Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σουρικατάνθρωποι...

Στην φωτογραφία επάνω βλέπουμε τον ''πρωθυπουργό'' τον αντιπρόεδρο, καθώς και μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ψιλοανάστατους, γιατί περιμένουν την αξιολόγηση των αφεντικών τους των τοκογλύφων, για τα ''προαπαιτούμενα'', το ξεπούλημα και τις λοιπές π@παριές, προκειμένου να μείνουν οι βησιγότθοι ικανοποιημένοι, και αυτοί στις καρέκλες τους!
Οι δύο μάλιστα αγκαλιάζονται με αγωνία, φοβούμενοι μην έρθει ο γκαουλάϊτερ και τους κάνει ''ντα''!
Αναμφισβήτητα επιδεικνύουν ένα υψηλότατο φρόνημα.
Για σουρικάτες όμως, όχι για ανθρώπους!

Γιατί δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι τελειωμένοι, οι ελάχιστοι, που δικαιολογούν την ύπαρξή τους μόνο μέσα από μιά δοτή και σφετερισμένη εξουσία, να έχουν το ίδιο DNA με μάς τους υπόλοιπους.
 
Ανήκουν σε κάποιο άλλο υποείδος εμβίων, που καλό είναι να μην το βρούμε ποτέ, γιατί θα είναι η σύγκριση άδικη για το καημένο το υποείδος, που στο κάτω-κάτω δεν ευθύνεται αυτό παρά η μάνα-φύση για τα γενετικά του χαρακτηριστικά.
Από τα λίγα που γνωρίζουμε για το υποείδος αυτό είναι ότι είναι άτομα δειλά, κι αποφεύγουν την πολλή συνάφεια με τους κανονικούς ανθρώπους.
 
Επίσης δεν μιλούν κάποια κατανοητή γλώσσα, αλλά βγάζουν άναρθρες κραυγές, ικανές ωστόσο για να μπορούν να συνεννοηθούν τέλεια μεταξύ τους!
 
Άλλο ένα χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν εργάζονται  ποτέ και ζουν κλέβοντας και εις βάρος των άλλων ειδών και ειδικά του ανθρώπου.
 
 Ακόμα δεν είναι απολύτως γνωστός ο τρόπος αναπαραγωγής τους, αν  και εικάζεται ότι το μειωμένο IQ, και η τάση τους προς τον κρετινισμό οφείλεται στην επιμιξία μεταξύ του ίδιου αυτού υποείδους!
 
Ο τρόπος αυνανισμού τους είναι να βγάζουν λόγους, σκορπίζοντας σάλια γύρω-γύρω, αντί για σπέρμα, και προκαλώντας έτσι την ίδια αποστροφή που θα προκαλούσε και ο δημόσιος αυνανισμός ενός ανθρώπου.
 
Μερικές φορές σαν άτομα δείχνουν συμπαθητικά, αλλά μην τα χαϊδέψετε. 
Δεν έχουν μπέσα, ούτε τσίπα.
Δαγκώνουν!
 
Εκτός αν κρατάτε ψηφοδέλτιο ή μίζα, οπότε πρώτα θα σας γλύψουν το χέρι, και μετά θα σας δαγκώσουν!
Άμα δείτε τίποτε τέτοια άτομα αυτού του υποείδους στον δρόμο, μην κάνετε απότομες κινήσεις γιατί, είπαμε, είναι δειλά και θα σηκωθούν να φύγουν.
 
Αν θέλετε να τα φέρετε κοντά  ''δια τα περαιτέρω'', μιλήστε τους γλυκά κι άμα ξεθαρρέψουν και έρθουν, πράξτε κατά βούληση!..
Υ.Γ 1 Σουρικάτες: μικρά θηλαστικά που ανήκουν στην οικογένεια της μαγκούστας. Υ.Γ. 2 Γκαουλάϊτερ(γερμ. Gauleiter): ήταν, επί ναζιστικού καθεστώτος, ο επικεφαλής μιας διοικητικής περιφέρειας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γιατί προσβάλλετε τα ζωάκια; Περισσότερη μπέσα έχουν αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]