Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπλόκο στους ανανιστές από τους Κύπριους πολιτικούς αρχηγούς

Την ώρα που ανανιστές, ιδιαίτερα της Αριστεράς, επιχειρούν την επανεμφάνισή τους στο προσκήνιο, οι εξελίξεις στην Κύπρο κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση, ύστερα από το μπλόκο που έθεσαν οι πολιτικοί αρχηγοί της Μεγαλονήσου στη συνέχιση των διαπραγματεύσεων, εξαιτίας των απαράδεκτων θέσεων του ηγέτη του ψευδοκράτους, Νερβίς Έρογλου.

Ήδη είναι έντονος ο προβληματισμός για το ποια θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων ύστερα από τη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε αργά την Παρασκευή υπό τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Στη διάρκειά της διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχουν συνθήκες για έναρξη της επόμενης φάσης της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων και αυτό που μένει να φανεί είναι εάν πρόκειται για ελιγμό πίεσης προς την ελληνική πλευρά ή αν οι συνομιλίες οδηγούνται σε τερματισμό.

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση τριήμερης Συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου πριν από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και η κεκλεισμένων θυρών ενημέρωση της Βουλής για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού κάλεσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να αποδεχθεί τις συγκλίσεις Χριστόφια – Ταλάτ για να υποχρεωθεί ο Έρογλου να πάρει θέση, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος επεσήμανε την απουσία εναλλακτικών σχεδιασμών της τουρκικής πλευράς και ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου εισηγήθηκε ανασχεδιασμό για ανατροπή των τουρκικών μεθοδεύσεων.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας δήλωσε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά πρέπει να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο επίσημης κήρυξης αδιεξόδου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Γράφεις σαχλαμάρες το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις να διαβάζεις. Στο είπαν; Ή γράφεις χωρίς να διαβάζεις ή διαβάζει χωρίς να καταλαβαίνεις ή... είσαι ο γνωστός - άγνωστος εμπαθής, υβριστής, αγράμματος, βλακούλης. Μην χαλιέσαι, έτσι κι αλλιώς το είδος σου (γνωστό και ως "χρήσιμος ηλίθιος") είναι υπό εξαφάνιση. Καλό κουράγιο στις δύσκολες μέρες που σου έρχονται

      Διαγραφή
    2. Τιτανοτεράστιε, την πηγή δημοσίευσης δεν την είδες; Μάλλον έχει απόλυτο δίκιο ο Κωνσταντίνος και ανήκεις ή στο είδος "agramatus vlakοulious" ή στο είδος "malakious egefalous"

      Διαγραφή
    3. Η' διανοητικά καθυστερημένο είσαι ή πιόνι κάποιων που ενοχλούνται από το περιεχόμενο του ιστολογίου. Σίγουρα είσαι αξιολύπητο ''υποκείμενο''.......... Κωνσταντίνε εάν δεν άξιζες δεν θα σε πετροβολούσαν...... πετροβολούν τα δένδρα που έχουν καρπούς...........συνέχισε όπως εσύ ξέρεις..........

      Διαγραφή
  2. Κωσταντίνε, μην ξεχνάς πως η ηλιθιότητα είναι ανίκητη. Ότι και να τους λες, ένας φεύγει 2 έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]