Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία έβαλε κι άλλο «τυρί στην φάκα»…

Επίθεση "φιλίας" και "καλής θέλησης" από την Άγκυρα που ρίχνει επιτήδεια τα "δίχτυα" της στο Αιγαίο...

Η τουρκική εξωτερική πολιτική (κινούμενη σε πλήρη αντίθεση με την Ελλάδα) υλοποιείται και σχεδιάζεται από ικανότατους διπλωμάτες και από μία σειρά «δεξαμενών σκέψης» που έχοντας σαφείς στοχεύσεις και προσανατολισμό, λειτουργούν πάντα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των στόχων και των σκοπών που επιτάσσει η εθνική τουρκική εξωτερική πολιτική.

Άξια θαυμασμού, ομολογουμένως, είναι η τελευταία προσπάθεια της Άγκυρας, η οποία προσπαθεί να «παρασύρει» (ή να διευκολύνει;) την Αθήνα σε μία νέα σειρά τραγικών λαθών, τα οποία όμως θα έχουν τον επίσημο χαρακτήρα της ισοτιμίας και ισοπολιτείας, της δημοκρατικής λειτουργίας και της έμπρακτης απόδειξης (από την πλευρά της Ελλάδας) πως οι Έλληνες μουσουλμάνοι απολαμβάνουν επί ίσοις όροις όλα τα πλεονεκτήματα και τις λειτουργίες που παρέχονται στους Έλληνες πολίτες.

Έτσι, μαθαίνουμε πως τούρκος πολίτης, ελληνικής καταγωγής, κάτοικος της Ίμβρου (του νησιού που αποψιλώθηκε από τους Έλληνες που ήταν οι μοναδικοί κάτοικοί του, οι οποίοι εξαναγκάστηκαν σε φυγή, όταν η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να το μετατρέψει σε «ανοιχτή φυλακή» βαρυποινιτών) μετά από αίτηση που έκανε τον περασμένο Απρίλιο στον Δήμο της Ίμβρου, προσλήφθηκε στην δημοτική Αστυνομία…

Ο δήμαρχος του νησιού, Cetin Unal, που πήρε την απόφαση πρόσληψης του Νικόλαου Καρανικόλα, δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος διορισμός «προωθεί την Ελληνοτουρκική φιλία» και συμπλήρωσε λέγοντας πως ο ελληνικός πληθυσμός της Ίμβρου εκτιμά πολύ το γεγονός της συγκεκριμένης πρόσληψης.

Ο νέο-προσληφθείς αστυνομικός, Νικόλαος Καρανικόλας, είπε ότι οι συνάδελφοί του αστυνομικοί τον αντιμετωπίζουν όμορφα και σαν να είναι μέλος της οικογένειάς τους, ενώ πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει καμία δυσκολία (εννοεί ρατσιστική συμπεριφορά) λόγω της ελληνικής του καταγωγής.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω στον Δήμο. Ο Θεός να ευλογεί τον δήμαρχό μας» δήλωσε πανευτυχής ο Ίμβριος αστυνομικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Zaman.
Βέβαια, ο νεοπροσληφθείς αστυνομικός δεν ανακοίνωσε τον τομέα καθηκόντων του, ούτε και εάν μετέχει σε επιχειρήσεις της Αστυνομίας που συνάδουν με τον τομέα ασφάλειας του νησιού. Αρκέστηκε (όπως φαίνεται στη φωτό), επιδεικνύοντας την τουρκική ταυτότητά του, να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο για την γενναιοδωρία της πρόσληψής του.

Τώρα, εμείς περιμένουμε να γίνουν ανάλογες προτάσεις από προοδευτικούς δημάρχους κάποιων ακριτικών νησιών (που με πολύ μεγάλη τους χαρά, αλλά και με επιμονή εργάστηκαν για να πουληθούν κάποιες μαρίνες σε τούρκους επιχειρηματίες), αλλά και κάποιων συγκεκριμένων πόλεων (που διαθέτουν τους ανάλογους προοδευτικούς ή εκλεγέντες με την βοήθεια της Τουρκίας).
Εντωμεταξύ, στην Ελλάδα οι Έλληνες μουσουλμάνοι προσλαμβάνονται εδώ και δεκαετίες στο Ελληνικό Δημόσιο, μάλιστα και με προκηρύξεις ειδικού ενδιαφέροντος (προσλήψεις μόνο μουσουλμάνων), προκειμένου εξυπηρετούνται από τις δημόσιες υπηρεσίες και να μην γκετοποιούνται κάποιοι μουσουλμάνοι (κυρίως Πομάκοι, που μιλούν την Πομακική) που δεν έτυχαν έστω και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το μέλημα, της ελληνικής Πολιτείας είναι –προφανώς- να μην μάθουν Ελληνικά οι –έστω και λίγοι- μουσουλμάνοι κάτοικοι της χώρας…

Ευκαιρία είναι να βρεθούν και εκείνοι οι πρόθυμοι δήμαρχοι (και υπουργοί;) που θα φροντίσουν να προσλάβουν μουσουλμάνους (αγνώστου ταυτότητας, αφού προφανώς θα είναι «μεταφερόμενοι») στους δήμους ακριτικών νησιών…Έτσι κι αλλιώς, προς άγρα ηλιθίων και "προθύμων" η Τουρκία, ρίχνει εκ του ασφαλούς τα δίχτυα της στο Αιγαίο και όχι μόνο...
Για να «δέσει» καλύτερα η «ελληνοτουρκική φιλία»…, άσχετα αν το τουρκικό πολεμικό ναυτικό και η τουρκική πολεμική αεροπορία κινούνται επιθετικά και σε καθημερινή βάση κατά της Ελλάδας…



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]