Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν το θράσος απέκτησε το όνομα "Πάγκαλος"...

Θ. Πάγκαλος: "Να απολυθούν οι μισοί αστυνομικοί, εκπαιδευτικοί και γιατροί. Είναι ευκαιρία με το μνημόνιο"

Το άκρον άωτον του «ζωώδους» νεοταξικού!
Τέτοιοι έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό χάλι.
Την να πρωτοθυμηθεί κανείς από τον Πάγκαλο...!

1. Ότι από νουνός του παιδιού του δολοφονηθέντα από τους Τούρκους στην Κύπρο Ισαάκ και από αρνούμενος να συναντηθεί με τον Ισμαήλ Τζεμ κατάντησε να παραδίδει τον Οτσαλάν στους τούρκους και να παραδίδει επίσης και όλη την Κύπρο στους τούρκους με το σχέδιο Ανάν! Γιατί κύριε Πάγκαλε τι σε μετάλλαξε;

2. Ότι κατάντησε να μοιράζει το Αιγαίο με τους τούρκους ο «μεγάλος τραγουδιστής» της παράδοσης του Οτσαλάν στους τούρκους Πάγκαλος (Ο Πάγκαλος μοιράζει και παραδίδει το Αιγαίο)

3. Ο Πάγκαλος των Ιμίων και της σημαίας μας που θα την έπαιρνε ο άνεμος.

4. Ο Πάγκαλος που προσπαθούσε το 2007 προδοτικά να επαναφέρει το σχέδιο Ανάν παράδοσης της Κύπρου στους τούρκους (Ο Πάγκαλος και άλλοι 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νοσταλγούν τη νεκρανάσταση του Σχεδίου Ανάν!)

5. Ο Πάγκαλος των μνημονίων και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΓΑΠ υπόλογος Εσχάτης Προδοσίας για υποδούλωση του Ελληνισμού, έχει το θράσος να ομιλεί. Ενώ εκτός από όλα τα ανωτέρω παραδεχθείς ότι τα έφαγε έπρεπε και για αυτόν τον λόγο να είναι φυλακή.

6. Και αυτός ο θρασύτατος «πατριώτης» ζητεί να πεταχτούν στον δόμο καθηγητές, αστυνομικοί και γιατροί κ.τ.λ.

Και ύστερα λένε ότι έχει άδικο Στάθης Παναγούλης όταν μιλά για κελιά για παρόμοιους ως ο Πάγκαλος, για τον οποίον θα χρειαστεί και λόγων όσων έφαγε ως είπε και ειδικό κελί.

Φαίνεται επίσης ότι το μυαλό του θρασύτατου αυτού ανθέλληνα θα έπαθε οξείας μορφής προδοτική νεοταξίτιδα

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. στο συγκεκριμενο θεμα και σε μερικα αλλα εχει δικιο ο γουρουνοπαγκαλος και δεν το λεει μονο αυτος
    ναι πρεπει να απολυθουν αμεσα μερικες εκατονταδες χιλιαδες δημοσιες κουραδες, δεν υπαρχουν πλεον δανεικα λεφτα να τους πληρωνει ο ελληνικος λαος υποθηκευοντας το μελλον των παιδιων μας.
    μια χωρα συνταξιουχων αναπηρων και επιδοματακηδων καταντησαμε....

    πρωτα πρεπει φυσικα να τσακισουμε το σοβιετικο τσοχατζοπουλικο ρεπουσιο καθεστως και να βαλουμε μερικες δεκαδες χιλιαδες καθαρματα στη φυλακη η στα νεκροταφεια....και μετα να πεσουμε σε επιπεδο βουλγαριας. δεν υπαρχει αλλος τροπος ουτε ο οβρεος εκατομυριουχος αμερικανοκομουνιστης μισελληνας διεθνιστης τσιπρας θα μας σωσει ουτε η χα θα βγαλει λεφτα απο το μανικι της να δωσει να καταναλωνει η παχυσαρκη ξεφτιλισμενη αυτη γενια του ανυπαρκτου κατεξεφτελισμενου λαλιωτικου και δαμανακικου πολυτεχνειου
    τελος η αριστεριστικη νοοτροπια!
    δουλεια ολοι στα χωραφια και εξω στον πραγματικο κοσμο,οχι στις σπουδς μεχρι τα 40 στις φιλολογιες φιλοσοφιες μπολσεβικολογιες και κομουνιστολογιες, προσελκυση με καθε μεσον και καθε τροπο επενδυσεων στον πρωτογενη τομεα και δημιουργια βαρειας βιομηχανιας!
    ολα ταλλα ειναι αναξια λογου

    δεν θα περασει ο μπολσεβικισμος!!!!!!!
    ποτε ξανα μαρξισμος!!!!!!!

    τον μπολσεβικισμο βαθεια καταλαβε τον
    δεν θα ψοφησει μονος του
    τσακισε τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]