Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ουκρανία καταγγέλλει μεγάλη συγκέντρωση ρωσικών στρατευμάτων

Στα σύνορα με την Ουκρανία η Ρωσία έχει συγκεντρώσει 41.000 στρατιώτες, άρματα μάχης, και πυροβολικό

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Στα σύνορα με την Ουκρανία, η Ρωσία έχει συγκεντρώσει περίπου 41 χιλιάδες στρατιώτες. Αυτό δήλωσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής επιτροπής άμυνας και ασφάλειας NSDC Andrew Paruby κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ουκρανικού κοινοβουλίου, επιφέροντας αναστάτωση μεταξύ των παρευρισκομένων βουλευτών.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό βουλευτή οι ρωσικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στις τρείς κύριες κατευθύνσεις, ανατολικά, νότια, βόρεια, αλλά και προς την Κριμαία.

«Η Ρωσία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία προϋποθέσεων για την είσοδο των τακτικών στρατευμάτων της στο έδαφος της Ουκρανίας υπό το πρόσχημα των ειρηνευτικών στρατευμάτων», δήλωσε Paruby.

Επίσης, στα σύνορα με την Ουκρανία υπάρχει υψηλή συγκέντρωση τεθωρακισμένων οχημάτων και αρμάτων μάχης. Προς την κατεύθυνση του Ντόνετσκ βρίσκονται 150 άρματα μάχης Τ-90Α, 400 τεθωρακισμένα οχήματα διαφόρων τύπων και 500 συστήματα πυροβολικού. Σε άλλες περιοχές μεταστάθμευσαν 300 συστήματα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης και πυραυλικών συστημάτων «Grad».

Η δηλώσεις του Ουκρανού βουλευτή έως τώρα δεν έχουν απαντηθεί από την ρωσική πλευρά, καθώς επίσης δεν υπάρχει καμία απάντηση και από το ρωσικό ΥΠΑΜ.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]