Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνάντηση Σαμαρά με τον επικεφαλής της JP Morgan


Συνομιλίες με τον Αντώνη Σαμαρά θα έχει ο επικεφαλής της JP Morgan, Jamie Dimon, στο πλαίσιο της επίσκεψή του στη χώρας μας στις 2 Ιουλίου.

Ο ελληνικής καταγωγής CEO της JP Morgan είχε βρεθεί και πάλι πέρυσι στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μάλιστα είχε συμβάλλει ο ίδιος στην επιτυχία των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής διεθνών επενδυτικών σχημάτων. 

Η συμβολή του ήταν ουσιαστική για την επιτυχή έξοδο της Ελλάδας στις αγορές τον Απρίλιο.

Ο επικεφαλής της Morgan θα παραμείνει στην Ελλάδα για ένα 24ωρο, στη διάρκεια του οποίου θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Η επίσκεψή του “συνδέεται με την προετοιμασία της επόμενης εξόδου της χώρας στις αγορές”, μία κίνηση που το Μέγαρο Μαξίμου λέει ότι “θα κάνει την κατάλληλη στιγμή ενδεχομένως και μέσα στον Ιούλιο”.

Πηγή: News.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]