Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πραξικόπημα στη Βουλή και στο βάθος Προεδρική Εκλογή!

Οπως κατήγγηλε η Ραχήλ Μακρή στο ΚΟΚΚΙΝΟ fm, στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη, ο Πρόεδρος της Βουλής Ε.Μεϊμαράκης κάνει απόπειρες να δώσει παράτυπως προνόμια στη ομάδα των βουλευτών που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί!

Η κίνηση αυτη είναι καταρχάς παράνομη γιατί δεν μπορεί να αναγνωριστεί κόμμα αν δεν έχει εγκριθεί πρώτα από το Πρωτοδικείο!

Κατά δεύτερον αυτό το “κόμμα” θα μπεί εμβόλημα στην Βουλή ως τέταρτο, ενω δεν θα είναι κόμμα ! Ενω τότε οι βουλευτές του θα έχουν δικαίωμα να μιλούν στη Βουλή, πριν από εκείνους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι βάσει του εκλογικού αποτελέσματος του Ιουνίου 2012, είναι τέταρτο κόμμα!

Η κίνηση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο έκτος αντιπρόεδρος της Βουλής, θέση την οποία κατέχει σήμερα η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια, και τη θέση να πάρει βουλευτής ο οποίος έχει προσχωρήσει στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που έχει δημιουργηθεί.

Απίστευτες μεθοδεύσεις τις Δημοκρατίας, στο Ναο της Δημοκρατίας.

Το άρθρο 120 εχει ήδη ενεργοποιηθεί!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και μετά διώκουν τη Χ.Α. σαν εγκληματική οργάνωση. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό, κεφάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]