Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άσυλο στους λαθρομετανάστες που καταγγέλλουν για ρατσισμό Λιμενικούς και Αστυνομικούς!

Με νόμο του κράτους θα δίνεται άσυλο σε όσους λαθρομετανάστες καταγγέλλουν ρατσιστική συμπεριφορά ή παρουσιάζονται σαν μάρτυρες κατά αστυνομικών ή λιμενικών

Ποιος θα το έλεγε ότι για μία ακόμη φορά η δεξαμενή των ψηφοφόρων που «μπετόν» στήριξε πατροπαράδοτα τη Νέα Δημοκρατία θα δεχόταν μία ακόμη νομοθετική ρύθμιση, ανάμεσα σε τόσες άλλες, που θα την ταπείνωνε (έως εξευτελισμού) ξανά! Οι αστυνομικοί και το Λιμενικό βρίσκονται και με νομοσχέδιο (πλέον) στον διακριτικό οίκτο (ή στο στόχαστρο) των λαθρομεταναστών…!

Εν κρυπτώ και με απλή υπουργική απόφαση, που υπογράφουν οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας (απόφαση και υπογραφή πριν την αποχώρησή του από το υπουργείο), ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β’ 1453 (ο αριθμός είναι σύμπτωση της ημερομηνίας άλωσης της Πόλης) της 5/6/2014, όποιος λαθρομετανάστης καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του, έστω και λεκτική(!!!), καθώς και οι ουσιώδεις μάρτυρες που θα προτείνει ο καταγγέλλων λαθρομετανάστης, δικαιούνται αυτομάτως άδειας παραμονής ενός έτους μέχρι της εκδίκασης της υπόθεσης…!
Απίστευτο και όμως αληθινό!

Πρόκειται για την περίφημη διάταξη που είχε επιχειρηθεί να περάσει ως νόμος τον περασμένο Μάρτιο ο Λ. Γρηγοράκος με προσωπική εντολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου, και είχε απορρίψει η Νέα Δημοκρατία.
Τι σημαίνει η συγκεκριμένη διάταξη;
Πολύ απλά, ότι π.χ. μπορεί 20 λαθρομετανάστες να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και να καταγγείλουν ότι κατά την περισυλλογή τους εξυβρίστηκαν ή δέχθηκαν υποτιμητικές λεκτικές «ρατσιστικές» επιθέσεις από ένα στέλεχος της Ακτοφυλακής ή της ΕΛ.ΑΣ.!
Αυτός που θα το καταγγείλει αυτόματα «κερδίζει» ένα χρόνο νόμιμης διαμονής – παραμονής στην Ελλάδα (αντί του ενός μήνα που ορίζει ο νόμος, δηλαδή του δίνεται μπόνους για την καταγγελία) με κανονική κάρτα παραμονής, χωρίς καν να εκδικαστεί η καταγγελία του και να αποδειχθεί βάσιμη! Αρκεί να προχωρήσει στην καταγγελία!!!
Φυσικά, ο ίδιος δεν μπορεί να γνωρίζει τους νόμους στη χώρα μας, αλλά γι αυτό φροντίζουν διάφοροι «ετοιμοπόλεμοι» διεθνιστές – ανθρωπιστές συγκεκριμένου κόμματος, που τρέχουν να παραδώσουν συμβουλές και να παραλάβουν από το λιμάνι τους λαθρομετανάστες και να τους καλωσορίσουν που επέλεξαν την Ελλάδα ως χώρα διαμονής τους (είναι γνωστό πως με βάση τη Συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» απαγορεύεται η έξοδος των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη κι έτσι «εξαναγκάζονται» να παραμείνουν δια βίου ζωής στην Ελλάδα, δημιουργώντας πλήθος εσωτερικών προβλημάτων για την Ελλάδα…).

Η ρύθμιση του νόμου, όμως, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και προικοδοτεί με ασυλία και όσους δηλώσουν μάρτυρες του «περιστατικού ρατσιστικής βίας»!
Από τη στιγμή που πέρασε στο ΦΕΚ η συγκεκριμένη απόφαση, αυτόματα άρχισαν όλοι οι λαθρομετανάστες, ενημερωμένοι κατάλληλα από τους τούρκους διακινητές - δουλεμπόρους, με το που πατούσαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος να καταθέτουν μηνύσεις κατά των στελεχών της Ακτοφυλακής και να κατονομάζουν ως μάρτυρες όλους τους συντρόφους τους (ανταποδίδοντας την διάσωσή τους στους Λιμενικούς και «κομίζοντας γλαύκας» στους αριστεριστές – ανθρωπιστές που έπαιρναν το πρώτο δείγμα αγωνιστικής διάθεσης των λαθρομεταναστών).
Τα ίδια, ακριβώς, συμβαίνουν και με αστυνομικούς, ειδικά με τη ομάδα ΔΙΑΣ…

Πηγές του ΛΣ/Ακτοφυλακής, αναφέρουν πως ήδη πολλά στελέχη του Λιμενικού διώκονται ήδη για (κατά φαντασίαν) εξύβριση και «ρατσιστική συμπεριφορά από μηνύσεις λαθραία εισελθόντων στην Ελλάδα, οι οποίοι εν συνεχεία απολαμβάνουν τα ωφελήματα του νόμου και λαμβάνουν άδειες παραμονής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης!

Η λέξη ντροπή για τους πολιτικούς, είναι κενή περιεχομένου, αφού δεν ντρέπονται για όλα όσα έχουν συμφωνήσει – συναινέσει και υπογράψει μέχρι τώρα.
Η λέξη ντροπή, όμως, αξίζει στους Αστυνομικούς και τους Λιμενικούς, οι οποίοι στις εκλογές τρέχουν να ψηφίσουν εκείνους τους πολιτικούς που τους καταστρέφουν για να μην στενοχωρήσουν τους πολιτικούς τους αρχηγούς και τις ό,ποιες διακομματικές συμφωνίες και πολιτικές ισορροπίες υλοποιούνται εις βάρος της Αστυνομίας και του Λιμενικού…

Πηγή εφημ. «Η Ακρόπολη»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]