Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δίκτυο υποκλοπών από επιχειρηματίες και άλλους, που βρέθηκαν με βαλιτσάκια – κοριούς

20 βαλιτσάκια υποκλοπών βρέθηκαν σε χέρια επιχειρηματιών
Απίστευτα τα ευρήματα της εισαγγελικής έρευνας του Δ. Φούκα
Φόβοι στο Μαξίμου ότι παρακολουθούνται οι συνομιλίες τους
Εμπλέκονται απόστρατοι, βετεράνοι της ΕΥΠ και πρόσωπα – κλειδιά της Κατεχάκη
Δίκτυο «ιδιωτικών μυστικών υπηρεσιών» παρακολουθεί τους πάντες και πουλάει πληροφορίες ακόμα και σε πρεσβείες, σε μία πρωτοφανή υπόθεση που ενέχει και στοιχεία κατασκοπείας

Γράφει ο Παναγιώτης Τζένος

Σήμερα αποκαλύπτεται ένα κύκλωμα πρακτόρων και «βετεράνων» των μυστικών υπηρεσιών που σε συνεργασία με αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες παρακολουθούν τηλεφωνικές επικοινωνίες πολιτικών και επιχειρηματιών, «πουλάνε» παράνομα υποκλαπείσες πληροφορίες, εκβιάζουν στέλνοντας ανώνυμες επιστολές και δημιουργούν συνθήκες τεχνητών πολιτικών και επιχειρηματικών συγκρούσεων, προκειμένου να δικαιολογήσουν τις παχυλές αμοιβές τους.

Υπό πλήρη μυστικότητα, εδώ και μερικές εβδομάδες, ο ανακριτής Δημήτριος Φούκας αναζητεί την άκρη του νήματος για την αποκάλυψη ενός παρακρατικού μηχανισμού παρακολούθησης, μετά τον εντοπισμό μίας ομάδας ατόμων που έστησαν «ιδιωτικές μυστικές υπηρεσίες», για πώληση πληροφοριών και… κατασκοπεία!
Τα πρόσωπα αυτά φέρονται να συνδέονται με τα «ορφανά» βαλιτσάκια της ΕΥΠ, για τα οποία υπάρχουν πλέον σοβαρές ενδείξεις ότι περιήλθαν στα χέρια ιδιωτών και συνταξιούχων αξιωματικών της Αστυνομίας και της ΕΥΠ, που παρακολουθούν υψηλόβαθμους πολιτικούς αξιωματούχους, αλλά και επιχειρηματικούς παράγοντες, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρας.

Στην πολυσέλιδη έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει οι αρχές, μετά από μυστική παρακολούθηση της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά και πλήθος ευρημάτων που βρέθηκαν σε «γιάφκα» στα νότια προάστια της Αττικής, προκύπτει ότι ένας σημαντικός αριθμός πρώην αξιωματούχων της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ, αλλά και αλλοδαπών πρακτόρων(!!!) συμμετέχουν σε διαφορετικά κυκλώματα παρακολούθησης, με σύγχρονους «κοριούς» και «βαλιτσάκια», μεταδίδοντας πληροφορίες σε ξένες μυστικές υπηρεσίες ή πουλώντας τες σε επιχειρηματικά κέντρα.
Το διογκούμενο φαινόμενο περιήλθε σε γνώση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ζήτησε επίσπευση των δικαστικών ενεργειών και άμεσες συλλήψεις, στην προσπάθειά του να αναχαιτίσει νέο κύμα παράνομων συνακροάσεων, πολύ μεγαλύτερης έντασης και διάρκειας, λόγω της συγκυρίας, σε σχέση με εκείνων του 2005.

Ο William B

Πίσω από το συγκεκριμένο «δίκτυο» φαίνεται ότι κρύβονται αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες που παρακολουθούν τις συνομιλίες πολιτικών, υπουργών και επιχειρηματιών «πουλώντας» παράνομα υποκλαπείσες πληροφορίες, ενώ ταυτόχρονα εκβιάζουν στέλνοντας επιστολές ή και κατασκευασμένες καταγγελίες για τους ανταγωνιστές τους. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι επιχειρηματίες φαίνεται ότι έχουν προμηθευθεί απευθείας από ξένες αγορές υπερσύγχρονα «βαλιτσάκια», τα οποία χρησιμοποιούν πρώην αξιωματικοί του Στρατού, αλλά και της ΕΥΠ, οι οποίοι πλέον εργάζονται στην ασφάλεια των επιχειρηματιών αυτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ακριβής αριθμός από τα ιδιωτικά «βαλιτσάκια» δεν μπορεί να διακριβωθεί, ωστόσο όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες τονίζουν ότι αυτά αγγίζουν το 20!!!

Στο συγκεκριμένο «δίκτυο» φαίνεται ότι εμπλέκονται και αλλοδαποί πράκτορες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ακόμα στη χώρα μας και «πωλούν» πληροφορίες από παράνομες συνακροάσεις σε ξένες πρεσβείες. Όπως είχαμε αναφέρει, ο William B., συνταξιούχος πράκτορας της CIA και πρωταγωνιστής των υποκλοπών την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, έθεσε εαυτόν πρόσφατα στη διάθεση του ανακριτή, όταν πληροφορήθηκε ότι επίκειται ένταλμα σύλληψης εναντίον του, με σκοπό να συνδράμει στην αποκάλυψη σχεδίων αποσταθεροποίησης της χώρας.
Ο κ. Φούκας εκτιμά ότι στην Ελλάδα λειτουργεί συναφές σύστημα παρακολούθησης με εκείνο που κατήγγειλαν προ μηνών η γερμανική καγκελαρία και ο πρώην πράκτορας της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν. Έχει δε, αρκετές ομοιότητες με εκείνο του Ελληνο-αμερικανού πράκτορα, το 2004-2006μ το οποίο μέσω καρτοκινητού τηλεφώνου μετέφερε πληροφορίες στα κεντρικά της NSA, στο Λάνγκλεϊ των ΗΠΑ.

Ατζέντες

Πέραν αυτών, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν την εξάπλωση ενός ευρύτατου δικτύου κατασκοπείας, καταγεγραμμένου σε ατζέντες και τηλεφωνικές επικοινωνίες προσώπων τα οποία αγνοούσαν ότι τους παρακολουθούν οι Αρχές. Πολλές τέτοιες μαγνητοφωνήσεις περιέχονται στη δικογραφία που συντάσσει αυτή την περίοδο ο κ. Φούκας, ενώ εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν από τις δύο εκθέσεις της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών) και της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), από δειγματοληπτικό έλεγχο στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου στη Βουλή στα τέλη του 2013.

Σύμφωνα με το περιεχόμενό τους, μετά από σχετικό αίτημα και ενδείξεις παράνομης παρακολούθησης, στον χώρο όπου πραγματοποιείται το Υπουργικό Συμβούλιο έγινε έλεγχος, δεν εντοπίστηκε μηχανισμός, αλλά ένα ηλεκτρονικό σήμα κίνησε τις υποψίες για την καταγραφή των συνομιλιών από «βαλιτσάκι», δηλαδή από κινητό κέντρο (βαν) εκτός του κτιρίου της Βουλής, κι έτσι αποφασίστηκε η περαιτέρω ηλεκτρονική θωράκιση του χώρου.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι τα τρία υπουργικά σχήματα του κ. Σαμαρά έχουν συγκληθεί λιγότερο από 10 φορές στα δύο χρόνια της κυβερνητικής θητείας του, ενώ η διάρκεια των συναντήσεων αυτών δεν υπερβαίνει τη μία ώρα. Τα βασικά, δε, σημεία της πρωθυπουργικής ομιλίας κοινοποιούνται αμέσως μετά στους δημοσιογράφους και σε κανένα από τα μέλη της κυβέρνησής του ο πρωθυπουργός δεν έχει μιλήσει για επιμέρους ζητήματα, πόσω μάλλον για συγκεκριμένες επενδύσεις στον τομέα των αρμοδιοτήτων τους.
Τέτοιες συζητήσεις πραγματοποιούνται μόνον απευθείας με τον κάθε υπουργό, ενώ ο κ. Σαμαράς δέχεται προσωπικώς Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η λίστα Λαγκάρντ

Εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα για συμμετοχή αυτής της παρακρατικής ομάδας ακόμα και στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Σύμφωνα μ ασφαλείς πληροφορίες, στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να επικρατεί σύγχυση για την πιθανή εκταμίευση κονδυλίων στην Υπηρεσία, επί διοίκησης του πρώην διοικητή της ΕΥΠ και νυν διπλωμάτη κ. Κ. Μπίκα, στην ομάδα του Φ.Π., η οποία τότε -ροτού καν αποκαλυφθεί το θέμα της λίστας Λαγκάρντ στα ΜΜΕ- εξασφάλιζε μυστικά κονδύλια, δήθεν για την εξαγορά της λίστας, από μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού. Από αυτά τα κονδύλια εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποκτήθηκε και νέο «βαλιτσάκι», το οποίο χάθηκε από την Υπηρεσία και πλέον χρησιμοποιείται από τις «ιδιωτικές αυτές υπηρεσίες».

Ιδιωτικά βαλιτσάκια και «κοριοί» στο Μαξίμου!

Διασταυρωμένες πηγές αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο «βαλιτσάκια» έχουν περιέλθει σε Έλληνες επιχειρηματίες, τα οποία χρησιμοποιούν για να υποκλέπτουν αντιπάλους τους, αλλά και για να επιδίδονται σε πολιτικούς εκβιασμούς!
Άγνωστο παραμένει πόσα έχουν προμηθευθεί Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ, πόσα από αυτά είναι σύγχρονης τεχνολογίας, τι εμβέλεια έχουν και ποιες άλλες συχνότητες, πέραν των τηλεφωνικών, μπορούν να ακροαστούν.

Μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις στην ΕΛ.ΑΣ., πολλές αρμοδιότητες μεταβιβάστηκαν στην ΕΥΠ, με τον διοικητή της Θ. Δραβίλα να ενημερώνει καθημερινά τον πρωθυπουργό για την πορεία των ερευνών, με σκοπό την εξάρθρωση των κέντρων κατασκοπείας.

Από τα συστήματα αντιπαρακολούθησης που ενεργοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ένα πλήθος «κοριών» ξένων προς την ΕΥΠ, γι αυτό και ελήφθησαν μέτρα ασφαλείας ακόμη και εντός του Μεγάρου Μαξίμου, με την κατασκευή ειδικού δωματίου, στο οποίο ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί τις άκρως απόρρητες συνομιλίες και συναντήσεις του.

Επίσης, επαληθεύτηκε ότι ένα… χαμένο «βαλιτσάκι» παρέμενε συνδεδεμένο με το κεντρικό σύστημα (data room) της ΕΥΠ, γεγονός που ενισχύει τις αρχικές υπόνοιες ότι τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που εκδιώχθηκαν από την Γ’ Διεύθυνση της μυστικής υπηρεσίας δεν μετέφεραν απλώς πληροφορίες σε τρίτους, αλλά επέτρεπαν την «ανοιχτή ακρόαση» στους κατόχους της «βαλίτσας» και για άλλες συνομιλίες.
«Τεχνικώς υπάρχει τέτοια δυνατότητα, να μετατραπεί ένα τεχνολογικώς εξελιγμένο «βαλιτσάκι» σε βραχίονα του data room, αρκεί να υποστηρίζεται η λειτουργία του από καταλλήλως εξοπλισμένο φορτηγάκι» σημειώνει στέλεχος της ΕΥΠ.
Κι αν όλα αυτά περιβάλλονται με αχλή μυστηρίου, η Δικαιοσύνη έρχεται να τα επιβεβαιώσει κατά καιρούς, πότε παραπέμποντας σε δίκες στελέχη της ΕΥΠ, πότε καλώντας ως ύποπτους πολιτικά πρόσωπα, όπως τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, και πότε αποκαλύπτοντας το σχέδιο δολοφονίας εναντίον του Κ. Καραμανλή. Άλλωστε, ο κ. Φούκας έχει συσχετίσει τις δικογραφίες των υποκλοπών με εκείνη του πρώην πρωθυπουργού.

Ο απόστρατος και η γυναίκα – κλειδί στο ρετιρέ της Κατεχάκη

Η πρώτη «γνωριμία» της ΕΥΠ με τα «βαλιτσάκια» έγινε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων, όταν στο εσωτερικό της δημιουργήθηκε η περίφημη «Ομάδα Όλαφ», η οποία σε συνεργασία με τη γνωστή Αρχή Καταπολέμησης Απάτης (OLAF), πραγματοποιούσε έρευνες για την ασφάλεια των αγώνων.
Το πρώτο «βαλιτσάκι» ήρθε από το Ισραήλ και η ομάδα με επικεφαλής τον Ταγματάρχη Σ.Κ., πάντα με την υποστήριξη των αμερικανών, κατάφερε να αποκτήσει εξαιρετική υλικοτεχνική υποδομή και ένα δεύτερο «βαλιτσάκι» υποκλοπών συνομιλιών από κινητά τηλέφωνα. Λέγεται μάλιστα, ότι κορυφαίο στέλεχος αυτής της ομάδας χειρίζεται πλέον ένα τέτοιο ιδιωτικό «βαλιτσάκι», για λογαριασμό γνωστού επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται και στον χώρο των ΜΜΕ.

Δεν είναι όμως, ο μοναδικός πρώην αξιωματικός της ΕΥΠ που έχει πρόσβαση σε επιχειρηματίες και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και διαύλους επικοινωνίας με υψηλόβαθμα στελέχη της Υπηρεσίας, παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο Φ.Π., που είχε στο παρελθόν εξαιρετικές σχέσεις με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος όμως τον απομάκρυνε και, όπως τονίζουν οι γνωρίζοντες, δεν θέλει πλέον «ούτε να ακούει το όνομά του, γιατί τον εκθέτει», διατηρεί και σήμερα ανοικτούς διαύλους με ανώτατα στελέχη της ΕΥΠ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι στενές επαφές του με την Μ.Α., 53 ετών σήμερα και νυν διευθύντρια της Υπηρεσίας, με την οποία το πρώην στέλεχος της ΕΥΠ είχε εξαιρετικές σχέσεις και τις διατηρεί ακόμα στενότερες σήμερα, από την περίοδο που εκείνη ήταν τμηματάρχης και ο Φ.Π. υπηρετούσε στην Αντιτρομοκρατική. Τα δύο αυτά πρόσωπα είχαν καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες, μέσα από την Υπηρεσία, παρά τις προειδοποιήσεις του τότε υποδιοικητή Σ.Τ. να μην «δίνουν» τα πάντα στην Αστυνομία. Μάλιστα, εντύπωση τότε προκαλούσε η πληροφορία που κυκλοφορούσε στους διαδρόμους της Υπηρεσίας ότι και οι δύο έκαναν συνακροάσεις από τα «κλειστά», κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Ο Φ.Π., ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις και με τη νυν διευθύντρια Λ.Κ., σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εργάζεται για τον Δ. Μελισσανίδη, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια. Ο παλαίμαχος αξιωματικός φαίνεται ότι συνομιλεί πολύ καλά με υπηρεσιακούς και συνδικαλιστικούς παράγοντες της ΕΥΠ, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο της έρευνας του κ. Φούκα, ως κατηγορούμενοι για την υπόθεση διαρροής εγγράφων της Υπηρεσίας και συγκεκριμένα του δελτίου του πρωθυπουργού, την περίοδο της διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή και την ενημέρωση του περιβάλλοντος Γ. Παπανδρέου μέσω του επίσης κατηγορουμένου Μ. Καρχιμάκη.

Αόρατα χέρια προσθέτουν ονόματα στις λίστες παρακολουθήσεων

Κι επειδή ο εχθρός δεν βρίσκεται μόνο εκτός των τειχών, αλλά και εντός, ο ανακριτής μελετά προσεκτικά τις καταγγελίες για νομιμοποίησε παράνομων συνακροάσεων μέσω εισαγγελικών βουλευμάτων.
Ως γνωστόν, για την παρακολούθηση συνομιλιών απαιτείται η έκδοση εισαγγελικής διάταξης, η οποία διαβιβάζεται στην αρμόδια διεύθυνση της ΕΥΠ ή της Αντιτρομοκρατικής, κατόπιν σχετικού αιτήματος. Η μία Υπηρεσία ζητά από την άλλη να της επιτραπεί η «υποκλοπή» τηλεφωνικών αριθμών (κινητών ή σταθερών), χωρίς να είναι υποχρεωτική η αναφορά στον ιδιοκτήτη του αριθμού. Ο εισαγγελέας μπορεί να ζητήσει διευκρινήσεις για τα πρόσωπα τα οποία θα παρακολουθηθούν, όμως οι απαντήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για πλήθος αιτημάτων, έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση. Συνηθίζει, λοιπόν, να υπογράφει βουλεύματα χωρίς να γνωρίζει εάν ορισμένα από αυτά τα τηλέφωνα σχετίζονται με την επίδικη υπόθεση ή έχουν προστεθεί στη λίστα από κάποιο… αόρατο χέρι. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι η έκθεση της ΑΔΑΕ διαπίστωσε ότι στα περίφημα «βαλιτσάκια που χρησιμοποιεί η ΕΥΠ διαπιστώθηκαν προβλήματα στη διατήρηση ή διαγραφή των log files, των ηλεκτρονικών δηλαδή αρχείων που παρακολουθούν εάν οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών παρακολουθούν και άλλα τηλέφωνα, που δεν έχουν εισαγγελικές παραγγελίες, γεγονός που αποδεικνύει ότι μπορεί να υπήρξαν παράνομες συνακροάσεις και διαρροές.
Προφανώς κάτι τέτοιο έπεσε στην αντίληψη της διοίκησης της ΕΥΠ, που σε διάστημα τεσσάρων μηνών άλλαξε τους τμηματάρχες και ορισμένους υπαλλήλους επιφορτισμένους με την απομαγνητοφώνηση συνομιλιών.

Να τελειώνουμε με το παρακράτος

Στην Ελλάδα της κρίσης και της δοκιμασίας των δημοκρατικών θεσμών, βρίσκουν δυστυχώς χώρο δράσης διάφοροι παρακρατικοί, οι οποίοι, σε συνεργασία με αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας, περιφρονώντας το κράτος δικαίου.
Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι ένα δίκτυο γνωστών – αγνώστων πρακτόρων και «βετεράνων» των μυστικών υπηρεσιών παρακολουθούν τηλεφωνικές επικοινωνίες πολιτικών και επιχειρηματιών, «πουλάνε» παράνομα υποκλαπείσες πληροφορίες, εκβιάζουν στέλνοντας ανώνυμες επιστολές και δημιουργούν συνθήκες τεχνητών πολιτικών ή επιχειρηματικών συγκρούσεων, προκειμένου να δικαιολογήσουν τις παχυλές αμοιβές τους.
Σημαντικότερο, όμως, και από την οικονομική παράμετρο είναι το θέμα της εθνικής ασφάλειας, που τίθεται σε κίνδυνο από τη δράση πρώην στελεχών των μυστικών υπηρεσιών, απειλώντας τα εθνικά συμφέροντα της ίδιας της χώρας.
Ήρθε, λοιπόν, η ώρα η οργανωμένη Πολιτεία να λάβει τα μέτρα της. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο υπουργός Προστασίας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και όλες οι υγιείς πολιτικές και επιχειρηματικές δυνάμεις του τόπου οφείλουν να ενώσουν δυνάμεις και να δώσουν ένα ηχηρό τέλος στο υπό δημιουργία παρακράτος που απειλεί τις βασικές δομές της δημοκρατίας μας, αλλά και την ίδια την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Πηγή εφημ. «Παραπολιτικά»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ... Ο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝΤΟΣ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Τζένο, αυτές οι κυρίες της ΕΥΠ μάλλον πρέπει να είναι πολύ πεΦΩΤΗΣμένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να έχουμε μια εικόνα πόσο πάει το μαλλί ρε καλόπαιδα... Δηλαδή πόσο πάει μια υποκλοπή συνομιλιών; Έτσι για να ξέρουμε δηλαδή... Οι ντετέκτιβς αλήθεια κατέχουν τέτοια συστήματα νόμιμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α μπα ο "Αδιάβαστος", η υπουργάρα ο Χρυσοχοίδης τα τσούγκρισε με το πουλέν του τον Φωτάκο; Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΕΙΧΑΝ ΡΕΝΤΑ... ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, ΤΟΝ ΔΕΛΦΙΝΟ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ, ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ... ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι αλλα το θεμα ειναι οτι κανεις δε φαινεται να τους εχει εμποδισει μεχρι στιγμης τουλαχιστον.. μηπως και η τωρινη διοικηση παιζει το ιδιο παιχνιδι;;; μηπως ο αδιαβαστος με τον πεφωτισμενο κρατουν καποιους και γιαυτο συνεχιζουν ακαθεκτοι το εργο τους;;; μηπως "η αστυνομικη διοίκηση" χρόνια στο κουρμπετι και στο συνδικαλισμο ειναι εκει για αυτο ακριβως το σκοπο;;;; να εκτελει τις εντολες του πεφωτισμενου;;;; εγω λεω οτι υπαρχουν πολλα μηπως... ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να το πειράζει το Μαξίμου ότι παρακολουθείται; Δεν έχει δικαίωμα το αφεντικό που σου δίνει τις εντολές, να γνωρίζει αν θα τις εκτελέσεις σωστά; Ασφαλώς και έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΕΠΙ ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΟΠΑΡΕΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

      Διαγραφή
    2. κι απο οτι φαινεται φιλε/η μου αυτο γινεται σιγα σιγα... εχει βουιξει ο τοπος και το διαδικτυο για τον αρχισυνδικαλισταρα της ευπ... (με σχεσεις με το πασοκ) στον οποιο ο εισαγγελεας επεβαλε απαγορευση εξοδου απο τη χωρα και υποχρεωση να παρουσιαζεται στο α.τ της περιοχης του.... αντε να δουμε τωρα ποιοι ειναι οι "καταδικοι, υποδικοι" και ολα τα συναφη που χρησιμοποιουσαν καθημερινα στο λεξιλογιο τους ... νομιζανε οτι θα γλιτωσουν... αμ δε.... στο λακκο που ανοιξαν πεφτουν και δεν εχουν ακομα συνειδητοποιησει οτι οι ιδιοι τον εσκαψαν πολυ βαθυ .... χαχαχαχα

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]