Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία γιορτάζει επίσημα την «κατάκτηση της Κύπρου»!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Η Τουρκία του νεο-οθωμανού Ταγίπ Ερντογάν, προκαλεί και πάλι τον Ελληνισμό. Χωρίς καμία επιφύλαξη, πλέον, γιορτάζει τα 40 χρόνια κατάκτησης της Βόρειας Κύπρου, διαλύοντας τις ίδιες τις αιτιάσεις της στον ΟΗΕ περί εισόδου στην Κύπρο, ως εγγυήτριας δύναμης, για την προστασία των Τουρκοκυπρίων.

Σήμερα, για την Τουρκία είναι ημέρα γιορτής της κατάκτησης της Βόρειας Κύπρου. Μάλιστα, αδιάψευστη απόδειξη αποτελούν πανό που εμφανίστηκαν στην Κωνσταντινούπολη σήμερα, συγκεκριμένα στην πλατεία Μπεγιαζίτ και στην είσοδο του Καπαλί Τσαρσί, γράφοντας «Η τελευταία κατάκτηση, Κύπρος»!!!

Δηλαδή, χωρίς να τηρούνται ούτε τα προσχήματα, πλέον, η Τουρκία ομολογεί πως η εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Βόρεια Κύπρο έγινε με κατακτητικό σκοπό και δεν εμπεριείχε ούτε ελάχιστο ψήγμα «αλληλεγγύης» προς τους τουρκοκύπριους (οι περισσότεροι έχουν εγκαταλείψει την κατεχόμενη Κύπρο επειδή δεν άντεχαν την «αγάπη» και την «εφαρμογή της δημοκρατίας» από την πλευρά της «μητέρας πατρίδας»).

Για κάποιους που θα προστρέξουν να αναθέσουν την ευθύνη των δύο πανομοιότυπων πανό σε τούρκους ακροδεξιούς εξτρεμιστές, θα πρέπει να τους θυμίσουμε πως στην Τουρκία δεν μπορεί να υπάρξει κανενός είδους δημόσια παράσταση και φυσικά ΚΑΝΕΝΑ πανό δεν παραμένει σε δημόσια θέα εάν δεν συμφωνεί το τουρκικό κράτος και η τουρκική αστυνομία αναλαμβάνει να εξαφανίζει ιδιωτικές πρωτοβουλίες που ενδεχομένως μπορεί να εκθέσουν την τουρκική πολιτική.

Άραγε, θα διαμαρτυρηθεί το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών με κάποιο έντονο διάβημα στην Άγκυρα;
Άραγε, θα υπάρξει κάποια καταγγελία από την Ελληνική πλευρά στον ΟΗΕ;
Άραγε θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του «πατριώτη» Κύπριου προέδρου Ανα(ν)στασιάδη;

Μήπως θα πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή του Βαγγέλη Βενιζέλου (σύμφωνα με τη CIA, Τούρκογλου) από τις διακοπές, προκειμένου να υπάρξει κάποια ρηματική διακοίνωση κατά της Άγκυρας;
Ή, μήπως, θα πρέπει να αποσιωπήσουμε το γεγονός, εξαιτίας της ελληνοτουρκικής φιλίας, η οποία (όπως πιστεύουν οι κυβερνώντες την Ελλάδα) δεν πρέπει να διαταραχθεί με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε αιτία;

Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, υπάρχει κυνική ομολογία κατακτητικού πολέμου από την πλευρά της Τουρκίας η οποία δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από την Ελληνική πλευρά. Εξάλλου, ο «πατριώτης» Σαμαράς, ως «πρωθυπουργός», οφείλει να σταθεί –έστω και για μία φορά- μπροστά στις ευθύνες του και να καταβάλλει μία προσπάθεια για να κερδίσει η Ελλάδα και η Κύπρος κάποιον «πόντο» απέναντι στην Τουρκία του Ερντογάν, που γιορτάζει ξεδιάντροπα την κατάκτηση της Κύπρου…

Πηγή «Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!»



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]