Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ουκρανία: Μαζική λιποταξία των ενόπλων δυνάμεων

Ο επικεφαλής της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας της Λουχάνσκ, Βαλερί Μπολότοφ, δήλωσε την Κυριακή σε συνέντευξη Τύπου, ότι...

"όλες οι μονάδες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων που σταθμεύουν στην περιοχή του Λουχάνσκ και στα ανατολικά της πόλης, λιποτάχτησαν και εντάχθηκαν στη Δημοκρατία του Λουχάνσκ".
Σύμφωνα με τον Μπολότοφ, μόνο η μονάδα που ελέγχει το αεροδρόμιο δεν έχει προσχωρήσει σε αυτούς.  

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και προσπαθούμε να τους πείσουμε», είπε ο Μπολότοφ.
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι τα στρατεύματα του Κιέβου προσπαθούν να ‘αποσπάσουν’ τους πολιτοφύλακες από τα ρωσικά σύνορα, ένα γεγονός που καθιστά δύσκολη την απομάκρυνση των αμάχων από την εμπόλεμη ζώνη.

Επιπλέον, ο αρχηγός της Αντικατασκοπείας της Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, Βλαντίμιρ Γκρομόφ, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου θα αρχίσει η δημιουργία μιας ειδικής ομάδας κατά του φαινομένου του σαμποτάζ στην περιοχή.


«Από αύριο δημιουργούμε μονάδες αντικατασκοπείας που θα έχουν αντικείμενο τους σαμποτέρ», είπε ο Γκρομόφ.

Πηγή: Εχέδωρος

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]