Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Kαλλιστεία «Miss Θράκη 2014» που φέρουν ως χορηγό τούρκικα αναψυκτικά

Καλλίγραμμες κοπέλες σε διαγωνισμό ομορφιάς θα ξεδιψούν με τούρκικο... χορηγό
Μία νέα πρόκληση από τους διοργανωτές των καλλιστείων «Miss Θράκη 2014»


Το βράδυ της Παρασκευής σε καλοκαιρινό club της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ομορφιάς «Miss Θράκη 2014».
Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα στο Facebook του «Miss Θράκη 2014», αλλά και στο e-Thraki.com μεταξύ των χορηγών του διαγωνισμού είναι και τα... αναψυκτικά Uludag.
Οι διοργανωτές του «Miss Θράκη 2014» ισχυρίζονται πως τα αναψυκτικά Uludag είναι ανθρακούχα και υπάρχουν σε πολλές γεύσεις, τα οποία φέρνει στην Ελλάδα η εταιρία ΕΤΙ ΕΛΛΑΣ (με έδρα την Κομοτηνή) και διανέμονται σε όλη την Θράκη.
Κανείς όμως δεν λέει από που έρχονται τα αναψυκτικά Uludag.
Τα συγκεκριμένα αναψυκτικά είναι τούρκικα και το εργοστάσιο βρίσκεται στην Προύσα. Μάλιστα, η εταιρία είναι και χορηγός της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Bursaspor.
Οι διοργανωτές όμως μεγιστοποιούν στον υπέρτατο βαθμό την πρόκληση.
Χρησιμοποιούν τις κοπέλες που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς για να φωτογραφίζονται και να διαφημίζουν τα τούρκικα αναψυκτικά, όπως και οι ίδιοι ομολογούν στο Facebook.
Λένε «στην υγειά μας» με τούρκικο χορηγό!
Δείτε φωτογραφίες τις οποίες κυκλοφορούν οι διοργανωτές του «Miss Θράκη 2014» στο διαδίκτυο και στα social media, διαφημίζοντας τα τούρκικα αναψυκτικά.




Πηγή Alexandroupoli Online
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συγγνώμη αν η απορία είναι απλοϊκή, αλλά είναι μέσα στον ισλαμικό πολιτισμό να εμφανίζονται δημόσια οι γυναίκες ημίγυμνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]