Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνενοχή και πώς γουστάρω...


''...τα πιο μεγάλα ψέματα στα πιο αθώα βλέμματα...'' *
25 με 30% μείωση του φόρου δήμευσης ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για τα κλειστά ή ανοίκιαστα ακίνητα, αποφασίστηκε χθες σε κυβερνητική σύσκεψη, διατυμπάνιζαν τα καθεστωτικά κανάλια της κατοχικής τηλεόρασης!
Και σε υποσημείωση: ''η μείωση θα ισχύσει αν υπάρξει και σύμφωνη γνώμη της τρόϊκας''!

Όμως:
Εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (με σύμφωνη γνώμη της τρόϊκας), ανακοινώνει πως:

θα θεωρείται ύποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος όποιος δεν έχει αποδώσει ΦΠΑ άνω των 3.000 ευρώ ή έχει ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 10.000 ευρώ!
Δηλαδή οι πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν θα θεωρούνται απ' την ''κυβέρνηση'' διακινητές ''μαύρου χρήματος''!!!

Πόσος παραλογισμός, πόση αλητεία, τί αγυρτεία!

Όλα  σύμφωνα με την τρόϊκα, με εντολή της τρόϊκας!

Και ο κλινήρης ''πρωθυπουργός'' (του ευχόμαστε από καρδιάς περαστικά, γιατί τον θέλουμε υγιή και γερό όταν θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών του), θεωρεί ακόμη ότι πρωθυπουργεύει τί;
Ελεύθερο κράτος;
Κυρίαρχη χώρα;

Αν είμαστε κυρίαρχη χώρα, βγάλτε έναν νόμο κύριε πρωθυπουργέ, έτσι, για το κέφι μας, που να λέει φερ' ειπείν πως όταν κατουράμε πρέπει να κοιτάμε προς τα βορειοδυτικά! Θα το επιτρέψει η τρόϊκα;

Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ντροπή από το να άρχεις σε υπόδουλους;

Και υπάρχει μεγαλύτερη συνενοχή από αυτήν ενός λαού που δεν ξεσηκώνεται να αποτινάξει και να ξετινάξει κατακτητές, τρόϊκες, κατοχικές κυβερνήσεις, και ''πρωθυπουργούς'';

Γουστάρουμε συνενοχή;
Είμαστε στ' αλήθεια εθελόδουλοι;
''Μα ό,τι μας δένει στα παλιά
είναι οι κακές συνήθειες
το νιώθω τώρα καθαρά
πως είναι αργά γι' αλήθειες..'' *
Δυστυχώς, φτάσαμε να φοβόμαστε την απάντηση!..

(*οι στίχοι είναι από το εξαιρετικό ''Κακές συνήθειες'' του Μιλτιάδη Πασχαλίδη )

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η αλήθεια είναι πικρή αλλά ναι είμαστε συνένοχοι όσοι από εμας τους πιστέψαμε, όσοι από ατομικό συμφέρον τους ψηφίσαμε προκειμένου να έχουμε ένα βραχυπρόθεσμο βόλεμα ή εξυπηρέτηση, όσοι αρνηθήκαμε να ενδιαφερθούμε για το γενικό καλό, όσοι ξεχάσαμε ιδανικά, αξίες, πατρίδα, ανθρωπιά, όσοι αδιαφορούμε για το τι συμβαίνει γύρω μας και κοιτάμε μόνον την βολή μας. Όταν το ενδιαφέρον των πολιτών στρέφεται μόνον στο επιφανειακό και περιστασιακό συμφέρον, οι εγκέφαλοι αποχαυνώνονται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που προβάλλουν ανενδοίαστα και στοχευμένα συγκεκριμένα πρότυπα για να δημιουργήσουν προβατα χωρίς σκέψη & κρίση, ποια επανάσταση να περιμένουμε από τους συνενόχους;;;;;;;;;; Οι νεοέλληνες είμαστε στην πλειψηφία μας στην απόλυτη ένδεια & κατάντια όσον αφορά παιδεία, σκέψη, ανθρωπιά, πολιτισμό και εθνικά ιδεώδη. Γι' αυτό και οι δήμιοι του συστήματος εξακολουθούν να μας εκτελούν και..........δεν κουνιέται φύλλο...........Έχουμε αυτό που επιλέγουμε με την ψήφο μας αποδεικνύοντας εμπράκτως την πλήρη συνενοχή μας!!! Κωνσταντίνε ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η καθυστέρηση σκοπό είχε να προλάβουν με διάφορα τερτίπια - π.χ. άδειες από τον Ε.Ο.Τ. ότι τάχα είναι τουριστικά ακίνητα οι βιλάρες - να γλυτώσουν οι "Πάγκαλοι" τον ΕΝΦΙΑ.
    Καλά κάνουν και γδέρνουν τα ζώα που τους ανέχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]