Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύγκριση Μπους - Ομπάμα

Η σύγκριση μεταξύ Μπους και Ομπάμα, οδηγεί σε πολύ (επιεικώς) απογοητευτικά συμπεράσματα για τον νυν Πρόεδρο Ομπάμα.

Υπενθυμίζω ότι ο πρόεδρος Μπους:
Έδειχνε να σέβεται πολύ περισσότερο τους συμμάχους του (πχ Βουκουρέστι για σκοπιανό)

Ότι έκανε το έκανε μετά το τερατώδες έγκλημα εναντίον των πύργων της Νέας Υόρκης

Νόμισε επίσης ότι μπορούσε να κάνει μπίζινες στο Ιράκ, καλώντας εκεί και διάφορες άλλες χώρες ως ηλίθιους «επενδυτές» στο πτώμα του Ιράκ.

Προέβη σε απαράδεκτα μέτρα εναντίον και των αμερικανών πολιτών, και σε όλον τον κόσμο, με απαγωγές, με το Γκουαντάναμο κτλ.

Όμως όσα όλα έκανε δείχνουν ότι οφείλονταν και σε μία ιδεολογική βλακεία. Πλην της διάθεσης κλοπής του πλούτου του Ιράκ.

Επίσης τα έκανε για τη διάλυση της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλκάιντα.

Αντίθετα ο Νομπελίστας ειρήνης (!!!) Ομπάμα ό,τι έκανε το έκανε συνειδητά και εν πλήρη γνώση. Υπενθυμίζω:

Υπέθαλψε, εξόπλισε και ίδρυσε εν γνώσει του ένα ισλαμοφασιστικό τέρας μπροστά στο οποίο η Αλκάιντα (που ποτέ εξ όσων γνωρίζω δεν προέβη σε σφαγιασμό πιστών άλλων θρησκευμάτων και δη Χριστιανών), ωχριά.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ μετέτρεψε τη Λιβύη σε μία ισλαμοφασιστική χώρα, επιστρατεύοντας και εξοπλίζοντας ότι εγκληματικό ισλαμοφασιστικό στοιχείο υπήρχε στον πλανήτη. Και έκανε τα στραβά μάτια ακόμα και μετά το τερατώδες έγκλημα εναντίον του Αμερικανού προξένου της Λιβύης.

Περίπου τα ίδιο έκανε με την δήθεν αραβική του άνοιξη στη κάποτε θαυμάσια χώρα Τυνησία. Που σήμερα σιγά-σιγά αλλά σταθερά μετατρέπεται σε ισλαμικό κράτος

Προσπάθησε να επιβάλει ισλαμοφασισμό στην Αίγυπτο σε συνεργασία με των ίδιων με εκείνον αντιλήψεων Ερτογάν.

Προέβη σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Συρία, όχι μόνον κλείνοντας τα μάτια στην εξολόθρευση των χριστιανών (μαζί με όλους τους πειθήνιους του εγκληματίες της ΕΕ κτλ) αλλά επιδιώκοντας με ισλαμοφασιστική μανία την επικράτηση των ισλαμοφασιστών στην Συρία.

Που τους είχε εξοπλίσει μαζί με την Τουρκία, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία.

Ακόμα και μετά την ίδρυση του ισλαμοφασιστικού κράτους στο Βόρειο Ιράκ, αξίζουν προσοχής οι δηλώσεις του σχεδόν σίγουρα φανατικού μουσουλμάνου Ομπάμα που δήλωσε:

Ότι κάνει τους βομβαρδισμούς στο βόρειο Ιράκ, όχι για να πλήξει τους ισλαμοφασίστες για τα εγκλήματα τους γενοκτονίας, σφαγιασμού και αποκεφαλισμού χιλιάδων ανθρώπων επειδή αρνήθηκαν να γίνουν μουσουλμάνοι (ως εκείνος υπενθυμίζω) αλλά μόνον γιατί κινδύνευαν οι Αμερικανοί στην Αρμπίλ (!!!).

Μόνον ένας φανατικός μουσουλμάνος θα έκανε τη δήλωση αυτή που δεν ήταν αναγκαία ή μπορούσε να ήταν διαφορετική αναφέροντες και τα εγκλήματα των ισλαμοφασιστών εναντίον της ανθρωπότητας,

Και προφανώς τη δήλωση την έκανε για να δικαιολογήσει τον εαυτόν του στους σε όλον τον κόσμο ομοϊδεάτες του.

Υπενθυμίζω ακόμα κάτι πολύ ενδεικτικό. Το ότι πρότεινε για μεσολαβητές για τη Γάζα, όχι την μη ισλαμοφασιστική χώρα Αίγυπτο, αλλά την Ερτογάν και το Κατάρ.

Υπενθυμίζω, την παρά τις υποσχέσεις του, πολιτική του για το Γκουαντάναμο.

Τέλος υπενθυμίζω την πρόσφατη φασιστική του υποστήριξη των ναζιστών στην Ουκρανία, τις συνεχής επικίνδυνες και προσβλητικές για τη Ρωσία και τη διεθνή τάξη δημόσιες απειλές ς του που πλην του ότι εμπεριέχουν και κινδύνους για την ανθρωπότητα δείχνουν έναν τελείως ανώριμο ηγέτη των ΗΠΑ. Που μαζί με τις μαριονέτες-ηγέτες της ΕΕ, και τον μαϊντανό γελοίο Γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ και όλα τα νεοταξικά ΜΜΕ του σε όλον τον κόσμο , αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για την ανθρωπότητα.

Το τι θα γίνει για τα εγκλήματα του Ομπάμα κατά της ανθρωπότητας και κατά των χριστιανών, αφορά κυρίως τον Αμερικανικό λαό.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Σχόλιο ιστολογίου: Προφανώς είναι άνευ λόγου το να συγκρίνονται 2 ανώτεροι υπάλληλοι της Νέας Τάξης...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ.........Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]