Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εξόντωση των Ελλήνων

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ΗΤΑΝ κάποτε η καλύτερη εποχή.
Μικροί και μεγάλοι ξεχυνόταν στις παραλίες και απολάμβαναν τα μπάνια τους μα πάνω απ’ όλα, τις ομορφιές της Ελλάδας, ομορφιές που ανέκαθεν τις ζήλευαν όλοι.

Δεν χρειαζόταν να πάει κάποιος μακριά αφού οι περισσότεροι είχαν τις παραλίες «δίπλα» στην πόρτα τους.

Όμορφα χρόνια, που έφυγαν και ΔΕΝ θα ξαναγυρίσουν ποτέ…

Όχι πως δεν υπάρχουν πλέον οι ομορφιές που προανέφερα… Οι ομορφιές υπάρχουν, αλλά…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ή και όσες είναι ακόμα, πολύ σύντομα θα περάσουν σε ξένα χέρια, γιατί το ξεπούλημα της Ελλάδας δεν έχει τελειωμό. 
Και μαζί με αυτό το ξεπούλημα της χώρας, είναι και το άλλο… Το ξεπούλημα των ανθρώπων, οι οποίοι, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους κατάντησαν ΔΟΥΛΟΙ στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης. Αυτοί, τα παιδιά τους, τα παιδιά των παιδιών τους κλπ.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα, χωρίς τα φτιασίδια που πάνε να της φορέσουν εκείνοι που ξεπουλήθηκαν ΠΡΩΤΟΙ και τώρα, σαν «υπάλληλοι», επιχειρούν (και το πετυχαίνουν) να ξεπουλήσουν όλη τη χώρα!!!

Μιλώ για τους εθνικούς προδότες, τους ατιμώρητους φονιάδες που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπατριώτες μας, εκτελώντας τις εντολές των αφεντικών τους.
Μιλώ για την ΝΕΑ κατοχική κυβέρνηση και τους δοσίλογους και μαυραγορίτες του 2014, τους σύγχρονους λακέδες, αλλά και τους σύγχρονους «χαφιέδες», χωρίς την κουκούλα που φορούσαν οι παλιοί, γιατί ΔΕΝ την χρειάζονται, γιατί όλος αυτός ο συρφετός ΔΕΝ φοβάται μη τον αναγνωρίσουν, δρα ανενόχλητος, χωρίς καμία απολύτως αντίσταση από τον κόσμο…
Και τα «αποσπάσματα» καθημερινά, δίνουν όλο και περισσότερα θύματα.

Στην Ελλάδα του 2014, γεμίσαμε από νέες «Καισαριανές» και από ένα πλήθος άλλων τόπων «εκτέλεσης». Και το χειρότερο όλων είναι πως οι νεοέλληνες κοιμούνται τον «ύπνο του δικαίου» και δεν αντιδρούν σε όλα αυτά, αφήνοντας ανενόχλητους τους κατακτητές τους και όλους τους υπόλοιπους που προανέφερα.

ΚΑΠΟΙΟΙ, άρχισαν να ξυπνούν, αν και αργά…
Και ξέρετε γιατί ξυπνούν;
Γιατί είδαν ΤΩΡΑ το κακό στο κατώφλι τους…
ΤΩΡΑ ένιωσαν την απειλή βλέποντας ΟΛΑ εκείνα για τα οποία κόπιασαν μια ολόκληρη ζωή να τα χάνουν…
ΤΩΡΑ τραντάχτηκαν, που πήγαν να «σηκώσουν» από τη τράπεζα κάποια χρήματα και είδαν τους όποιους λογαριασμούς άδειους…

"ΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" (λένε ακόμα οι κόλακες και τα διάφορα κομματόσκυλα προσπαθώντας να μαζέψουν τα αμάζευτα).
«ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ…»

Έτσι, προς υπενθύμιση αδέλφια, διαβάστε το παρακάτω, είναι «φρέσκο»…
«ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ: 4.000 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών τη μέρα
Σαν θηλιά πνίγουν οι οφειλές τα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν, αλλά και να ενταχθούν σε ρυθμίσεις.
Στην εφορία χρωστούν 2,6 εκατ. φορολογούμενοι ενώ οι οφειλές αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς κάθε μήνα.
Οι εφορίες κάνουν επιδρομή στους τραπεζικούς λογαριασμούς με αποτέλεσμα να εκδίδονται 4.000 κατασχετήρια τη μέρα. Καλά ακούσατε!
Πάνω από 6 δισ. ευρώ δεν πληρώθηκαν ο πρώτο εξάμηνο του έτους με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να φτάνουν συνολικά τα 67 δισ. ευρώ.
Με το σχέδιό τους το μόνο που έχουν καταφέρει είναι κάθε μήνα να προτίθενται οφειλές ενός δισ., αφού οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν με τα ψίχουλα που λαμβάνουν κι έτσι κινδυνεύουν με κατασχέσεις και με δήμευση της περιουσίας τους.
Να σημειώσουμε ότι η προστασία από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας ισχύει μέχρι το τέλος του 2014 και κανείς δε γνωρίζει τι θα συμβεί σε χιλιάδες ιδιοκτήτες που δηλώνουν αντικειμενική αδυναμία να καταβάλουν φόρους εισοδήματος, τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που θα πρέπει να πληρωθεί σε πέντε ακριβές δόσεις και βεβαίως τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος του χρόνου».
Το άρθρο, μιλά για «σχέδιο», και φυσικά δε χρειάζεται κάτι τέτοιο, αφού όλα είναι ολοφάνερα.
Κάθε μήνα, μπαίνουμε όλο και περισσότερο «μέσα»…
Το… χρέος μας μεγαλώνει, και για να το ξεπληρώσουμε, θα δώσουμε σπίτια, χωράφια, αυτοκίνητα, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε εμείς και τα παιδιά μας, που τα φέραμε σε μια κοινωνία απατεώνων και το μόνο που τελικά θα τους αφήσουμε για «κληρονομιά» είναι βουνά από χρέη και ένα μέλλον βουτηγμένο στο σκοτάδι και το απόλυτο μηδέν.

Επικοινωνία με τον συντάκτη
tsougarisgnomi@gmail.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Και τι κάνουν για όλα αυτά που λές (τα οποία είναι πολύ σωστά) οι Έλληνες πολίτες ? Απολύτως τίποτε.Διχασμένοι όπως πάντα σε χιλια κομμάτια,παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας.Τίποτε δεν θα αλλάξει στην χώρα μας με τα μυαλά που κουβαλάμε.Τελειωμένη ιστορία είμαστε.Έχουμε ημερομηνία λήξης.Δυστυχώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΝΑΙΔΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΛΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο είναι περιεκτικό & θαυμάσιο.
    Παρακαλώ τους σχολιαστές συνέλληνες, ας μην υβρίζουν τους συμπατριώτες μας.
    Από χρόνια συνήθιζα να λέω, πως ο λαός, κάθε λαός, παρομοιάζεται με τα παιδιά μιας οικογένειας & οι κυβερνώντες με τους γονείς.
    Αν οι γονείς είναι συνετοί, ανάλογα θα βγούν & τα παιδιά. ``Το μήλο θα πέσει κάτω απ` την μηλιά``

    Στην περίπτωσή μας, οι γονείς/κυβερνώντες (σίγουρα με την έμπνευση/καθοδήγηση των παγκοσμίων think tanks) κάναν ``λάθη`` εγκληματικά, που οδηγήσαν το κράτος στον κατήφορο, αλλά, κυρίως, τον λαό μας (τα παιδιά τους, δηλ.) στην αγραμματοσύνη, την ανεμελιά, την σπατάλη & τον αποπροσανατολισμό.
    Επί δεκαετίες εργάστηκαν ...πανεπιστημονικά, ώστε ο εξαίρετος αυτός λαός να χάσει τις αξίες & να αποκοπεί από τις ρίζες του.
    Χτυπήσαν τον πολιτισμό & την αισθητική του & τον εξοικειώσαν με ευτελή θεάματα, άσματα & τρόπο σκέψης.
    Πετσοκόψαν την ιερή & μοναδική σε τελειότητα & ακριβολογία Γλώσσα του.
    Εισήγαγαν τον αισχρό & φανατισμένο κομματισμό στα σχολεία, σερβίροντάς τον ως ``ελευθερία`` & σκλαβώσαν τα παιδιά από την τρυφερή ηλικία, οδηγώντας τα στο ΚΟΜΜΑτιασμα, έτσι ώστε να άγονται & να φέρονται, από πολύ νωρίς, πρός τα διάφορα μαντριά τους...

    Σήμερα, βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ΥΠΟΥΛΟ πόλεμο, τον οικονομικό.
    Όσα & να ήσαν τα ``λάθη`` γονιών & παιδιών (κυβερνώντων & λαού), ο πόλεμος αυτός, που μας γίνεται εδώ & 5 χρόνια, δεν έχει καμία λογική, παρά μόνο την ακόρεστη λαιμαργία των ``Μεγάλων`` δυνάμεων & των πολυεθνικών εταιριών.
    Ούτε τα λόγια της Μπενάκη προς τον Παπούλια ήσαν τυχαία, ούτε τα είπε από ``χαρισματική`` διαίσθηση, αλλά ούτε & η στιγμή που επέλεξαν να μας φτωχήνουν ήταν μοιραία.
    Αντιθέτως, ήταν από χρόνια δρομολογημένη & ΤΩΡΑ ακριβώς την θέλανε να γίνει.
    Τώρα θέλουν τον αρχαίο χρυσό μας, τώρα θέλουν το αέριο, το πετρέλαιο, τον λιγνήτη, την ενέργεια γενικώς, τον ήλιο μας, την θάλασσα, τις παραλίες, τα σπίτια μας, τις αυλές & τα μπαλκόνια μας, τα χωριά & τα σοκάκια μας ΟΛΑ, τα θέλουν ΟΛΑ & ΤΩΡΑ.

    Όχι δεν κρύβονται, ούτε οι κυβερνώντες κουκουλοφόροι, ούτε οι λαίμαργοι εντολοδόχοι τους.
    Την σκληρή δουλειά την κάναν από χρόνια, τότε που μας υπνώτιζαν & αποπροσανατολίζαν από τα ουσιώδη. Τώρα, τα πράγματα γι` αυτούς φαντάζουν εύκολα. Μας έχουν ``δέσει`` ακόμη & με νόμους, παράνομους βεβαίως, με μπαμπούλες διάφορους & αλωνίζουν αυτοί, τα αφεντικά & τα τσιράκια τους. Ένα σωστό 1984 βιώνουμε!
    Το σχέδιο εδώ εφαρμόζεται πιλοτικά & μοιάζει να πετυχαίνει. Τα θύματα αμέτρητα & όλο αυξάνουν. Η ταχτική τους είναι να μας αποδυναμώσουν πλήρως, να μας κάνουν να αλληλοφαγοθούμε. Αυτό το τελευταίο δεν το καταφέραν. Έχουν, βέβαια & εφεδρείες (στρατιές εισβολέων, εξοικειωμένων στο να επιβιώνουν ...κατά τύχη), που στην εσχάτη ανάγκη θα επικαλεστούν.
    Μάλλον, αυτό προστατεύουμε, ως τώρα. Ως αρχαίος λαός, που έχει πληρώσει αρκετά τους εμφυλίους σπαραγμούς, έχουμε την μνήμη & την αντίληψη, να φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού την ύπαρξή μας & την ομόνοια, έστω & οριακά. Εξ άλλου, το είδαμε να συμβαίνει παντού στην γειτονιά μας, τα τελευταία χρόνια.
    Νομίζω, πως το πείραμά τους θα επεκταθεί & σε πολλά ακόμη κράτη & τότε θα αποκτήσουμε αληθινούς συμμάχους, τους άλλους λαούς, που προς το παρόν, σε γενικές γραμμές, μας νομίζουν απέναντι, όπως τους λένε οι δικοί τους κυβερνώντες & τα ΜΜΕ.
    Ως τότε, ας αναπτύξουμε την ικανότητα διάκρισης & ας βοηθήσουμε & τους γύρω μας να το κάνουν, θα μας χρειαστεί, μιας &...

    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

    art

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]