Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Δύση ανέχεται τα ολοκαυτώματα

Αποτροπιασμό προκάλεσαν οι εικόνες της εκτέλεσης 1.700 Ιρακινών στρατιωτών και στελεχών των σωμάτων ασφαλείας από τζιχαντιστές, που έχουν ξεκινήσει κανονικές πολεμικές επιχειρήσεις για την κατάληψη της χώρας και την εγκαθίδρυση ισλαμικού χαλιφάτου.

Τα ΜΜΕ της Ευρώπης και τω ΗΠΑ, αμήχανα, προσπαθούν να κρύψουν το τέρας του ισλαμικού φανατισμού κάτω από ένα διάτρητο «χαλί» λεκτικών ακροβατισμών και γελοίων διατυπώσεων.

Η στάση των πολιτικών και των παραγόντων της «ενημέρωσης» σε Αμερική και Ευρώπη είναι ακόμη μία απόδειξη της ανάμειξης της Δύσης στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, προς όφελος των πιο απάνθρωπων, παρανοϊκών και ανεξέλεγκτων στοιχείων του σουνιτικού ισλάμ.

Η «αραβική άνοιξη, οι εξεγέρσεις στη βόρεια Αφρική, οι σφαγές χριστιανών στη Συρία, η προέλαση των τζιχαντιστών στο Ιράκ δεν θα είχαν καμία τύχη δίχως την πολιτική, οικονομική και μιντιακή στήριξη της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Ένα μεγάλο κομμάτι του πλανήτη κινδυνεύει να βυθιστεί στην άβυσσο των ισλαμοφασιστών και εκείνοι που πρέπει να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν το κακό, το ενισχύουν!

Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες οι οποίες γειτνιάζουν με τα σημεία που φλέγονται από το πυρ του μαχητικού Ισλάμ και αποτελεί έναν από τους στόχους του!
Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η πρόσφατη αποκάλυψη της τουρκικής ιστοσελίδας Son Dakika με τον χάρτη όπου βρίσκονται αποτυπωμένες οι επεκτατικές βλέψεις των ισλαμιστών. Σε αυτόν τον χάρτη, υπάρχει η περιοχή στην οποία θέλουν να επιβληθεί ο ισλαμικός νόμος και περιλαμβάνει την Τουρκία, την Κύπρο την Ελλάδα, τα Βαλκάνια κα την Ιβηρική χερσόνησο!

Εξελίξεις, σχέδια και πρακτικές που κάποτε θα φάνταζαν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, τώρα μας κρούουν την θύρα, την ίδια στιγμή που ο χριστιανικός κόσμος πελαγοδρομεί μέσα στα θολά νερά της πολιτικής ορθότητας και της δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και ο εξαιρετικά ανησυχητικός παράγοντας της στήριξης της Τουρκίας στις δολοφονικές ομάδες των τζιχαντιστών, ενώ η Ελληνική διπλωματία παρακολουθεί άπραγη τα γεγονότα…

Πηγή «Δημοκρατία»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]