Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο γκαντέμης Άδωνις έκανε RT τον Επίτιμο λίγο πριν φάμε γκολ!

adonis26
Kalinda
.
Είναι φανερό μυστικό πως ο επίτιμος είναι φορέας γουρσουζιάς κάτι το οποίο δεν το ήξερε μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με άλλους Έλληνες βουλευτές βρισκοταν το βράδυ της Κυριακής που ήταν ο αγώνας της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Κόστα Ρίκα για το μουντιάλ της Βραζιλίας στο Μπακού και παρακολούθησε απο εκεί τον αγώνα!

Χαρακτηριστικά είναι τα tweets του Ανδρέα Ψυχάρη και της Ζέττας Μακρή που τον περίμεναν για να δούν παρέα τον αγώνα!












Μέχρι εδώ όλα καλά,ως την στιγμή που ο εξαρτημένος απο το twitter πρώην υπουργός υγείας άρχισε να κλέβει χρόνο απο την παρακολούθηση του αγώνα για να κάνει RT ένα tweet με την φώτο του..... επίτιμου!







Εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εθνική μας που σε ελάχιστα λεπτά έφαγε το γκόλ απο την ομάδα της Κόστα Ρίκα ενώ η κίνηση αυτή ξεσήκωσε θύελα αντιδράσεων αλλά και ειρωνικών σχολίων απο τους χρήστες του twitter για το πρόσωπο του πρώην υπουργού υγείας!

Με εκτίμηση η δική σας @kali_nda

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Προς τους πωλητικούς μας θα έλεγα ότι υπάρχουν οι εθνικές ομάδες των ΗΠΑ και της γερμανίας. Με την εθνική ομάδας των Ελλήνων δεν έχουν καμιά δουλειά. Πραγματικός τρόμος ήταν και το σούργελο του Δ' Ράιχ, στις κερκίδες, ο Θεός μας λυπήθηκε και δεν και δεν θα δούμε τον πιτσαδόρο στην Βραζιλία να παριστάνει τον Έλληνα...
    Να δω τώρα πώς θα αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά του προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν δύο εθνικές ακόμη που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν των ΗΠΑ και της γερμανίας. Ο Θεός μας λυπήθηκε και δεν θα δούμε σκηνές ανάλογες με του σούργελου του Δ' Ράιχ στην Βραζιλία, πραγματικός τρόμος...Απειλούσε ο πιτσαδόρος ότι θα πάει...
    Να δω τώρα πώς θα αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά του προλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]