Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι εκρηκτική η ατμόσφαιρα


Στην Ουκρανία βρίσκονται σε εξέλιξη σφαγές ανυποψίαστων πολιτών που κάποια στιγμή εξέφρασαν άποψη υπέρ της «μαμάς Ρωσίας». Φρικτά πράγματα!

Το Τζιχάντ θεριεύει στα κράτη του Ισλάμ με αποκρουστικά βίντεο από εκτελέσεις να κάνουν το γύρο του κόσμου, ταράζοντας την… ηρεμία του κοινού που παρακολουθεί αποσβολωμένο τα παιχνίδια του Μουντιάλ!

Στην υποσαχάρια Αφρική, 300.000 παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από υποσιτισμό, την ώρα που στην πολιτισμένη Δύση (ακόμη και στις χώρες που «γονατίζουν» από τα μνημόνια) τα σκουπίδια γεμίζουν με αχρησιμοποίητα τρόφιμα!

Η Αργεντινή δίνει μάχη με τους «γύπες» των αγορών για «ακούρευτα» ομόλογα που είχε αρνηθεί να πληρώσει στα κερδοσκοπικά funds!

Οι υπερδυνάμεις κρυφακούνε με διαστημικούς κοριούς η μία την άλλη!

Το Ισραήλ και η Παλαιστίνη βομβαρδίζονται μετά τις αποτρόπαιες δολοφονίες εφήβων (ένθεν κακείθεν) που δεν έφταιγαν σε τίποτα. Τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν φωτογραφίες και από τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα που προκαλούν σοκ: Τραυματιοφορείς να κουβαλάνε κομμένα χέρια και πόδια (από ρουκέτες) στα ασθενοφόρα! Το Τελ Αβίβ -λέγεται- ετοιμάζει μεγάλη χερσαία επίθεση στη (ματωμένη εδώ και χρόνια) Λωρίδα της Γάζας.

Μία ωραία ατμόσφαιρα σε ολόκληρο τον πλανήτη…

Η Τουρκία, στο πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, θέτει θέμα Θράκης, εκλογής μουφτήδων και μοιρασιάς του Αιγαίου, που είναι πλούσιο (όπως ανακοινώθηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση) σε κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου!

Η πάμπτωχη Ελλάδα (που πνίγεται στα προβλήματα της καθημερινότητας) παρακολουθεί αμήχανη τον Νταβούτογλου να βρυχάται και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό(!!!) Ευάγγελο Βενιζέλο να «παραλαμβάνει αδιαμαρτύρητα την «έκθεση απαιτήσεων» της Άγκυρας, η οποία εκτός των άλλων απαράδεκτων, χαρακτηρίζει ως «εκλιπούσα» την Κυπριακή Δημοκρατία!

Η κυβέρνηση «σέρνεται» 49 ημέρες μετά τις ευρωεκλογές όπου αποδοκιμάστηκε έντονα για την πολιτική της, αλλά ερμήνευσε το «μήνυμα» ως παλλαϊκό «μπράβο» για την υπερφορολόγηση που έχει επιβάλλει χωρίς ανάσα στη μεσαία τάξη, τη «ραχοκοκαλιά» του έθνους, η οποία αναζητά εναγωνίως τρόπους να επιβιώσει!

Η τρόικα ζητάει και άλλα μέτρα, πιο σκληρά, πιο δύσκολα!
Το πείραμα πέτυχε, ο ασθενής απέθανε!
Όπως και η προχθεσινή θλιβερή «έξοδος» στις αγορές!

Και ήρθαν κι αυτοί οι «κλώνοι» της… Γκεστάπο και έριξαν εφτά(!!!) γκολ στη Βραζιλία των «μάγων» που κάποτε χόρταιναν τον πεινασμένο κόσμο με μπάλα…

Πηγή εφημ. «Κυριακάτικη Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Λίγα έκλεψε σε σχέση με κάτι άλλους...Αλήθεια το παιδί τι γιόρταζε; Παγκόσμια πρωτοτυπία να επιβραβεύουμε τα λαμόγια. Παρακμή.
    Αμερικανιά. Το γνήσιο είναι ΠΑΝΤΑ καλλίτερο από τις μαϊμούδες, εισήγαγαν έναν κιτς τρόπο ζωής γελιοποιόντας πρωτίστως τους εαυτούς τους χωρίς να καταλαβαίνουν πόσο νούμερα γίνονται...

    Καμάρωσα και τον αντιγράφεα που αποφοίτησε από το γνωστό φλώρικο κολλέγιο. Εύχομαι αν πάει στο εξωτερικό να μείνει εκεί και να μην χρειαστεί να παραστήσει και αυτός τον μελλοντικό σωτήρα...

    Μεγάλη ΘΛΙΨΗ ένοιωσα βλέποντας αυτές τις εικόνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε, μία απορία ρε συ... Διάβασες καμιά αράδα από τις παραπάνω ή είπες να γράψεις τις σκέψεις σου και να τις μοιραστείς μαζί μας, κάτι σαν... ομαδική ψυχοθεραπεία;

      Διαγραφή
    2. Γράψε υκόνου πήγαινε το λάθος sorry για το party της Μυκόνου πήγαινε το σχόλιο...
      Υπάρχει ένα θεματάκι με την αναβάθμιση του Υ/Η, κατά καιρούς βγάζει προβληματάκια...

      Διαγραφή
    3. Μάλλον δημοσίευσε το σχόλιο σε λάθος άρθρο, για αλλού θα προοριζόταν.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]