Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσοχή στις λαθρομετανάστριες γιατί…

Τα μυστικά της μπούργκας και η άβυσσος της ψυχής ενός τζιχαντιστή 

Μπορεί οι ειδήσεις για τις νίκες του ISIS-ISIL να έχουν πλημμυρίσει την ειδησεογραφική «πιάτσα», μπορεί οι αποκεφαλισμοί των ισλαμιστών να είναι πρώτη είδηση παντού, μπορεί οι ίδιοι να δηλώνουν το πόσο άντρες είναι επιδεικνύοντας κομμένα κεφάλια, χέρια, αφτιά και μύτες ή να φωτογραφίζονται μπροστά σε ομαδικούς τάφους για να αποδείξουν την ανδρεία τους, όμως, η αλήθεια είναι άλλη και πολύ σκληρή, όσο και αν προσπαθούν να την κρύψουν οι αιμοσταγείς τζιχαντιστές που φαίνεται δεν διστάζουν να αλλάξουν και φύλο όταν απειλούνται με σύλληψη…

Μία δημοσίευση διαφορετική από τις άλλες, ήρθε να ταράξει τα νερά της βαρβατίλας των τζιχαντιστών, των οποίων οι αρχηγοί δεν διστάζουν να ντυθούν με μπούργκα για να σωθούν από το κυνήγι των συριακών αρχών (εδώ και μήνες οι τζιχαντιστές έχουν αρχίσει να δέχονται την μία συντριπτική ήττα μετά την άλλη μέσα στη Συρία).
Ενώ, σε άλλη παλιότερη περίπτωση (το 2007 στο Ιράκ), δεν διστάζουν να παντρευτούν και να ντυθούν και νυφούλες, για να αποφύγουν την σύλληψή τους… Φαίνεται πως η «αλλαγή φύλου» είναι κάτι πολύ συνηθισμένο μεταξύ των φανατικών ισλαμιστών…

Θαυμάστε, λοιπόν, εκείνους που κάνουν κλειτοριδεκτομές, που θάβουν ζωντανές γυναίκες και παιδιά, που βιάζουν, δολοφονούν και αποκεφαλίζουν αδιακρίτως στο όνομα του… Ισλάμ!
Όμορφες κοπέλες, που ενδεχομένως θα επιχειρήσουν να έρθουν και στην Ελλάδα (ως λαθρομετανάστριες) για να διαφύγουν από την τιμωρία που τους περιμένει… Ας έχουν το μυαλό τους οι γνωστοί – άγνωστοι ακτιβιστές, γιατί μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων κατά τη διάρκεια υποδοχής των… κατατρεγμένων.
Το Ισλάμ, τελικά έχει πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα, που με το κραγιόν αναδεικνύονται καταλλήλως...

Γεωργίου Μιχαήλ
Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»

ΥΓ: Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση ο αντιρατιστισκός νόμος να μας "επιτεθεί" λόγω της συγκεκριμένης δημοσίευσης; Απλή ερώτηση κάνω κύριε Σαμαρά, για να ξέρουμε και τι επιτρέπεται να γράφουμε πλέον, στην τρομοδημοκρατία που στήνετε εσείς και ο περίγυρός σας στην Ελλάδα...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞ ΕΞΗΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗ ΛΕΜΕ "ΑΛ ΠΟΥΣΤΡΑ" ΕΚ ΤΟΥ "ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ"... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως πήγαινε να κάνει πιάτσα σαν τραβέστω για κανά οθωμανικό ο/η σκατόψυχος παρανοικός δολοφόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]