Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξυπνάτε ραγιάδες… χανόμαστε!


Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός 

Με μεγάλο σκεπτικισμό διαβάσαμε τις προηγούμενες ημέρες τις επιστολές που απέστειλαν ιεράρχες στον πρωθυπουργό της χώρας εξ αιτίας του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, το οποίο τελικά μόνο αντιρατσιστικό δεν είναι!  Οι βαρύτατες εκφράσεις που χρησιμοποίησαν οι ιεράρχες της Ορθοδόξου εκκλησίας μας προβλημάτισαν ιδιαιτέρως.  Μάλιστα αρχικά πιστεύαμε ότι ήταν «απλά» αντιδράσεις κάποιων «ακραίων» στοιχείων της ιεραρχίας της εκκλησίας της Ελλάδος.   

Εμείς δε οι ίδιοι καυτηριάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας το ότι στο εν λόγω νομοσχέδιο δεν προβλεπόταν η εξομοίωση της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων και Ασσυρίων) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.  
Όμως όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται ότι η μη-εξομοίωση αυτή δεν ήταν κάποιο λάθος… Ήταν το δόλωμα για να τσιμπήσουν τα «ψάρια»…  Για να ασχοληθούν όλοι (και οι 38 βουλευτές της ΝΔ) με την απαράδεκτη αυτή ενέργεια, και έτσι να περάσουν αβρόχοις ποσί όλα άλλα που θέλουν να περάσουν «κάποιοι» μέσα από το νομοσχέδιο αυτό και είναι καταστροφικά για το Ελληνικό γένος. 

Και ας δεχθούμε χάριν του διαλόγου ότι οι ιεράρχες που αντέδρασαν είναι ακραίοι… Ακραίοι είναι και οι 34 ακαδημαϊκοί που έστειλαν επιστολή στους πάντες, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό μέχρι και τους 300 βουλευτές του Κοινοβουλίου με την οποίαν εκφράζουν την αγωνία τους για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα από την λαθρομετανάστευση μέχρι και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο; 

Προκαλεί δε μεγάλη εντύπωση ότι την επιστολή αυτή την υπογράφουν και δώδεκα καθηγητές ξένων πανεπιστημίων! Οι ακαδημαϊκοί αυτοί ζητούν μεταξύ άλλων η πολιτεία να «αντιμετωπίσει άμεσα τη μάστιγα της εισβολής-εποίκησης αποκαθιστώντας την υπό πλήρη κατάρρευση πληθυσμιακή συνοχή αλλά και την ασφάλεια της χώρας… να αναβάλει την απόφαση για την ίδρυση τεμένους στο Βοτανικό ή αλλού στην Ελληνική επικράτεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απέλασης των παράνομων αλλοδαπών….να αποσύρει το κριθέν ως αντισυνταγματικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που, όπως έχει, καταρρακώνει το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου».

Και ειλικρινώς, τι ακριβώς επιζητά η συγκυβέρνηση με όλες αυτές τις ενέργειες που κάνει;
Να κρατηθεί λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία όπως γράφει στον ίδιο τον κ. Σαμαρά ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ;  
Να αφανίσουν το Ελληνικό γένος; 
Δεν μπορεί να το παίζουν διάφοροι πολιτικοί εδώ στην Ελλάδα «δημοκράτες» και ότι άλλο, και να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Βεβαίως και πρέπει να είμαστε ένα δημοκρατικό κράτος, όχι ρατσιστικό, αλλά άλλο να μην είμαστε ρατσιστές προς τους ξένους και άλλο να γίνει το κράτος αυτό ρατσιστικό προς τους ίδιους τους Έλληνες!!! 

Τι ακριβώς επιζητούν οι πολιτικοί μας;  
Τις τελευταίες 48 ώρες περισυνελέγησαν πάνω από 500 λαθρομετανάστες στο Αιγαίο!!!  
Όταν η Καθολική Εκκλησία από το 2004, αν δεν μας απατά η μνήμη, με δηλώσεις Επισκόπου της ανέφερε για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, πως το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι κατά πόσο η Ε.Ε. δεν θα είχε προβλήματα «ενσωματώνοντας ένα κράτος 80 εκατομμυρίων ανθρώπων με πολύ διαφορετική πολιτισμική ταυτότητα», εμείς τι κάνουμε;  
Όταν ο ίδιος Επίσκοπος επισήμανε ότι δεν είναι δυνατή η λειτουργία μίας χριστιανικής εκκλησίας σε μία ισλαμική χώρα, όπως είναι η Τουρκία και ότι το Ισλάμ «δεν καλλιεργεί την αμοιβαιότητα», εμείς τι κάνουμε; Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας;  Ή θα διώξουμε ποινικά με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο τον Καθολικό Επίσκοπο για τις απόψεις του αυτές; 

Δεν βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας;  Δεν βλέπουμε τους τζιχαντιστές;  
Δεν βλέπουμε τις σφαγές των Χριστιανών και όλων των άλλων ανθρώπων, από τους μαχητές του ISIL; 
Δεν βλέπουμε την Ευρώπη που τρέμει από την επιστροφή των «δικών της» τζιχαντιστών που πολεμούν αυτή την στιγμή στην Συρία, το Ιράκ ή όπου αλλού και κάποια στιγμή θα επιστρέψουν στις χώρες τους και θα μεταφέρουν εκεί τα «κτυπήματα» τους; 
Δεν βλέπουμε πως αντιδρά το ίδιο το Ισραήλ στην παραμικρή επίθεση που δέχεται από τους εχθρούς του; 

Σε εμάς οι «σύμμαχοι» μας Τούρκοι, μας στέλνουν ή επιτρέπουν να περάσουν καραβάνια λαθρομεταναστών και «ημείς άδομεν»!!!  
Καίγεται η χώρα μας, το γένος μας από την επίθεση που δέχεται, και οι κυβερνήσεις μας τραγουδάνε!!! 
Η συγκυβέρνηση μας θέλει να δώσουμε ίσως και περισσότερα δικαιώματα στους λαθρομετανάστες από ότι στους Έλληνες!!! 
Αλήθεια οι ΗΠΑ πως αντιμετωπίζουν την λαθρομετανάστευση στις πολιτείες τους;  
Τους καλούν για καφέ ή τους δίνουν άδεια παραμονής για ένα χρόνο όταν καταγγείλουν ρατσιστική συμπεριφορά ή άμα λάχει «καθαρίζουν» επί τόπου ακόμη και Αμερικανούς πολίτες που τυχαίνει να είναι πχ Αφροαμερικανοί; 

Οι Έλληνες είναι ένας κατ’ εξοχήν φιλόξενος λαός και μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν είχε ανάγκη κανένα αντιρατσιστικό νόμο.  
Η αδράνεια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας που είχαν πέσει στις μάσες και στην διαφθορά και στα σκάνδαλα και άφησαν ελεύθερη την λαθρομετανάστευση και οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής που ήρθε να «καλύψει» το κενό αυτό δημιούργησαν όλα τα προβλήματα.  
Βλέπετε χρήματα για την φύλαξη των συνόρων δεν περίσσευαν!  
Χρήματα, εκατομμύρια ευρώ, δόθηκαν επί χρόνια για την συντήρηση των ελικοπτέρων του Λιμενικού Σώματος, αλλά τα ελικόπτερα που θα μπορούσαν να επιτηρούν τα θαλάσσια σύνορα δεν πετούσαν!!! 

Ο κύριος Σαμαράς ας έχει υπ’ όψη του ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες… 
Και ας έχει υπ’ όψη του επίσης ότι αν ψηφιστεί τελικά αυτός ο αντιρατσιστικός νόμος κινδυνεύει να διωχθεί ποινικά και ο ίδιος!!!  

Έχει ακούσει ποτέ τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας όχι της ΠΟΛ.ΑΝ.;  

Σε περιμένω να `ρθεις και πάλι Μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη…  
Ποια Ελλάδα μεγάλη;  
Διακρίνουμε επεκτατικές βλέψεις; Στο πυρ το εξώτερο όλοι σας… 

Ζήτω η Ελλάδα Ζήτω η θρησκεία Ζήτω η Νέα Δημοκρατία…
Μπα, είμαστε και εθνικιστές τώρα; 
Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια; 

«Θάνατος» στους ρατσιστές!!! 
Για εμάς τα χρώματα δεν έχουν αξία. Γιατί πιστεύουμε πατρίδα θρησκεία
Άντε πάλι τα ίδια και πιο κάτω στον ύμνο… 
Όσον αφορά δε τα χρώματα, αναφέρεται στα κομματικά όχι στους ανθρώπους τι χρώμα έχουν… 

Λέτε τελικά να βγούμε όλοι στην αντίσταση μια ημέρα τραγουδώντας τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας όπως τραγουδούσαν κάποιοι παλιότεροι τα απαγορευμένα επί χούντας τραγούδια του Θεοδωράκη; 
Πω πω κατάντια…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. MH XANETE TO XRONO SAS ΚΑΙ KANETE ΣΧΟΛΙΑ, ΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΜΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο μεγάλε, αν είναι να λειτουργήσουμε με το δικό σου, την κάτσαμε την βάρκα

      Διαγραφή
  2. Δυστηχως δεν υπαρχει Ελευθερία λογου κύριο, Γραφεις ενα σχολιο ? η απαντηση είναι :
    Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δηλαδή, προτείνεις να μην σχολιάζουμε; Πόσο βαλτός είσαι ρε ομορφάντρα; ή μήπως να ρωτήσω πόσο βλάκας είσαι;

      Διαγραφή
  3. Η απάντηση δίδεται μέσα από το κείμενο..."Να αφανίσουν το Ελληνικό γένος;" Χωρίς το ερωτηματικό.
    Θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να σηκωθούν να φύγουν. Για τον πιτσαδόρο δεν εκπλήσσομαι ανέκαθεν ήταν το σωσίβιο του πασόκ, αν επιβιώσει ο Τούρκογλου και όλος ο πράσινος συρφετός, αυτός θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος.
    Οι 38 καλό θα ήταν να ζητήσουν να αντικατασταθεί ο πιτσαδόρος και να σταματήσουν να ψηφίζουν γενοκτόνα μνημόνια...
    Με το νομοσχέδιο τον ευατό τους προσπαθούν να σώσουν για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική τους καταγωγή, ο ανθελληνισμός τους και το μίσος που νοιώθουν για τους Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παρασυνθημα της ΕΚΤ στους ΕΝΦΙΑλωμενους Ελληνες. http://projectantisystem.wordpress.com/2014/08/24/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]