεοκοπία είναι αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία.. 




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Ημιπαράφρονες είναι όλοι τους...Το βλέμμα και ο τρόπος ομιλίας του πιτσαδόρου τα λένε πολλά.
    Δεν ξέρω πώς θα απαλλαγούμε από αυτούς τους βλ@μμένους, είναι εγκληματικά αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρεοκοπία είναι να έχεις αποτύχει σαν πολιτικός και να βασίζεσαι στις αγιογραφίες του antinews, για να πιστέψουν ότι είσαι ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ισλανδία που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ κανέναν τοκογλύφο, ΑΡΝΗΘΗΚΕ μνημόνια, ΕΒΑΛΕ ΦΥΛΑΚΗ τον πρωθυπουργό της, γιατί δε χρεοκόπησε αλλά ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ στα δικαστήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις οι ίδιες, γι αυτό δεν πρέπει να κάνει κανείς συγκρίσεις. Στην Ισλανδία χρεοκόπησαν οι τράπεζες, αλλά όχι το κράτος. Στην Ελλάδα έγινε ακριβώς το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, φορτώθηκε το κράτος (δηλ. οι πολίτες) το χρέος για να σωθούν οι τράπεζες!!!

      Διαγραφή
    2. Όχι, δεν έγινε αυτό. Οι τράπεζες στην Ελλάδα δεν ήσαν χρεοκοπημένες, για να αναλάβει το κράτος το χρέος. Το υπέρογκο χρέος του κράτους ήταν αποκλειστικά δικό του.

      Διαγραφή
  5. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ, ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ,Η ΑΤΑΚΤΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΓΝΩΜΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΧΩΡΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]