Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας βράζει σιγά – σιγά ο Αντώνης Σαμαράς

Προς τη διόρθωση του ΕΝΦΙΑ προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, αφού όπως υποστηρίζουν τα κυβερνητικά στελέχη, κάποιες διορθώσεις τις σηκώνει το νέο χαράτσι. Γιατί έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα, υπάρχουν ορισμένοι μικρομεσαίοι που ακόμα μπορούν να πληρώσουν. Με τις νέες διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ όμως δεν θα μπορούν.
Με τον ΕΝΦΙΑ η συγκυβέρνηση προχωράει στο σχέδιο που είχε προγραμματίσει προεκλογικά, δηλαδή να δημεύσει τα σπίτια των Ελλήνων, όχι όμως με την μία προσπάθεια όπως θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σιγά - σιγά. 

Δωμάτιο – δωμάτιο, ώστε να φανεί λιγότερο βαριά η απώλεια στον μέσο έλληνα. 
Γιατί άλλο πράγμα είναι να μένεις χωρίς σπίτι από τη μια μέρα στην άλλη και άλλο πράγμα να χάνεις πρώτα την κουζίνα, μετά το ένα υπνοδωμάτιο, μετά το μπάνιο και μετά το σαλόνι. 
Συνηθίζεις την απώλεια του ενός δωματίου οπότε μετά δεν σου φαίνεται και τίποτα σπουδαίο η απώλεια του επόμενου δωματίου. 
Μέχρι τελικά να χάσεις ολόκληρο το σπίτι.

Αυτή τη μέθοδο του να σε γ@μ@ν€ με το μαλακό αλλά παρατεταμένα, ο Αντώνης Σαμαράς την έχει εφαρμόσει στο κοντινό παρελθόν τόσο στους μισθούς και στις συντάξεις όσο και στις θέσεις εργασίας και από ότι έδειξαν τα αποτελέσματα, με μεγάλη επιτυχία, αφού υπάρχουν εκατομμύρια έλληνες που εξακολουθούν να ψηφίζουν και να στηρίζουν Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Κάποιοι λένε ότι την εν λόγω μέθοδο ο Αντώνης Σαμαράς την σκαρφίστηκε καθώς παρακολουθούσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με έναν βάτραχο που τον έβραζαν σιγά – σιγά και αυτός δεν αντιδρούσε.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ακολουθεί απλώς οδηγίες.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί την τελευταία ληστρική επιδρομή της κυβέρνησης. 
Μέχρι την επόμενη…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]