Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μυστικές υπηρεσίες: Επαγρύπνηση για κτυπήματα ισλαμιστών στα Βαλκάνια

Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών ενημέρωσαν την Υπηρεσία Πληροφοριών του Κοσσυφοπεδίου και προτρέπουν τις αρχές να αυξήσουν την επαγρύπνησή τους, μετά την ανακοίνωση της ισλαμικής ομάδας «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε»- ΙΚΙΛ, ότι κύτταρά τους στα Βαλκάνια θα προβούν σε επιθέσεις, αναφέρει σήμερα η «Λάιμετ» του Κοσσυφοπεδίου, η οποία επικαλείται «αξιόπιστες διεθνείς πηγές».

Επίσης η κροατική «Ελεύθερη Δαλματία» αναφέρει ότι, πέρα από την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, ο κίνδυνος απειλεί και τα θεσμικά όργανα της χώρας καθώς και ορισμένες χώρες των Βαλκανίων.

Πάντως, το δημοσίευμα του Κοσσυφοπεδίου σημειώνει ότι τα κύτταρα αυτά της τρομοκρατίας στα Βαλκάνια, θα επιτεθούν «προκειμένου να επαναφέρουν εκείνους που δεν ενεργούν σύμφωνα με το θέλημα του Αλλάχ» και ιδιαίτερα οι απειλές «επικεντρώνονται στα όργανα της κυβέρνησης του Κοσσυφοπεδίου».

Ωστόσο, η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με πιθανές απειλές στο Κοσσυφοπέδιο και στα Βαλκάνια, σύμφωνα με την Lajmet. Net του Κοσσυφοπεδίου, αλλά πρόσθεσε ότι είναι, πράγματι, γεγονός, ότι ορισμένες πρεσβείες στην Πρίστινα προειδοποίησαν τους πολίτες τους και τις οργανώσεις τους, για τρομοκρατικές απειλές.

Zήτησαν, επίσης, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση οι διπλωμάτες και να ενισχυθούν οι είσοδοι ελέγχου στις πρεσβείες.

Πηγή: Εχέδωρος 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]